- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
FreeM
aktív tag
Gratula a 9800XT-t alázó ([L]http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/xgi-volari-19.html[/L] LOL! :D) kareszodhoz!
Valóban nincs sok előnye a különböző túlhajtást segítő segédprogramok (Powerstrip, RivaTuner, ...stb) használatának, mivel a ForceWare-el tökéletesen meg lehet oldani ezt is. -
inkab
aktív tag
Ugyanez volt a problemam nekem is, és ugyanilyen kareszom van. A dolog az új detonatorokkal jön elő, itt 2D-3D üzemmódban különböző órajelekenn kellene mennie de azt vettem észre, hogy nem mindig vált át a nagyobb órajelre 3D-ben. Én úgy oldottam meg, hogy felraktam a RivaTuner legújjabb verzióját+52.16 forceware driver, és beállítottam benne hogy mindig 325/550-en induljon a windowsal együtt. Bár azt megfigyeltem hogy 1x 2x így is a 250/500-on indult de olyankor csak nyomok egy aply-t a rivatunerben és máris 325/550-en megy...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest