- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
inkab
aktív tag
De legyen peace. Nekem volt/van minkét fajat vas, és tudom nagyon jól, hogy mindkettőnek van errőssége is, gyengesége is egymáshoz képest...
-
inkab
aktív tag
A kétkedés bennem is megvan ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, és előfordulhat hogy neked van igazad, ezért is írtam bele ezt a mondatot: ''ha a tesztelő nem volt részrehajló és a driverek sem tartalmaznak egyik oldalon sem optimalizációt.'' De azért én bízom benne hogy tom haverunk nem kurv...t még el és valós teszteredményeket közölt. Egyébként én logikusnak tartanám, mert érzésem szerint az órajelek növelésén túl, a memoria sávszélesség növelését (5600Ultra->5700Ultra) jobban megérzi a vas ebben a teljesítménykategóriában annál, amikor csak az órajelet nyomják kicsit feljebb (9600Pro->9600XT).
-
inkab
aktív tag
Ez a problem is jelenkezett nálam. Végül felraktam mindenből a legújjabbat (driver, powerstrip, rivatuner, aida 3.85, és azóta a progik nagyrésze helyesen írja. Egyedül a rivatuner ''enable hardware overlock''-nál írja továbbra is hibásan, de a ''enable driver level overlock''-nál ott már helyesen írja a 325/551-et.
-
inkab
aktív tag
Érdekes teszt. Kiváncsi lennék mennyi az árkülönbség az 5700Ultra és a 9600XT között, mert fordulni látszik a kocka az nvidia javára. Persze ha a tesztelő nem volt részrehajló és a driverek sem tartalmaznak egyik oldalon sem optimalizációt. Végén még még egész jó kis kártya lesz ez az 5700Ultra :) , csak el ne száljon az ára, ami viszont eléggé valószínű lesz a DDRII ramok miatt. :(
-
inkab
aktív tag
Ugyanez volt a problemam nekem is, és ugyanilyen kareszom van. A dolog az új detonatorokkal jön elő, itt 2D-3D üzemmódban különböző órajelekenn kellene mennie de azt vettem észre, hogy nem mindig vált át a nagyobb órajelre 3D-ben. Én úgy oldottam meg, hogy felraktam a RivaTuner legújjabb verzióját+52.16 forceware driver, és beállítottam benne hogy mindig 325/550-en induljon a windowsal együtt. Bár azt megfigyeltem hogy 1x 2x így is a 250/500-on indult de olyankor csak nyomok egy aply-t a rivatunerben és máris 325/550-en megy...
Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- N€T0X|N: SSD cserék
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest