- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Joe_007
tag
válasz
Alvin_ti4200 #27 üzenetére
Köszi a tájékoztatást,sajnos nagyon gyengusz ez a kártya:(
-
Joe_007
tag
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
Azért lennék kíváncsi, mert tesómék gépében elszállt a ti4200 és ilyen fost tettek bele nekik:(Legalább 128bites lenne.
-
Joe_007
tag
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
Olyanra gondolok amilyen a topicnyitó Barny-é is.
-
Joe_007
tag
Kellene egy kis info,hogy a 64bites Inno 5600FX 128MB mennyibe kerül és mennyi a reális ára használtan?
-
inkab
aktív tag
De legyen peace. Nekem volt/van minkét fajat vas, és tudom nagyon jól, hogy mindkettőnek van errőssége is, gyengesége is egymáshoz képest...
-
inkab
aktív tag
A kétkedés bennem is megvan ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, és előfordulhat hogy neked van igazad, ezért is írtam bele ezt a mondatot: ''ha a tesztelő nem volt részrehajló és a driverek sem tartalmaznak egyik oldalon sem optimalizációt.'' De azért én bízom benne hogy tom haverunk nem kurv...t még el és valós teszteredményeket közölt. Egyébként én logikusnak tartanám, mert érzésem szerint az órajelek növelésén túl, a memoria sávszélesség növelését (5600Ultra->5700Ultra) jobban megérzi a vas ebben a teljesítménykategóriában annál, amikor csak az órajelet nyomják kicsit feljebb (9600Pro->9600XT).
-
Shümegh
tag
FLAME ON
Na, és az ATI kit pénzel?
FLAME OFF
Szerintem a topicindító nem arra kíváncsi, hogy egy hülye lamer-e, amiért ezt a kártyát vette, hanem csak szeretne a problémájára megoldást találni!
Egyébként az tényleg pech, ha 64 bites. SEX, nem? Vidd vissza, hogy cseréljék ki.
Én a coolbits.reg-et használom, ami megjeleníti a driver beállításoknál az overlocking funkciót. Nekem is be van ott állítva, hogy minden windows indításkor azon az órajelen menjen a kártya, amit én ott beállítottam. Eddig semmi gondom nem volt vele (én is 5600-at vettem, csak az Asus-tól). -
inkab
aktív tag
Ez a problem is jelenkezett nálam. Végül felraktam mindenből a legújjabbat (driver, powerstrip, rivatuner, aida 3.85, és azóta a progik nagyrésze helyesen írja. Egyedül a rivatuner ''enable hardware overlock''-nál írja továbbra is hibásan, de a ''enable driver level overlock''-nál ott már helyesen írja a 325/551-et.
-
jk3
csendes tag
gffx 5600 vivo kártyám a powerstrippel csak 50 , 102 ,mhz mutat .miért?
-
Barny
csendes tag
Jó rendben én voltam a hülye most nézem hogy 128bites kártya helyett csak 64bites inno-t vásároltam. Azért köszönöm a hozzászólásokat
-
inkab
aktív tag
Érdekes teszt. Kiváncsi lennék mennyi az árkülönbség az 5700Ultra és a 9600XT között, mert fordulni látszik a kocka az nvidia javára. Persze ha a tesztelő nem volt részrehajló és a driverek sem tartalmaznak egyik oldalon sem optimalizációt. Végén még még egész jó kis kártya lesz ez az 5700Ultra :) , csak el ne száljon az ára, ami viszont eléggé valószínű lesz a DDRII ramok miatt. :(
-
FreeM
aktív tag
Gratula a 9800XT-t alázó ([L]http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/xgi-volari-19.html[/L] LOL! :D) kareszodhoz!
Valóban nincs sok előnye a különböző túlhajtást segítő segédprogramok (Powerstrip, RivaTuner, ...stb) használatának, mivel a ForceWare-el tökéletesen meg lehet oldani ezt is. -
inkab
aktív tag
Ugyanez volt a problemam nekem is, és ugyanilyen kareszom van. A dolog az új detonatorokkal jön elő, itt 2D-3D üzemmódban különböző órajelekenn kellene mennie de azt vettem észre, hogy nem mindig vált át a nagyobb órajelre 3D-ben. Én úgy oldottam meg, hogy felraktam a RivaTuner legújjabb verzióját+52.16 forceware driver, és beállítottam benne hogy mindig 325/550-en induljon a windowsal együtt. Bár azt megfigyeltem hogy 1x 2x így is a 250/500-on indult de olyankor csak nyomok egy aply-t a rivatunerben és máris 325/550-en megy...
-
Barny
csendes tag
Hi all Szeretnék tanácsot kérni nemrég vettem egy Inno3D FX5600 VGA-t, és egy dolog nem stimmel vele. A gyártó honlapja szerint 325MHz kellene menni a Core-nak de nekem csak 225MHz megy Powerstrippel és Rivatunnerrel probálva. A kérdés ez hiba vagy nem hiba a kártya egyébbként szépen müködik nem fagy le és nem is szemetel a kép. A válaszokat elöre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest