Új hozzászólás Aktív témák

• pcnet
    addikt

Ha van egy portálhoz kulcsod, akkor távolról tölteni is tudod a rezonátorokat.

Nekem az volt a szerencsém, hogy mikor elkezdtem játszani, sokat jártam Hévízre, így amíg vártam, hogy a beküldött portál javaslataimat elfogadják, ott tudtam fejlődni. Én ellenséges portálok hackelésére mentem rá, 4 hackelés után pedig bontottam őket. Helybekiek nagyon jó fejek voltak. Ha nem volt zöld portál, akkor csak hackeltem és gyűjtöttem a muníciót. Utána Kaposvárt vettem célba, volt 20-25 semleges portál. Nem nagyon járt arra senki, elbuszoztam, végig hackeltem a semleges portálokat, hogy legyen rezonátorom, és kiépítettem a 20 portált. Igaz egy hetet kellett várnom, hogy lemerüljenek és újra tudjam építeni, de ez van. :) Kezdetben mikor még nem tudtam melyik portál pontosan hol van (mert nem ismertem annyira a várost) akkor csak linkeltem a nagyvilágban, úgy voltam 313 AP is AP. Aztán utána már fieldelgettem és 1500 AP jött, plusz a 20 portál kiépítése, hamar lépkedtem szinteket. Ha egyedül vagy a környéken és nincs ellenség, akkor nehéz fejlődni, sokat kell utazgatni.
    Ha lakóhelyeden nincs még sok portál, akkor küldj be minél többet és ha nincs ellenség, ismeretségi körödből hívj meg valakit. Ha együtt kezditek, együtt fejlődtök, sokkal élvezetesebb a játék, mintha egy fullra pajzsozott L5 portált kezdesz el lőni L1 xmp-vel és elmegy a kedved az egésztől.

Új hozzászólás Aktív témák