Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
Kipróbáltam a Tsunami romot, már kb. egy hete van a telómon (850-es). Igazából én nem vettem észre nagy különbséget a többihez képest, gps fixes, úgyhogy megtalálja a műholdakat, de nálam könnyen el is veszti őket. Nem zárogatja le olyan gyakran a képernyőt, mint a német gps fixes rom, és van benne néhány plusz program is, bár az ilyenek engem inkább csak idegesítenek.
Amúgy szerintem lehet ezeket a romokat farigcsálni, de eddig a Nagy Megváltó Rommal én még nem találkoztam, és attól félek nem is fogok. Nem sok esélyt látok rá, hogy a kitkat-et kiadják rá, addigra ez már eléggé kifutott telefon lesz, a kínaiak meg eddig is azt kamuztak, amit akartak. Pedig jó kis telefon lenne ez, valószínűleg a kínaiak azt a pénzt, amennyivel ezek a telefonok olcsóbbak a többinél a szoftver optimalizálásából csippentik le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest