- iPhone topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitchman
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Szia!
Azért ne örülj annyira, bár lehet tényleg megúsztad.
Én tavaly rendeltem egy UMI telót. Meg is jött, asszony vette át. Vámot nem szedtek be, majd egy hónap múlva csöngetett a postás, hogy nem volt e vámos papír a csomagon. Mondom nem volt. Mindenképp ki akarták fizettetni. Most ott tartok, hogy küldött egy ajánlott levelet a Posta. Mellékelték a vémhatározatot, amin ugyan csomag szám szerepel, viszont semmi olyasmi hogy ez engem terhelne. Valamint ÁSZF-re hivatkoznak hogy a díjakat egy éven belül követelhetik. Persze nem fizetem be a mellékelt csekket, mert ugye az ÁSZF nevében is benne hogy szerződési feltételek. Meg is reklamáltam a Posta panaszkezelésen, hogy ne zaklassanak, mert én nem adtam fel semmit és semmilyen szerződésben nem vagyok velük, ráadásul a saját ÁSZF-jükben van, hogy a szolgáltatás a feladó és a posta között jön létre. Egyébként meg ha utólag is behajtható ez a dolog akkor miért kell átvételkor kifizetni a vámot? Választ persze nem írtak azóta se én meg letojom a dolgot. De azért nem árt résen lenni...
Bocsi az OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen széket vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest