- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kis segitsegre szükségem!Vettem a feleségemnek 2 éve egy inew v3-at ami jol is birta,ma simet cseréltem benn egy másikra és kivettem az akksit,mikor visszatettem mar a gyári idő volt rajt 2013 01 17.mivel sosem volt flasselve teljesen gyári amiben sosem volt jó a beállitásokban az idő dátum beállitása nem tudom átállitani,namost ebból adódóan megprobáltam a google fiokot törölni mert nem frissitett soha,gondoltam ha ujra megadom mahd lefrissül az idővel együtt,de sajnos nem tudom ujra megadni a fiokot mert azt irja ki hogy a tanusitvány nem megfelelő és nem csatlakozik a googlehoz,mivel a dátum régi a tanusitvány dátuma pedig 2016-os.Valaki megmondaná mi a f.....tudok vele kezdeni hogy újra jó legyen?se net se semmi olyan nem működik ráadásul a telefon számok sincsenek!Válaszokat és segitséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest