Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kis segitsegre szükségem!Vettem a feleségemnek 2 éve egy inew v3-at ami jol is birta,ma simet cseréltem benn egy másikra és kivettem az akksit,mikor visszatettem mar a gyári idő volt rajt 2013 01 17.mivel sosem volt flasselve teljesen gyári amiben sosem volt jó a beállitásokban az idő dátum beállitása nem tudom átállitani,namost ebból adódóan megprobáltam a google fiokot törölni mert nem frissitett soha,gondoltam ha ujra megadom mahd lefrissül az idővel együtt,de sajnos nem tudom ujra megadni a fiokot mert azt irja ki hogy a tanusitvány nem megfelelő és nem csatlakozik a googlehoz,mivel a dátum régi a tanusitvány dátuma pedig 2016-os.Valaki megmondaná mi a f.....tudok vele kezdeni hogy újra jó legyen?se net se semmi olyan nem működik ráadásul a telefon számok sincsenek!Válaszokat és segitséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 mini 256gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest