Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kis segitsegre szükségem!Vettem a feleségemnek 2 éve egy inew v3-at ami jol is birta,ma simet cseréltem benn egy másikra és kivettem az akksit,mikor visszatettem mar a gyári idő volt rajt 2013 01 17.mivel sosem volt flasselve teljesen gyári amiben sosem volt jó a beállitásokban az idő dátum beállitása nem tudom átállitani,namost ebból adódóan megprobáltam a google fiokot törölni mert nem frissitett soha,gondoltam ha ujra megadom mahd lefrissül az idővel együtt,de sajnos nem tudom ujra megadni a fiokot mert azt irja ki hogy a tanusitvány nem megfelelő és nem csatlakozik a googlehoz,mivel a dátum régi a tanusitvány dátuma pedig 2016-os.Valaki megmondaná mi a f.....tudok vele kezdeni hogy újra jó legyen?se net se semmi olyan nem működik ráadásul a telefon számok sincsenek!Válaszokat és segitséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- 27% - ÚJ - IGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest