Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Szia!
Beszéltem A Telekommal, és csak a náluk vásárolt NFC képes telefonnal vehetem igénybe a MobilTárca szolgáltatást. Az nem számit, hogy az előfizetésem náluk van ill., hogy amit tőlük vettem 18 hónapja az nem tud NFC-t. Ez vicc. Most írok nekik panaszlevelet, és megszüntetetm az összes létező mobil és otthoni előfizetést ami a Telekomhoz köt. Ha ők adnának ingyé telefont akkor azt mondom OK, de amig én pénzt adok érte, addig hagy döntsem el, hogy hol veszek és milyet. A szolgáltatás pedig banki és egyéb kártyákhoz kell, nem pedig a Telekomhoz. állati zabos vagyok. Néztem a UPC ajánlatát, kevesebb pénzért többet kinálnak úgyis. Huuuu....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Air új bontatlan
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple Iphone 16 128GB fehér, kártyafüggetlen, hibátlan
- Iphone 16 plus 128GB, kártyafüggetlen, gyári garancia, hibátlan, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest