Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Nekem is drágább volt a pandás, ráadásul hibás is.
Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy.