- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Nekem is drágább volt a pandás, ráadásul hibás is.
Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy.