- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Nekem is drágább volt a pandás, ráadásul hibás is.
Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Grafit - 77% akku, dobozában, független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB hibátlan, több mint fél év garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem, hogy hamar meg fognak jönni, és küldhetem is vissza nekik a cuccot minél hamarabb. Pláne, hogy először még azt mondták, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és kérjek ajánlatot, ami ha nekik elfogadható, akkor kifizetik... Itt kb én vagyok a helyi szerviz, de ha nincs hozzá cucc, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Ha azt írta volna, hogy küld hozzá másik érintőt meg kijelzőt, akkor azt mondom, hogy oké. Szóval csak kiegyeztem velük egy visszaküldésben. Végülis aztán, hogy javítják, vagy cserélik, vagy visszafizetik, már olyan mindegy.