-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellareg
tag
Jön a "fressítés" folyamatosan...

...pl ma is. -
kellareg
tag
Ment a Feedback
Be is fogadták
...valamit nagyon "e-kúrtak"Ujjlenyomatot be lehet ugyan állitani.
De a rendszer nem kéri, csak PIN kóddal oldható fel. -
kellareg
tag
Visszavonom...
...rendszerfelületi (felhasználói felületi) leállások rendszeresek. -
kellareg
tag
-
kellareg
tag
Elvileg, ha jól értem nem lehet majd telepíteni olyan appokat, amelyeknek a minimum sdk szintje nem éri el a 23-at, ami meg Android 6.
Külső forrásból sem. -
janeszgol
félisten
van ilyen sütemény, nem is azt mondtam, hogy nincs.
azt mondtam, hogy teljesen felesleges szerintem az ilyen fantázianeveket lefordítani (és magyarországon nem igazán szoktak ilyet csinálni, legalábbis 26 évem alatt még egyszer sem ettem, láttam, hallottam ilyenről - de lehet, hogy ez már személyes probléma.
) De ennek tényleg ez a neve. Ez a magyar fordítása.
-
aprokaroka87
nagyúr
Elvileg, ha jól értem nem lehet majd telepíteni olyan appokat, amelyeknek a minimum sdk szintje nem éri el a 23-at, ami meg Android 6.
Külső forrásból sem. -
Ricardo
titán
azt mondtam, hogy teljesen felesleges szerintem az ilyen fantázianeveket lefordítani (és magyarországon nem igazán szoktak ilyet csinálni, legalábbis 26 évem alatt még egyszer sem ettem, láttam, hallottam ilyenről - de lehet, hogy ez már személyes probléma.
) De ha ez a neve.
Én például nem jártam még az USA-ban, de valamiért mégsem zavar ha valaki úgy hívja Amerikai Egyesült Államok. -
tomiivagyok
aktív tag
Van ilyen sütemény: [link] .
) -
Viktor0610
MODERÁTOR
Hogy őszinte legyek, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy azt az UpsideDownCake nevet le kellene magyarra fordítani, főleg nem így...
(Nem, nincs jobb ötletem, de elég kelekótya fordításnak tűnik - bocs, semmi személyes.)
Van ilyen sütemény: [link] .
-
nicu71
addikt
Agyfszt kaptam amikor pl a "jeges édesseget"emlegették sűrűn
-
törölt tag
Hogy őszinte legyek, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy azt az UpsideDownCake nevet le kellene magyarra fordítani, főleg nem így...
(Nem, nincs jobb ötletem, de elég kelekótya fordításnak tűnik - bocs, semmi személyes.)
nagy mókamesterek a szerkik, ha szóviccről van szó. annak idején minden 4. cikk olyan cimmel ment ki, hogy “nem kap nyalókát a P8” , “jeges sütire vált a Samsung strapamobilja” társai. minimum 70 ilyenre emlékezem
-
Polarstar
nagyúr
Amennyire tudom az okoshangszórókra már megérkezett és leváltotta a chromcast alapot, de felhasználói változtatásokatnem tartalmaz.
Nem sok info van arról hogy most hol tart.
A Mostani Google leépítés érinti az ezen dolgozók egy részét is. Hogy ez milyen hatással lesz a fejlesztésre nem tudom.Akár mi is lesz - ez nem kifejezetten jó hír.
-
Ricardo
titán
Amennyire tudom az okoshangszórókra már megérkezett és leváltotta a chromcast alapot, de felhasználói változtatásokatnem tartalmaz.
Nem sok info van arról hogy most hol tart.
A Mostani Google leépítés érinti az ezen dolgozók egy részét is. Hogy ez milyen hatással lesz a fejlesztésre nem tudom. -
Polarstar
nagyúr
-
Ricardo
titán
-
Polarstar
nagyúr
Szuper és nagyszerű.
Ellenben anno a kugli azt ígérte, hogy az android helyett egy másik, biztonságosabb oprendszert akarnak kiadni. Azzal most akkor mi van?
-
Tschubi
aktív tag
"hanyatt süti"?
-
raveinT
tag
Vajon az, hogy a sima pixel 4a nincs benne a beta csoportba (az 5g-s verzió meg benne), az azt is jelenti, hogy nem is várható már rá majd az a14? Vagy még korai ebből következtetést levonni?
-
tomiivagyok
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- További aktív témák...
- Új iPhone 17 Pro Max 256 GB
- Xiaomi 13 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black,független,karcmentes,100% akku, 2 hó apple gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 7900 16GB Jonsbo D31 TG fehér ADATA 750W
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)