- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
tomiivagyok #12 üzenetére
De ennek tényleg ez a neve. Ez a magyar fordítása.
-
Ricardo
titán
válasz
tomiivagyok #12 üzenetére
De ha ez a neve.
Én például nem jártam még az USA-ban, de valamiért mégsem zavar ha valaki úgy hívja Amerikai Egyesült Államok. -
válasz
tomiivagyok #1 üzenetére
Van ilyen sütemény: [link] .
-
törölt tag
válasz
tomiivagyok #1 üzenetére
nagy mókamesterek a szerkik, ha szóviccről van szó. annak idején minden 4. cikk olyan cimmel ment ki, hogy “nem kap nyalókát a P8” , “jeges sütire vált a Samsung strapamobilja” társai. minimum 70 ilyenre emlékezem
-
Tschubi
tag
válasz
tomiivagyok #1 üzenetére
"hanyatt süti"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest