- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cyberkind #49 üzenetére
Amit halál nyugodtan kikapcsolhatsz és még mindig bőven tudod élvezni a játékot és a látványt is, egy 10-12-es kártya mellett.
-
cyberkind
félisten
válasz
Heroes fan #48 üzenetére
A 16gb is kevés, ha akarod a path tracing-get.
-
Heroes fan
őstag
Nálam nem indul el kimarad egy időre. Megfizethető vga nincs 16 gigásba.
-
Micsurin
nagyúr
Nem is szenvedett vele annyira a gép. Medium text res mellett minden mást kb Highra tolva ~55-60FPS volt páromnak 1080p-ben egy 6700(10GB)-oson. Teljesen korrekt.
--
Megjöttek a Steam achik, nem értem miért kellett hozzá full steam resi de biztos.... a lényeg megkerültek.
-
moma
őstag
Nekem tiniként tök bejöttek a filmek történetei is anno. Frigyláda, Kális cucc, grál. Meg olvastam is még egyet, ami nem volt filmben az is tetszett. Szóval akkor a kérdés az, hogy azt a szintet hozza e ez a történet. Ez a "Nagy Kör nevű ősi hatalom"-nak valami történetileg reális dolog az alapja, mint a korábbiak történeteinek?
-
shotika
őstag
Erre rájött már valaki, hogyan kell megoldani??
-
Low Noise
senior tag
Örülök, hogy jókat hallok a játékról, vártam is.
A Star Wars Outlaws nekem nagy csalódás volt, ebben remenykedek, hogy jó. -
cyberkind
félisten
Megjött a day 0 update, a grafikát mindenestül javítja, bekerült a Path Tracing, el is a fogy vram nálam szinte minden felbontáson, így marad off, király ez is.
-
Fitzgerald
veterán
-
Neurotoxin
őstag
Pedig még a shotika által linkelt képeken is látszik, hogy szép a grafika. Én is valami előző generációs játéknak véltem a videók alapján, de eléggé rendben van. Uncharted 4, tényleg?8 éves játékkal hasonlítod te is össze, csak mert hasonló a műfaja. Alig várom, hogy kipróbálhassam XSX-en
-
Micsurin
nagyúr
Jó cucc, tesztelve a virágok közt. Majd behúzva Steamen, várom a holnapot.
Kár, hogy csak 20.-ával jövök szabira, régóta az első cím amit ~2-3 óra alapján azt mondok végig pörgetnék pár nap alatt, szobába bekészített kajával mint túlélőcsomag. Sőt szerintem a Starfield mellett a 2. GP cím ami megvételre is került.
Van már beígért DLC is, jól látom?
edit.:
Nem lesznek? Vagy nem publikusak még az Acsik? -
yanna
addikt
Végre. Nem egy teljes tankhajónyi vér kiontása a fő cél.
-
scansat
tag
Na hiszen. Olvasva a tesztet, akkor ezt a játékot is már az új SNI-s generációra írták. Lényeg hogy szép a kép és jó a hang, 1 bites játékosoknak meg mindegy ha nulla a történet. Besz@rás, hogy ha meg tudja fogni a kalapját, újrakezdheti az elcseszett játékot. És hogy az ellenfél ha a kinyírt társuk megtalálják, sikítanak majd elsétálnak....
-
shotika
őstag
1080p, belső tereken 144fps, máshol sem esik 100 alá. A Texture Poolt és a Shadowot érdemes komolyan venni, jelzi is a játék, ha kevés a gép.
Elképesztően jól néz ki a cucc, főleg az árnyékok és a megvilágítások.Pedig baromi jól megcsinálták az arcokat, és főleg Harrison Ford mimikáját.
Az FPS/TPS-hez annyit, hogy az első hírekben én is furcsán tekintettem erre a hibridre, de játék közben teljesen jól működik.
A Wolfensteinekhez pedig annyit tennék hozzá, hogy szerintem meg pont hogy nagyon is értenek az fps-ekhez a MachineGames-es lányok-fiúk. Jól állt azoknak a játékoknak az az elborult stílus.
Na az Indiana Jones jóval földhöz ragadtabb, de remek érzékkel nyúlnak az alapanyaghoz - sokszor tényleg olyan érzésem van, hogy benne vagyok egy ebben az Indy féle világban. -
Immolatiel
kezdő
Nekem ez az egész cucc valahogy az "Uncanny Valley" tökéletes megtestesülésének érződik (lehetne ez a címe is Great Circle helyett). Legfőképp ezekre az igénytelen arcokra/arcanimációkra gondolok (a felelősöket itt is kvóta alapján szedték össze, vagy mi történt?), de minden egyéb más is olyan... fura, olyan esetlen, olyan művi. Na meg egy Indiana Jones-játék szerintem jobban működne TPS-nézettel, csak ezek a Machine-es gyerekek valószínűleg nem akkora ászok, hogy el bírtak volna rugaszkodni a korábbi Wolfenstein-féle formulától. Utóbbi játékok történeteibe pedig sikerült annyi (rossz értelemben vett, tehát még csak szórakoztatónak sem nevezhető) idiótaságot belevinniük, hogy még a sztori miatt sem tudnám erre rábeszélni magam, nem nézem ki belőlük, hogy valami értelmeset tudtak volna alkotni.
-
Micsurin
nagyúr
PC-n gondolom már itt se lesz dobozos mi?
-
XuChi
addikt
Én a mesterségesen nagy gépigényt nem értem. Most megnéztem a játékot, és egyáltalán nem néz úgy ki a játék hogy ennyire magas legyen. A grafika elmegy. Totál átlagos cím semmi több. Nem értem ezt a kimagasló pontozást sem. 6/10 kb. Egy ponttal sem több.
" mesés látványvilág " Ezen jót röhögtem, basszus ezerszer szebb az Uncharted 4 mint ez.
-
Gabonetta
aktív tag
Köszönjük a tesztet! Én személy szerint várom.
-
sittes79
addikt
jaj de kigyó more
-
Biztosan kijátszom, pont nekem való.
-
nanocry
tag
Jövőre lesz konfig upgrade, majd azon full grafon, addig meg marad a Witchfire, ma vettem meg. Indy játékot SNES, Sega korban lehetett látni utóljára, ha jól emlékszek rá, javítsatok ki, ha tévednék. Én örülök neki amúgy, FPS-ben még úgy sem láthattuk. Az idtech egy jó motor, szerintem nem nagyon lesz baj a játékkal teknikai szempontból.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
agyhalottak #1 üzenetére
Semmi köze hozzá, az TPS (egyébként sem írok erre az összehasonlításra inkább semmit....nem csak Nathan Drake létezik a világon). A Tomb Raider valamelyik részével biztosan játszottál már. Kb olyan, csak FPS nézetben.
-
Sonja
nagyúr
Komolyan stealth-es?
Akkor ez nem az én játékom lesz.
Kár.
-
n4n3x
csendes tag
Series S-en milyen a teljesítménye, próbálta már valaki?
-
moma
őstag
A történet mennyire jó? Én az ilyeneket akkor szeretem, ha a sztori szinte egy jó regény szintje.
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
agyhalottak #1 üzenetére
A téma persze Uncharted-hangulatú, de az alapján, amit Bencével beszéltem, a játékmenet inkább hasonlít egy nem-mágikus, nem-fantasy Dishonoredra. Nagy, nyitott, szabadon belopakodható pályák, mindenféle mellékes feladatok, elrejtett titkok, sokszor trükkösen elkerülhető harcok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Óvatosan vártam, de eddig legtöbb helyen csupa jó dolgot olvastam róla, szóval jöhet a végigjátszás jövő héten.
-
Imre9211
aktív tag
Én kihagyom mert belső nézetes. Elég volt amit láttam a videokból. Szerintem egy Indi játéknak jobban állt volna a tps nézet.
-
agyhalottak
tag
Köszi a tesztet.
Kiváncsi vagyok a játékra, de még mindíg nem tudom hova tenni, mondjuk olyan mint az Uncharted 4 csak több fejtörővel?
Bevallom őszintén a korábbi Indy játékokat sem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest