- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Micsurin #125 üzenetére
Én meg közben befejeztem.
A végére kicsit elfáradt a sztori, rejtvényekben is volt ismétlődés, több dolog átgondolatlan, illetve mintha a spanyolviaszt akarták volna feltalálni bevált megoldások helyett, bugos is Xboxon, de mindenképp egy pozitív élmény volt számomra. Nem raknám oda a zsáner legjobbjai mellé, de magasan a legjobb Indiana Jones játék és szerintem a Prey óta ez a legjobb immersive sim.
Plusz ha a AAA játékipar jelenlegi állapotát nézem és azt a tényt veszem alapul, hogy bejelentettek egy risky játékot, négy évre rá delay nélkül megjelent korrekt, végigjátszható és élvezhető állapotban akkor kalapemelésre érdemes ez a teljesítmény. Soha rosszabbat, várom a DLC-t. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Micsurin #115 üzenetére
Három nagy terület és négy lineáris pálya van összesen, utóbbiaknál csak jegyzeteket kell gyűjtögetni. A nyílt területek egyre nagyobbak Sukhothai érzésre kétszer akkora lehet, mint a Vatikán, viszont nem olyan jól felépített vertikálisan. Amúgy bárhova bármikor vissza lehet menni és minden összeszedhető utólag szerencsére (sőt, kicsit spoiler, de valamit csak így lehet).
-
Bad Pritt
félisten
Puzzle-öknél az tud zavaró lenni, hogy itt is pofáznak az NPC társak és nem hagyja a játék, hogy te rakd össze a képet. Gizában volt olyan terem, ahova betettük a lábunkat Ginával, még körbe se fotóztam a fotóznivalót és már pofázott, hogy mit hogyan kéne csinálni szerinte. Agyrém.
Viszont a papír alapú kódtörős dolgok nagyon jók, sokféle van belőlük, sokszor át is akarnak verni, rengetegszer hiányos és még az olyan apróságokra is figyeltek, hogy ha különböző emberek írták vagy rajzolták akkor ne legyen ugyanolyan a két doksi. Kedvencem az olasz verses kód volt, mert az istenért (pun intended) sem akart működni, aztán rájöttem, hogy az a meg o betűk között mi a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest