- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
A grafika elmegy? Uc4 szebb?.
Jót röhögtem, az év vicce...
Az meg hogy neked 6/10 egy dolog.6 órát raktam bele pár kisebb problémát leszámítva ez simán 9 pontos stuff. De a sonyphony-k majd lehúzkodják...
Más:
- Rt jelenleg bugos, az RT tükröződés kvázi ott is felezi az fps-t ahol meg a közelben si cs semmi tükröződés...
- A Frame gen HDR-t bekapcsolva szarakodik, PT + DLSS + HDR esetében konkrétan sokaknál a framegen nem csinál semmit. Hdr off segít amíg nem patchelik a hibát. -
Neurotoxin
őstag
Pedig még a shotika által linkelt képeken is látszik, hogy szép a grafika. Én is valami előző generációs játéknak véltem a videók alapján, de eléggé rendben van. Uncharted 4, tényleg?8 éves játékkal hasonlítod te is össze, csak mert hasonló a műfaja. Alig várom, hogy kipróbálhassam XSX-en
-
shotika
őstag
1080p, belső tereken 144fps, máshol sem esik 100 alá. A Texture Poolt és a Shadowot érdemes komolyan venni, jelzi is a játék, ha kevés a gép.
Elképesztően jól néz ki a cucc, főleg az árnyékok és a megvilágítások.Pedig baromi jól megcsinálták az arcokat, és főleg Harrison Ford mimikáját.
Az FPS/TPS-hez annyit, hogy az első hírekben én is furcsán tekintettem erre a hibridre, de játék közben teljesen jól működik.
A Wolfensteinekhez pedig annyit tennék hozzá, hogy szerintem meg pont hogy nagyon is értenek az fps-ekhez a MachineGames-es lányok-fiúk. Jól állt azoknak a játékoknak az az elborult stílus.
Na az Indiana Jones jóval földhöz ragadtabb, de remek érzékkel nyúlnak az alapanyaghoz - sokszor tényleg olyan érzésem van, hogy benne vagyok egy ebben az Indy féle világban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Napelem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest