Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AttilaMvh

tag

Sziasztok, belépek a klubba egy sárga Poco X6 Pro 12/512 tulajaként. Samsung A53-ról váltottam. Pár dolgot hiányolok, de lehet csak nem tudom hol keressem a beállítását. Ezért kérdezősködnék egy kicsit, hátha tudtok segíteni. A Samsungon volt egy olyan lehetőség, hogy helyadatok alapján otthon illetve munkahelyen automatikusan bekapcsolt a wifi, ezen körzetek elhagyásakor kikapcsolt. Létezik Pocon valami hasonló? Ébresztő beállításokban pedig volt naptárból kiválasztható dátum/időpontra egyszeri riasztás. Itt csak egyszeri de csak 24 órán belülre, naponta, vagy egyénileg a hét napjaira szabott ismétlődő riasztást találtam. Tudom, van naptár-emlékeztető, és a Jegyzet alkalmazásban is lehet naptárhoz kötött szöveges emlékeztetőt beállítani, de kissé más filozófia alapján működnek. Nincs egyszeri "ébresztő" dátumra/órára?
    Ne értsetek félre, nem kekeckedni akarok, semmi bajom a Miuival (most már HyperOs) Samsung előtt hosszú évekig Xiaomiim voltak, MiMax1, MiMax3, Poco X3 Pro. Csak az Oneui6 elég sok kényelmi ficsőrrel rendelkezett, és ha ezeknek lenne HiperOs megfelelője, szeretném kihasználni. Ez a Poco az A53-hoz képest fénysebességen működik, s emiatt több kompromisszumra is hajlok.
    Minden segítő ötletért hálás vagyok!
    Szép estét mindenkinek! :B

Új hozzászólás Aktív témák