Hirdetés
- Még erősebb Red Magic készül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
Hali! A sima x6-ba van közelségérzékelő? Ez meg a redmi note13 pro-n vacilálok, amibe elvileg nincs proxy... árba majdnem ugyan az, csak abba elvileg jobb a kamera (na nem a 200megapixel miatt...)
-
okiszPSX
tag
Egy kis infó:
Újabb hatalmas csalódás, hogy míg miuin minden további nélkül a gyári fájlkezelőben hozzá lehetett adni és látni telefonnal egy hálózaton lévő smb megosztást (pl ras π, nas, synology stb), itt hyperos-en ilyen lehetőség nincs. Ugyanott helyette ftp csatlakozás számítógéphez, hogy ott kezeld a telefonod fájljait. Hát nagyon fontos funkció... -
okiszPSX
tag
válasz
sz_gabor #291 üzenetére
Mi a tapasztalat, mennyivel merül hamarabb? Másba nem kavart bele az optimalizálás kikapcsolás?
Egyébként így két hét használat után jó kis telefon a hyperos háinyosságoktól eltekintve. Viszont sztem hamar merül. Jó tudom, 5g helyett 4g meg dinamikus hz helyett fix 60ra rakni a kijelzőt, de na.
Ezek mind kompromisszumok, pedig a kijelző is amoled, tehát a feketével is csak spórol. -
osonte
őstag
Valaki próbálta az indiai romot? MIUI tárcsázó van újra benne (egy ideig áttértek a Google-ra - helyi törvények miatt)? Működik az NFC (régen működött)? Én is az Indonéz romot preferálom, de a frissítéseket úgy látom, nem csak ennél, más telefonnál is, hogy az indiai többször frissül, ezért a kérdés.
Amennyiben senki nem próbálta, lehet majd felteszem és nem zárom rá a bootloadert, akkor a tárcsázó kiderül, az NFC is talán látszódni fog a menüben (ha nincs benne, akkor egyértelmű). -
osonte
őstag
Van aki rendelt onnan itt a fórumban, én nem vagyok annyira képben a PayPal fizetéssel (talán 1x használtam). Eddig inkább simán bankkártyával fizettem mindenhol, ami nem túl biztonságos, szerencsére eddig nem volt gondom vele... Szóval ebben lehet más tud Neked válaszolni.
-
scorpy02
aktív tag
7 nappal ezelőtti Youtube-on olvasott hozzászólás egy X6 Pro videó alatt:
"you can now turn always on display in the new update for forever"
Ez igaz vagy csak kamu?
-
margithid
veterán
Hol most a legolcsobb az x6 és az x6 pro?
-
osonte
őstag
válasz
amadeus11 #273 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó, akkor így lesz.
Már számtalanszor csináltam a Flash-elést, jobban hiszek abban, az elronthatatlan. Csak most ez HyperOS maradt ki az életemből (13T Pro-nál még nem volt amikor eladtam). Régóta cserélgetem a romokat, még Redmi Note 4-en kezdtem.
Most még csak töltöm le a fastboot indonéz romot, felkészülök, mert hétfőn jön a telefon az Alza-ból. Majdnem kínai rendelés lett (ott jóval olcsóbb most), de nem bánom, hogy így van rendes 2év garanciám.
-
osonte
őstag
-
powers
tag
-
dexi
csendes tag
Aki ilyen telefont szeretne az most rendeljen,mert most nagyon akciós!!
A Gshopper-en az X6 Pro 12/512 most 345$-ért megvehető a "gshopperpocox6" kóddal.
Nekem 375$-ért sikerült, de szerintem még így is megérte.https://www.gshopper.com/xiaomi-poco-x6-pro-5g-gray-12gb-ram-512gb-rom-mtk-d8300-ultra-mtk-23p-6-67-1-5k-ltps-120hz-67mp-ois-8m-uw-2m-macro-5000mah-with-67w-fast-charging.html
A szállítás kb 10nap - 2hét.
X3Pro-t váltotta.
Ég és föld.(Az X3pro sem volt gyenge )
A kijelző szuper.A rendszerben akadást nem tapasztaltam.
sz_gabor leírása alapján(a hangrögzÍtés miatt) az indonéz rom van felrakva,Ahogy az AOD kijelzés módosítása.
Én ezeket rendeltem hozzá és beváltak:
Átlátszó tok:https://www.aliexpress.com/item/1005006452971290.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.37baf19ct8fdTL
Kijelzővédő fólia (4db):
https://www.aliexpress.com/item/1005006446836970.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.6.37baf19ct8fdTL
Az indonéz romon a hangrögzítést hogy tudom bekapcsolni?
Elméletileg minden engedélyezve és bekapcsolva van mégsem működik -
ginola
addikt
Sziasztok
Indonéz Rom-on vannak az alábbiak?
- havi mobilnet adathasználat, számlázási nap beállítása
- ébresztő ikon folyamatos jelzési a kezdőlapon hogy aktív
- üzemezett feladatok a biztonságon belül
Köszi előre is. -
ruzsass
tag
A Gshopper nem a nagy specifikáció leírásiról híres kb képleírások vannak a gyártótól és kész. Aliexpressen se fér ki mindig specikhez minden, a global mindig tartalmazza magyart Xiaomi és gyártmányai telefonoknál. CN romokkal árt vigyázni , de azoknál általában ezt mindenhol ki szokták emelni hogy max angolt tartalmaza a kínai nyelv mellett így annál romolással kezdhetsz.
-
okiszPSX
tag
Azért vannak hiányosságai ennek az új hyperx rendszernek.
Apróságok ugyan, de vannak.
Ugye nem lehet alapból látni/nézni havi mobilnet mennyiséget, számlázási napot, betűméretet állítani, bill nagyságot.
Most pl amit látok, avagy nem látok, hogy ha ébresztőt beállítok, nem mutatja a kis óra ikont a fenti soron, hogy aktív. Ha belemegyek az ébresztésekbe, akkor persze ott van, de külön nem jelzi. Én szerettem, hogy külön mutatta, hogy van ébresztés állítva.
Fura az is, hogy nem mindegy, jobbról vagy balról húzod le a panelt. Jobbról bejönnek a gyorsmenük, balról csak az értesítések. Nincs baj bele, csak szerkezeteni, testre szabni nem lehet. -
nimmrody
tag
Mennyi ido ez kb mire hazaer? Mi a tapasztalat? (Gshopper)
1 hetig csak ultek rajta.. meg csak most adtak fel par napja.. Vam extra koltseg nem lesz rajta remelem.
-
violino
csendes tag
Üdv!
Aliexpressen vagy a gshopperen globál verzióval hirdetett poco x6 /pro telefonoknál nem szerepel a magyar , az azt jelenti, hogy nem lehet magyar menüje? -
sz_gabor
tag
Ismét egy kis útmutató:
Mindig látható AOD (Always On Display) beállítása a blogomon (Videóval). -
okiszPSX
tag
Sziasztok.
Biztosan bagatel kérdés, de ezt hogy lehetne eltüntetni? Előző telón nem volt egy plusz felesleges sáv a billentyűzet alján..
-
mrzed
senior tag
válasz
sz_gabor #239 üzenetére
Köszönöm, közben azt megtaláltam. Vannak fent pár napos yt videók, ott sokkal jobban testre szabható, nem tudom milyen verziójú rommal. A MCC-t próbáltam, pár percig volt a telefonon, iszonyat agresszív alkalmazás, hamar letakarítottam.
Lehet jobban járnánk egy custom rommal... itt főzik is ezerrel médiatech-re, köztük x6 pro -ra is. Viszont nem ingyenes, tagság kell... na de azért közel 5K HUF-ot nem szánok rá havonta.
-
Ocean
tag
Miért létezik ennyi verzió gcam-ből?
Melyiket ajánlanátok?
link -
mrzed
senior tag
Létezik lehetőség a jobb oldalon lehúzható "control center" felső nagy gombjainak testreszabására? A zenelejátszót nem használom, mi home okos eszközöm nincs, jó lenne eltüntetni, vagy legalább a funkcióját megváltoztatni.
-
Megfelelően működik az Android Auto?
Tapasztaltatok idegesítő bugokat?A Pro verzió kapcsán erdekelnének a tapasztalatok.
-
ginola
addikt
A virtuális közelség érzékelő mennyire jól működik ebben a telefonban?
-
mrzed
senior tag
Megérkezett az én pro-m is.
Nagyjából már belaktam, viszont mobilnet forgalmának a számlálására nem tudom rávenni. A régi készülékben még a felhasználható adatmennyiséget és a fordulónapot is be lehetett állítani. Van ilyen a hyperos-ben is? -
scope2007
addikt
válasz
nimmrody #204 üzenetére
Nekem most jött meg, woow se szíp sárga
Én január 26-an rendeltem. De 5 napig nem is igazolták vissza, csak pending volt. Utána már begyorsult. Most mentem erte csomagpontra.Nekem mi 11t prot fog váltani. Annak sajnos simkartya rész baja lett, így az megy garanciaba vissza (2even belül vagyok), utana meg el is adom azt.
Oprendszer verzió : 1.0.1.0.UNLMIXM
Lehet én is próbálok egy indonéz romot, a hivasfelvevo hasznos funkció. -
Ocean
tag
válasz
nimmrody #204 üzenetére
Nem kötekedésből kérdem, tényleg érdekel, hogy miért rendelnéd Kínából?
Ha jól látom, ott 345 usd, ami HUF-ban bőven 120k felett van.
Pénteken a coolmobile-nál elérhető volt a 8/256-os áfával, Ft-ért 125-ért, úgy tűnik abból kifogytak, most 155-ért van a 12/512-es.
Nekem elég a 8/256-os, remélem hamar (újra) kapható lesz itthon is. -
sz_gabor
tag
Azért vannak különbségek (zárójelbe a Redmi Note 13 Pro adatai):
Sokkal gyorsabb Processzor, és kb.2* gyorsabb GPU.
Újabb Bluetooth-verzió: v5.4 (v5.2).
Újabb Wi-Fi-verzió: Wi-Fi 6 (Wi-Fi 5).
Újabb és és gyorsabb RAM: LPDDR5X (LPDDR4X), 4200 MHz (2133 MHz) csatorna :4 (2)
Gyorsabb tárolási típus: UFS 4.0 (UFS 2.2).
Lassított felvétel 1920 FPS (240 FPS).
Újabb operációs rendszer: Android 14 (13).
Terméktámogatás mindkettőnél 3 év Android-frissítést és négy év biztonsági frissítés.
Tehát ha minden igaz a POCO X6 pro Android 17-ig (16 és a POCO X6 is csak 16) frissítik és 1 évvel tovább kap biztonsági frissítést is (A Redmi Note 13 Pro tavaly jelent (Android 13-al) meg a POCO X6 Pro idén (Android 14-el)).Amibe gyengébb:
Nincs 3,5 mm-es fejhallgató audio csatlakozót.
Nincs eSIM.
A kamera kisebb felbontású (De szerintem teljesen felesleges a 200MP) majd meglátjuk mit hoznak ki a frissítések vagy a Gcam.
Valószínűleg nem lesznek a POCO-ra egyedi ROM-ok (MTK processzor miatt) és xiaomi.eu ROM se (Amiknék NFC fizetés problémák adódnak.).A tesztek szerint még a Redmi Note 13 Pro Plus-nál is jobb valamivel az összevetésekben
(Link, Link). -
mrzed
senior tag
Lehet én nézek be valamit, de szerintem nem csak kicsit erősebb a poco hardvere:
Poco X6 pro vs Redmi note 13 pro -
Jakesz
addikt
Szerintetek Poco X6 Pro vagy Redmi Note 13 Pro éri meg jobban?
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Átlagban mennyi idő mire megjön kis országunkba a telefon? (Gshopper)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Még erősebb Red Magic készül
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest