Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
amdboy
senior tag
Létezik, hogy a poco x6 prora ugyan olyan üvegfólia kell mint a Redmi note 13 prora? [link]
-
okiszPSX
tag
Nekem is már úton van, napokban érkezik Magyarországra tracking szerint.
-
amdboy
senior tag
Öröm és boldogság van
[link]
-
amdboy
senior tag
Upfate. Szlovák Alzánál találtam 120k környékén jön ki az x6 pro. Szerintem rendelek is egyet a héten. Ha esetleg valaki még rendelne és jönne velem egy ingyen útra ( legalább nem unatkozom
) mondjuk Komárnoba alza boxhoz akkor jelenkezzen
-
belisa
csendes tag
Üdv.
Valakinek megjött már a telefon.
Milyen?
S, honnan volt rendelve.
Válaszokat előre is köszönöm. -
-
okiszPSX
tag
Közérdekű mindenkinek. Megkaptam gshoppertől a választ:
"Dear Customer:
All taxes are covered by us" -
ginola
addikt
-
mover
tag
Most néztem a szlovák Alzában 359 EUR a 12/512 GB verzió. Sajna csak szlovák Alzaboxba lehet rendelni és a többi mód sem szállít Magyarországra, de aki ki tud ugrani érte az másnapra hozzájuthat.
-
Cassi
őstag
-
okiszPSX
tag
Hát nem sietik el a feldolgozást/küldést, három napja processing alatt van a Gshopperes rendelésem.. 🥴😅
Szerk: de talán egy helyen megtaláltam, hogy január 16-tól kezdődik az értékesítés.
-
Mert a cseh piac nagyobb, mint mi, és felénk a Poco nem hasít akkorát, mint mondjuk egy Redmi
Amúgy fentebb már volt linkelve, GSM-ekben már kapható. Szerk, időközben levették ott is.. Akkor az bullshit volt.
Kár , hogy az Alza felénk nem hozta, szívesen beteszteltem volna idő előtt
-
mover
tag
Hogy van az, hogy egy csomó helyen kaphatók már, többek között a cseh Alzánál is, nálunk meg nyoma sincs? Ráadásul 10% kuponos kedvezménnyel, "Éjfélig megrendeled, reggel az Alzaboxban leled" módon.
-
Nem azt mondom h nem megbízható, csak Kínába nehezebb visszaküldeni, mint Németországba. Mi shopból meg 2 év EU-s garit kapsz amit könnyebb érvényesíteni (nekem kellett már, 9 euro volt a posta a szervizpartnerhez).
Sokszor a német mi shopból még csomagtovábbítással együtt is olcsóbb kuponozva mint a kínai shopokból. -
szkaroly
senior tag
Vannak olyan tesztek ahol az egyik jobb, van ahol a másik. Nyáron amikor magasabb a hőmérséklet a jóval magasabb órajelű magok teljesítmény és fogyasztási problémákat okozhatnak.
Az edzett üveg meg a képernyőben elhelyezett ujjlenyomatolvasó elég sokszor bosszúsággal jár. Van erről tengernyi hozzászólás különböző fórumokban. Az oldalsó pedig csak egyszerűen működik. Nálam már 2,5 éve. Persze kinek pap, kinek papné.
-
Füleske
addikt
Jack megoldható átalakítóval, de valóban plusz. Az oldalsó ujjlenyomatolvasó szerintem nem jobb, bár ez megszokás kérdése. Az F5 SoC se lassú, de azért az X6 Pro gyorsabb. Aki hosszabb távra tervez, annak szerintem jobb és tovább frissül az X6 Pro.
Szerintem ez kijöhetett volna F6 - ként is, ahogy eredetileg tervezték, mert kb. összességében kicsit jobb, frissebb. Kíváncsi leszek ezek után miből lesz az F6 meg az F6 Pro, mert ez alapján a K70 és a K70 Pro - ból kellene készülniük. -
szkaroly
senior tag
Azért szerintem az F5 partiban van ezzel a telefonnal. Az F5 ISP modulja egész jól sikerült. Van jack is (legalább választható), az oldalsó ujjlenyomat olvasó is jobb választás szerintem. Szoftverfrissítés szempontjából az X6 Pro persze jobb választás.
Német nyelvű teszt (grafikonok így is értelmezhetők):
[link] -
-
junior11
veterán
Nem romolgatok, még marad amúgy is az X3 Pro (bár utódnak az X6 és a Pro elég jól néz ki), néztem a minap egy cseh tesztet YouTube-on, ahol az X6 Pro-ról beszéltek, dicsérte a tag, kb 3 dolgot emelt ki, ami "neki" nem tetszett annyira:
1. nem annyira elégséges hangerő telefonáláskor
2. üzemidő lehetne jobb is (kb 6 óra SoT jött ki neki, de ez mindenkinel eltér a használattól függően tudjuk)
3. állítólag az utóbbi években a Snapdragon kicsit ellépett a többiektől olyan téren, hogy a telefon nyugalmi állapotában minimálisan fogyaszt csak az akksi, nála a MediaTek rosszabbul teljesített e téren, szerinte itt még van mit behozniuk.Kb ennyi.
-
-
-
junior11
veterán
-
Füleske
addikt
SoC alapján kb. ugyanazt kapod, a 13T Pro árának a feléért : [link]
Képernyő kb. ugyanaz, ram/tárhely szintúgy, töltés igaz jobb, de a 67 W sem lassú. Miért venné valaki a 13T - ket a kamerán kívül? De akár írhatnám a teljes Redmi Note 12-13 sorozatot, beleértve pl. az F5 - öt is. -
Füleske
addikt
Ha nem elsődleges a kamera, az X6 Pro elég sok jóval drágább mobilt is zárójelbe tesz. Pl. 13T Pro. [link]
-
Sajnos nem minden a hardver.
-
margithid
veterán
Nekem a sima X6 is elég lenne.
Ezt most honnan érdemes megrendelni?
X3 pro-hpoz képest mekkora előrelépés? -
ginola
addikt
Nem tűnik rossznak a pro, de a mediatekre nem hiszem, hogy lesznek custom romok....
-
szkaroly
senior tag
válasz
Roland8622 #31 üzenetére
Állítólag Kínában fizetésre használják a 2 mpx-es kamerát.
-
Roland8622
aktív tag
2 megapixeles makró kamerát. Kb. idáig szoktam elolvasni a cikkeket hasonló kaliberű mobiloknál. Nem tudom minek erőltetik még mindig.
Mondjuk szerintem ez is jobbára az Emag és társain fog megjelenni, mert ezek a mobilok szolgáltatókhoz nem kerülnek. Oda csak nagyon drágák és a nagyon alja jut. Néha néha valami arany középút, de az is már túlárazva. -
junior11
veterán
válasz
OsakaPhoenix #29 üzenetére
Igen, a NAY-ban méghozzá most 10%-os akcióval kapható.
-
-
-
-
-
Yocee
aktív tag
Egyedül a vezeték nélküli töltés ami hiányzik. Mos ezen az x6 pro-n gondolkodom, vagy a Mi12-n [link] . Szerintem a Mi12 még mindig jobb teló, és nem vészes az árkülönbség.
-
Füleske
addikt
Az X6 lett az új X5 Pro, az X6 Pro meg erre rádupláz.(Antutu v10) [link]
-
Méltó utódok lettek , tetszik a Pro verzió .
-
-
janeszgol
félisten
Kicsit meguszos lett ez. Megint ott tartunk, hogy a QC hozza a gyenge SoC-ket, es mivel alig van mas, igy azt kenytelenek hasznalni.
-
Yocee
aktív tag
Ez még nem lehet igaz gondolom:
[link] -
Predatorr
őstag
Vannak olyan gyengék, akiknek 3* le kell írni ugyanazt, 1 (1.) mondatban?
-
XatiZ
csendes tag
A gshopper weboldaláról meglehet rendelni? Ott hong kongi raktár van megadva ami vámkezelés szempontjából plusz költség?
-
amadeus11
senior tag
Az X6 Pro is kellően jó készüléknek tűnik, de én az F6- ot várom.
-
válasz
elfelejtette #3 üzenetére
A 695-ös volt a sima X5 5G-ben ahhoz képest a 7s gen2 jó, de persze lehetne jobb is.
-
hardlex
kezdő
Kíváncsian várom a tesztet, X3 Pro tulajként. Egyelőre teszik, amit olvastam.
-
válasz
elfelejtette #3 üzenetére
Ezért írtam az X6 Pro-t.
( Az K60E alapú)
Abban nem 7s Gen 2 van.
A Poco F széria efelett van, az X széria gyengébb volt mindig is.
-
Kellemes az X6 Pro egész jó lett, legutóbb talán az X4 GT volt ilyen jó ajánlat.
Én az F6-os sorozatot várom inkább.
-
Ez a széria is jól sikerült, végre kezd magára találni a Poco. A hosszabb terméktámogatás is örvendetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest