- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Nem is sok! Vannak néhányan akik el vannak szálva maguktól rendesen, találkoztam már 99 arannyal is... Szeretek 10 arany környékén vásárolni, eladni valamivel drágábban..
Palota fentartási költségei húzósak?? Bele merjek vágni egy gyarmatba néhány ezer arannyal..?Egyébként nem is biztos hogy a kristállyal lehet a legjobban fejlődni. Szerintem jobban függ attól hogy milyenek a játékostársak az adott szigeten, mennyire támogatják a fejlődést, mert amin a kristályom van ott szinte egyedül fejlesztettem eddig, most kezdenek a kollégák is beszálni a fejlesztésbe, a másik szigeten (külön profil) kénpor van, de ott jobban fejlődtem, jobban tudtam üzletelni, több tőkét halmostam fel, pedig később kezdtem..
-
Skynet258
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kutya topik
- Légies iPhone halvány színei
- ASUS ROG Ally
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest