- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Aham, én voltam, aki kihagyta a kéntelepet, és ezen azóta sem változtattam.
Egyszerűen nincs értelme, ha kell, akkor veszek azt kész, nincs az egekben az ára általában. Hun'reeth egyébként jól mondja, ha elértetek egy szintet, onnantól kezdve álljatok rá a nyersanyag raktározására, hogy minél több legyen a városban. Aranyat olyan 1 millára akarom felhozni, ez pár nap, jelenleg 700k van. Utána már csak félreteszek, teletöltöm a raktárat, fejlesztem a várost, a felesleget esetleg eladom.
Mindezt teszem azért, mert szerintem a játék egy idő után felhagy a nyugis építgetős jellegével (hisz mindenki maxol mindent, de egy idő után napok, sőt, hetek kérdése lehet egy új szintlépés...), és amikor mindenki elég erősnek érzi magát, elkezdi mókábol tarolni a többieket.
Na erre én szeretnék már most felkészülni, hogy ne akkor kelljen kapkodni, meg nyersanyagot vásárolni (kén ára az egekben lesz...), hanem csak "benyúlok" a raktárba, és használom, amennyi kell
Persze nem törvényszerű, hogy így lesz, de érzéseim szerint hasonló történhet. -
Hun'reeth
őstag
No a palota csak a fővárosban van. Ahány szintes annyi teleped lehet ez evidens. Tehát ezt akkor fejleszted ha telepet akarsz csinálni.
A többi városban a helytartó székhelye van ami fejleszthető ezzel csökken a korrupció de baromi drága. Mivel a korrupció kb. -10 elégedettséget okoz csak egyszerűbb borral ellensúlyozni vagy bármi mással mint fejleszteni a székhelyet. A 3-as szint legalábbis irgalmatlanul drága már.
Minden városban fel kell fejleszteni a raktárat nem is kicsit mivel egy idő után a fejlesztés annyi ásványba kerül amit egyébként nem tudsz a városban tartani. -
jhos910
senior tag
ez úgy működik h ha a palotád fejleszted akkor több teleped lehet.
ha a helytartó székhelyét akkor viszont a korrupció csökken.nekem ki van fejlesztve a segítő kezek és mindenhol kb130 emberrel termelek a 2.lagos nyersanyagból
fővárosban: +428
2. telepen: +16
3. telepen: +310 -
Alukard
senior tag
Ha belekezdesz másba akkor az addíg kitermelt kutatási pontjaid átkerülnek arra a fejlesztésre... szóval nem a 0ról indulsz, de ha befejeződik és visszaváltasz akkor nem onnan folytatódik az előző.
Az akadémiák 1ütt dolgoznak 1 kutatáson ezzel is igencsak gyorsítva a dolgot... -
Skynet258
veterán
Idővel, ahogy a városodat bővíted, megjelennek különböző tereptárgyak. Jelenleg 11-ik szinten van a városháza, és itt már látható ez a bővülés (melynek tartalmi értéke nincs, maximum esztétikai)
Fejlessz a hadászatra is, mert mindenhol vannak agresszorok. Én betáraztam egy közepesen erős falat, 100 egységnyi embert... ha megtámadnak, ez elég kell legyen első körben. -
Alukard
senior tag
Csak összeszedsz 10-15 emberkét 1 szövetségbe és még több bónuszt is kapsz utánuk mint a "+" ért... (és olcsóbban is)... A másik fele, hogy sziget csodák eléggé pótolják a "+" funkciókat és itt nem olyan "+" mint a Gladiatusban vagy a Battle Knights ban... itt a "+"-t bekapcsolókkal is lazán föl lehet venni a versenyt... csak jól kell managelni a dolgokat...
3 hét alatt alapítottam még 3 falut, bőven van aranyam és az első 1500 ban benne vagyok... csak jól kell intézni a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- BestBuy topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest