- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Nézd meg a könyvtárban.
Igazából van olyan amit jelen állás szerint 1 évig fejlesztanének a tudósaim szóval...sosincs vége.
Ezek a játékok csak arra vannak, hogy egy ideig elvagy vele aztán elunod...(#297) Skynet258: Hát igen. Nemsokára már lövészekkel nyomulok és leszerelhetem az ílyászokat. Na nem mintha háborúznék.
Igazából semmi kihívás nincs benne tényleg csak ha támadnak. Amúgy langyi és pl. most 15 órán keresztül építik a 15-ös várost. -
jhos910
senior tag
mennyi városod van?
hanyas szintűek?Ha vki nem látott volna még ilyet akkor tessék, félrészegen kóvályognak az emberek a városomban
Holnap rakok fel egy képet 14es szintű városról, hogy is fog majd kinézni a városunk ha odáig eljutunk
-
Alukard
senior tag
Név: Terjeszkedés
Leírás: Odakint nem csak az óceán van! Más Szigetek várják hogy felfedezzük őket. Nem vagyunk egyedül! Akár földet is szerezhetünk egy újonnan felfedezett szigeten, és megismerhetünk más népeket! A hivatalnokaink pedig alig várják hogy többet adminisztrálhassanak!Engedélyezi: Paloták építése, telepek létrehozása
Ezen kívül kell még 12000 arany, 1200 fa, 40 ember, 5 kereskedő hajó és 1 üres parcella cél szigeten
-
looser
addikt
Boci: Néha jobb, mint a valami
Más. Elkezdtem a környékemen ismerkedni, eddig mindenki segítőkész volt
Lehet haladni szépen. Én is egyébként ezt a stratégiát fogom követni, ha kérnek és van, adok csere nélkül is. A szállítóhajók célbaérésének egyébként mennyi az ideje? Nem számít, ha valaki 200 szigettel odébbról küld valamit, vagy a szomszédosról? -
Skynet258
veterán
Erre is egyszerű a válasz: megnézed a piacon a mostani árakat. Én a jelenlegi legjobb ár alatt 1 arannyal szoktam eladni cuccokat, mert úgy két perc alatt elviszik, és én vagyok a lista tetején (marketing
). Venni meg annyiért veszel, amennyiért még neked megéri, de itt is a piac árai az irányadóak.
Szal csak csinálj úgy, mint a való életben -
Skynet258
veterán
Megbeszéled az emberrel, hogy mi kell, ő küldi a cuccot, te pedig szintén (katt a városára, és nyersanyag szállítás). Kb ennyi
Nekem is bejön a játék, és mivel egy párszor bepróbálkoztak, csináltam egy 100 fős sereget, túlnyomórészt kardos emberkékkel. Most fejlesztgetem a faltörő kost és a többit. Bezzeg ilyenkor nem támad senki... -
Puyyol
tag
A katonai fejlesztéseket eröltesd, és akkor majd egyszercsak bedobja a kardos fószert meg a phalanx-ot( sok sárga porért
) ... stb
Késöbb, ha tudsz majd csinálni műhelyt, akkor ott tuningolhatod elég rendesen a katonákat( rengeteg pénz + kristály)! Palotához nem is tudom hirtelen mi kell, de a könyvtárban mindenről találsz információt! Egyébként egyre jobban tetszik nekem ez a játék, ahogy haladok benne előre... 3 falum van , bor, márvány, kristály ( ebben a sorrendben.. ) Most kezdek a katonaságra öszpontositani, és korrektül össze akarom a 3 szigetet verbuválni egy aljas mindent elsöprő kalóz paradicsommá!
Néhány bunkó betámadott, és lenyult nyersanyaggal...
DE! A nevüket nem felejtem! Lesz visszavágó keményen!!!
-
Skynet258
veterán
Jelöld be, hogy vennél (mennyiséget és árat is írj). Szerintem vannak a környéken fejlettebb piaccal rendelkezők (minél magasabb a szint, annál nagyobb hatósugarú körben látod az ajánlatokat), ők látnak téged, hogy mi kell. De a másik út, hogy írsz privátot egy olyan emberkének, aki azt bányássza, ami neked kell. Cseréltek arra, amit te bányászol, és mindenki bulldog
-
Skynet258
veterán
A legjobb.
Nekem is az volt, és rohadt könnyű volt fejlődni, mivel mindenki hozzám jött a környékről üzletelni (a kristály ugyebár kell az elején egy csomó mindenhez), míg aki kénport, meg bort bányászott (bort bányászni... na asszem pihenek kicsit), annak nem volt olyan könnyű érvényesülni.
Mondjuk nekem még előnyöm volt, hogy a játék indulása után pár órával regeltem, így még mindenki egyenlő esélyekkel indult. Mostmár lehet nem jön ki a kristály előnye, hisz vannak körülötted, akik fejlettebbek.
Na de mindegy is, hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest