Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
bogil99
üzenetére
Értem én hogy miről beszélsz, és a lényeggel még szimpatizálok is. De a szabályok mást mondanak. Az egyik dolog az, hogy a korábban más platformra vásárolt iGO-t legálisan átviheted-e egy másik platformra. Ebben az esetben a válasz, nem. A másik dolog, hogyha további költségek nélkül akarod megoldani, akkor arra van-e lehetőség. A válasz talán, de ehhez segítséget a korábban leírtak miatt itt nem kaphatsz.
Tehát marad az interneten való keresgélés, vagy ha valaki már megoldotta ugyan ezt a problémát, és olvassa a kérésedet, akkor talán megkeres magánban, és segít rajtad. De ezt mi már nem fogjuk megtudni, mert ha igen, akkor abból megint csak baj lesz. Keresgélj, és reménykedj!

-
válasz
bogil99
üzenetére
Továbbra sem akarod megérteni. Snowdog elég korrektül leírta a lényeget. Hiába vásároltál te "egy példányt", ha az EULA szerint az OEM licenc, azaz kizárólag az adott eszközzel használható (ezért is hajtottak el a francba). Még akkor sem használhatod másikkal, ha fejtetőre állsz.
Amennyiben bementél, és megvettél külön PDA-ra egy single licencet (megjegyzem ezeknek az ára kb. ott kezdődött akkor, mint egy PNA+OEM licenc együtt), akkor jogod van transzferálni korlátlan számban egyik eszközről a másikra - az EULA-ban meghatározott kereteken belül.
DE! Ez nem jogosít fel arra, hogy a jövőben megjelenő újabb rendszerekre portolt verziókat is használd kényed-kedved szerint.
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
snowdog
veterán
válasz
bogil99
üzenetére
"Akkor úgy döntöttem, egy termékért (szolgáltatásért) egynél többször nem vagyok hajlandó fizetni."
Ez egy érdekes kérdés. Ha előre telepített programról van szó (PNA esetén iGO-nál csak ez jöhet szóba), akkor ezt össze lehet hasonlítani egy OEM szoftverrel. Tehát veszek egy PC-t rátelepített Windows-zal. Majd gépet cserélek, és bemegyek a Microsoft-hoz, hogy ugyan tegyék már rá a régi programomat az új gépemre. Vagy megfizetem, de a régi programot írják már ki egy telepíthető DVD-re, hogy arról tudjam telepíteni az új gépemre.
Szerinted mi fog történni? Gondolom ugyan így elküldenek a halál f@szára.

És ne legyen kétséged afelől, ha veszel tíz OEM-es gépet, akkor mind a tízszer ki fogod fizetni a szoftver árát.
És hogy kicsit az NNG-t is megvédjem (bár nem szorulnak rá). Erre találták ki korábban az SD-ről telepíthető iGO verziót. Azt abba gépbe teszed, amelyikbe csak akarod, egyetlen megkötés volt, egyszerre csak egy gépben használhatod. A szépséghibája hogy ez a lehetőség csak PDA-ra volt igaz, PNA-ra már nem. Ezt nevezik üzletpolitikának, amit már joggal lehet kritizálni, vagy akár szidni. Kinek hogyan tetszik. A lényegen viszont nem változtat.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
bogil99
üzenetére
Meglehetősen ritka a 320x480-as PNA / PDA, csak halkan jegyzem meg. Androidra sosem adták ki az iGO-t hivatalosan, semmiféle kártyán. Ezt csak a margóra.
Nyilván lehet szidni a terméktámogatást és az üzletpolitikát, jogosan. Megtettem én is egy cikkben, bizonyára elkerülte a figyelmedet. Ez azonban vajmi kevéssé változtat azon, hogy elfogadtad az alapelveket, amelyek értelmében a warez tilos ezen a fórumon, lévén az üzemeltetőt vonják felelősségre jogi esetben. Ennek ellenére nem újoncként felraksz egy ilyen kérdést és a figyelmeztetés után még neked áll fentebb. Elegáns.
-
snowdog
veterán
válasz
bogil99
üzenetére
.. de azt nem tudom, hogy a kérdéses két file tipus melyik mappába való? Valahová be kellene kerülniük nem?
Nem olvastad el elég figyelmesen amit linkeltem, ugyanis így kezdődik:
"Mit hová és mi mi: (mappa\fájl)
content\
map\*.hnr : Előfeldolgozott úthálózat"Ennek alapján pedig egyértelmű, hogy mit hova kell másolni.
A sys.txt tartalmazza a kijelző felbontására utaló adatokat.
Azért ez eléggé leegyszerűsíti a sys.txt feladatát, ha csak ennyiből állna, akkor nem problémáznának annyian vele.

-
Noxy
veterán
válasz
bogil99
üzenetére
Mappa : *. fájl
map/*.hnr : Előfeldolgozott úthálózat
map/*.fda : Figyelmeztető jelzések
map/*.ftr : Kamionos információk
map/*.fpa : Pontszerű címek
map/*.fbl : Térképek
histspeed/*.hsp : Intelligens útvonaladatok
phoneme/*.ph : Fonémák
tmc/*.tmc : TMC
speedcam/*spdb : Sebességmérő kamerák
building/*.3dl : 3D látványosságok
buildinf/*.3dc : 3D épületek
dem/*.dem : Domborzat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DM43