Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
Köszi!
Az előzmények hol vannak?
-
mcll
senior tag
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
Reméljük.
Még vasárnap elutaltam neki az összeget, de azóta se mail tőle se semmi.
De bizakodom. -
Gardo
tag
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
Köszönöm, meg is van!

A jelzett Primo verzióm és a Zozo skin keresés gomb működés képtelenségével kapcsolatban tudja esetleg valaki a megoldást?
-
mcll
senior tag
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
Szia!
Köszi! Küld el légyszives ide a doksit: mcll kukac mcll pont hu.
Jövő héten megjön, kíváncsi leszek hogy elsőre fog-e működni. Remélem igen, és akkor végre pontot tudok tenni erre a régi problémámra. Mert amúgy nagyon szeretem ezt a kis X960BT-t (mondom nekem 960 van nem 980!)
Üdv
Laci -
Imifej
senior tag
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
Nekem is hoztak kintről, megcsináltam az átalakítást, de Primoval nem akar működni, csak IGO 8-al. A navim 960BT.
-
mcll
senior tag
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
Köszi, megvan.
Remélem jó is lesz hozzá. Majd írok mire jutottam vele. Ha működik vele, akkor nem kell új navit vennem. 
-
mcll
senior tag
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
Igen, az Royaltech RTA3000 volt ezzel kompatibilis, de abból sem mindegy melyik, mert kétféle volt. De a lényeg, hogy egyiket sem gyártják már nagyon rég óta, és sehol sem kapni, még használtan sem (azt ami jó ehhez a Wayteq-hez). Szóval felejtős sajnos. Amúgy tényleg nagyon jó ez a 960 (nem 980-asom van!).
Wifin keresztül állítólag megy, de sosem sikerült összepárosítsam ilyen módon a telóm és a Wayteq-et pedig részeletes leírásom van róla. Szerintem a telómnál van valami inkompatibilitási probléma. De a lényeg hogy ehhez folyamatos net kell, ami nincs állandóan nekem. -
mcll
senior tag
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
Ok értem köszi. Akkor úgy kérdem melyik az amin képes az iGo futni és van TMC-je is (rádiós, nem a Blutooth féle verzió)? Per pill egy WayteQ X960BT HD-m van, amit szeretnék lecserélni, mert nekem kellene a TMC funkció is. Az X960BT-hez anno rövid ideig gyártottak külső TMC rádiót, de sehol sem beszerezhető már, még használtan sem.
-
mcll
senior tag
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
Köszi, de ezt nem értem.
Nem az iGo-val van bajom, hanem kütyüt, azaz eszközt, navigációs eszközt keresek. 
-
Bálint85
senior tag
válasz
tolnaizoltan
üzenetére
akkor jobb az olyan primo ami térkép cserélő mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még vasárnap elutaltam neki az összeget, de azóta se mail tőle se semmi.
De bizakodom.

DM43