- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Mikor valaki behoz hozzám egy X-et itt is van mindig elborzadás.
Elárulom, vettem egy E5450-et, most az lesz a main gépem. Itt a a paszta és takarítás úgy néz ki, hogy ki egy 2,5m*1m-es szervizes asztal beterítve áll. És amikor én mondom, hogy meh, akkor ott már tényleg van szerelés. Szerintem 2 X-et is megcsinálok annyi idő alatt, pedig Dellben ugye meló miatt bőven van rajtam rutin.
-
arcsin
senior tag
Gyakorlatilag mindenkinek saját eszköze(laptopja) van és csak távoli asztallal kapcsolódik a benti gépére. Én egy biztosító multinál dolgozom, lenne rá keret gondolom... Szerintem 2 monitor menne, a 3-mal szoktak gondok lenni régebbi gépeknél. A dokkoló töltő Wattja ami szűk keresztmetszet tud(na) lenni.
-
-
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
R500 Intel videókártyás.
Letöltöm a Lenovo oldaláról a drivert (chipset drivert is). Installálás videó drivernél hibaüzi: "this computer does not meet the minimum requirements for installing the software" Inteltől letöltöm az Intel driver update utility-t az letöltöm az intel oldaláról a drivert, ugyanez a hibaüzi. Valakinek ötlete? -
-
-
Tim82
félisten
Ha az alaplap megfelelő csatlakozójára gondolsz, akkor nem, nem kellett mókolni. Igen, a beszerelés 1:1-ben cserét jelent.
Többféle AFFS panel van, van többféle fényes, van matt is, van olyan panel is, aminél - mivel tabletből van - le kell a panelről vágni a digitizer réteget - ebben az esetben valóban mókolás. De erről elég sok szó volt a topikban, a kereső segítségével meg lehet találni. ("AFFS", "tablet kijelző", "horgászzsinór", "fogselyem", meg ilyen keresőszavak rémlenek.
)
-
Tim82
félisten
Gyakorlatilag IPS (annak egy változata az AFFS). Igen, nyújt olyan élményt. Ilyen paneles X201 előtt ülök.
A cserét én is saját kezűleg végeztem el, a Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra letöltés indul) alapján dolgozva meg lehet otthon is csinálni, a panelt Tikakukac kollégától vettem anno. Annyi, hogy kell hozzá CCFL-es szalagkábel meg inverter is, a LED panelekhez való szalagkábel és inverter nem lesz jó. Úgy emlékszem, X201-ből mintha csak LED-es lenne.
Először X200-ba volt beszerelve nálam, onnan ment át X201-be a panel.
-
Dhampir
félisten
Azért azt elárulom, hogy ha én vásárolnék gépet csak netezéshez - és hosszabb távra terveznék - kicsit tennék hozzá, és egy kicsit modernebb gépet választanék, de szigorúan csak thinkpad jöhetne számításba.
Egyetértek. Szép dolog a nosztalgia és annak ismerete, hogy "Azé' ebbe' még vót anyag", de egy korszerűbb hardverrel szerelt ThinkPad szinte repül a régiekhez képest.
-
HSM
félisten
Igen, ezek elég gyors gépek. Nekem volt T410-esem, az ugyanaz a technika, mint az X201-ben, és tényleg fürge.
Én amúgy főleg akkor veszem észre, ha több weblap van nyitva, és még kinyitok mondjuk egy nagyobb hírportált. Nagyon érezni, mennyivel gyorsabban tölti be. Hamarabb is lesz "dadogósabb" egy régebbi gép, ha sok a nyitott lap. Persze, lehet, az én netezési szokásaimmal van a baj, hogy mindig előre kinyitogatom, ami érdekel, és csak utána olvasom el.(#73495) Játékos: Sajnálom, hogy nem lett jó.
-
-
Apollyon
Korrektor
Na erről beszélek.. Egy T61 meg egy évvel későbbi, Debiannal meg double kill.
(#73485) hcl: A frászbuk javascriptet használ, legalábbis ezt írja ki hogy engedélyezzem amikor véletlenül egy ilyen oldalra irányít valami weblap.)) Amúgy ennek még így önmagában nincs sok gépigénye, manapság inkább a RAM mérete számít mint a processzor – böngészéshez legalábbis, szerintem ;D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest