- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toomy
senior tag
Na most már tényleg hagyom a francba. Minden titkosítást leszedtem a routerekről és nem hajlandó csatlakozni így sem. Egyedül a szomszéd routerja tudtam minden gond nélkül rányomulni. Még szerencs hogy nem az enyém lesz ez a sz@r.
Mindenkinek köszönök mindent, de már befejeztem a cumizást.... -
i400
senior tag
szerintem a routerben először szedj ki minden titkosítást meg minden egyéb korlátozást... aztán egyesével fokozatosan állíts vissza mindent
wpa2-t is megeszi ezt találtam róla:Key Features:
* 2.4 GHz support
* Up to 11 Mbps at 2.4 GHz
* IEEE 802.11b standard technology
* Industry standard wireless LAN security support is available (802.1X, WEP, WPA**) with enabling software implementation. -
^Clown
addikt
Szedd le / távolítsd el a wifi drivert, majd tedd fel a ThinkVantege System Update 3.14 nevű programot. Indítsd el, meg fogja találni a hiányzó drivert, felteszi, és kész.
Ha továbbra is hiba áll fenn, akkor linux alól teszteld. Ha úgy sem megy, akkor más hiba lesz, de ennek szvsz. kicsi az esélye.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tölts le egy Ubuntu Linuxot, az fut lemezről is, úgy nem kell telepíteni, és elvileg magától fel fogja ismerni a wifidet, aztán ha ott nem szakad meg a kapcsolat, akkor a wines drivereddel lesz gond.
Nálad XP van a gépen? A driver a hivatalos, IBM oldalról [link] származó xp-s driver [link]?
XP alatt a T60-ban nálam nem használom a wireless utility-t, simán megy minden az XP sajátjával.
-
Toomy
senior tag
Behoztam a melóhelyre a laptopot, ott egy SMC WBR14-G2 router van ahhoz sem tud rendesen csatlakozni csak felkiáltójellel.
Amúgy a netről szedtem le a laptophoz drivereket. Lehetséges hogy nem teljesen kompatibilis a driver a wifivel
A Power managament defaulton van.
Talán a saját wifi kezelőjével kellene próbálkoznom. De nem találok hozzá való IBM-es softvert illetve kezelőt.
Az eszközkezelő szerint " Intel(R) PRO/Wireless LAN 2100 Mini PCI Adapter " van istallálva.
Próbáltam már több driverrel is de ez jött ( 7rwc09ww ) be ami fel is ismerte a WIFI-T.
Most is próbál csatlakozni de nem sikerül neki, pedig titkosítás meg minden be van lőve frankón.. -
i400
senior tag
routerben mik vannak beállítva (speedbooster pl), gyári vagy moddolt firmware, milyen titkosítás / csatorna, esetleg valami ami bezavarhat, gondolom xp-t használsz kérdés még az is hogy a saját vagy az ibm-es hálózatkezelővel
szerk.: nézd meg majd az eszközkezelőben a wifi kártyádnál hogy az energiagazdálkodás hogy van beállítva... én kétszer is megszívtam emiatt ismerősök msi gépeivel
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nézd meg, hogy kap-e elég tápot a router. Itthon van egy mindössze B-s routerem, amihez nem elég a 12V 400mA-s táp, gyakran eldobja a wifit (konkrétan resetel) vele. Rátéve 2A-s tápra, mindjárt nem dobta el a wifit.
Milyen oprendszer alatt dobja? Van más oprendszered egy próbára? Míg kapcsolódott, van net?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest