-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Bander78 #26881 üzenetére
Hát lehet hogy kéne egy rendes clean installt csinálni, vagy nem tudom. Nálam soha nem volt ilyen. Windowsom volt 3 thinkpaden is, xp-vista-win7, semmi ilyen gond nem volt.
A linuxot megoldásként semmiképpen nem javaslom, többször láttam kernel panicot egy x200s-en ubuntun egy kolléga gépén pár óra alatt mint a 3 év alatt 3 különböző gépen (TP) fagyást windows alatt. Szóval ennyit erről.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Bander78 #25843 üzenetére
Kb. 1 hónapja használok egy i3-as (2310m), 4 giga RAM, integrált kártyás T420i-t, de a legkisebb felbontású kijelzővel.
A gép nagyon halk, teljesen flottul működik, igazából a sztenderd office funkciókra használom, nincs szükség erőforrásigényes alkalmazások futtatására. A gép céges, így a lelkébe nem tudok belemászni.
320-as, 7200-es vinyó van benne, meg beépített 3G, ami nem a legtökéletesebb valamiért.
Az akksi nem tudom hány cellás, de 4-5-6 üzemóra van benne ilyen használat mellett.
Szerintem könnyebb, mint a linkelt ipon-ban írt súly, legalábbis a korábbi HP 6530b-mnél. -
Zooka
tag
válasz
Bander78 #25837 üzenetére
Nekem igaz csak hétfő óta van X220-am, de nem tűnik problémásnak a ventillátor (legfrissebb biossal). Minimális és kis terhelésnél is megy de annyira halkan hogy csak akkor tűnik fel ha direkt azt figyelem. Ha odacsapunk a lovak közé akkor persze süvít, de ez az eddigi Thinkpad-jeimnél is így volt. A kijelzője meg a legjobb amit most új notebookban lehet kapni (igaz csak 1366*768).
-
hankpoke
tag
válasz
Bander78 #19009 üzenetére
Gép szépen és gördülékenyen megy, de valóban hallani lehet a ventit...
Pulzálás nálam nincs,de permanensen forgatja a masina a kereplőt, miközben hideg levegő jön csak ki belőle.Ez az első TP gépem, eddig mezei vackokat nyúztam, finoman fogalmazva minőségi ugrás a többihez képest...
Géphez nem adtak DVD írót, csak akku, töltő, gép volt becsomagolva. Core I3-as procival és felbővített 4G rammal fut most a gép. -
lapa
veterán
válasz
Bander78 #18841 üzenetére
nem mindbe rakta a hp se, csak a csillió dolláros cuccba, abba is csak hellyel való okoskodás részirűl. összekonfigolsz magadnak egyet látni fogod milyen függelmek vannak. szóval kisebb hűtés az ok.
egyébként a 2530p-t mértem asszem 10.10 ubuntus pendriveos módszerrel, az is valami 8,x w volt kis fénnyel meg hdd-vel. és abban sem lm volt, sima alapmodell.
nem kell alulfeszeléssel bohóckodni. választhatsz teljesítmény meg csend között.
-
válasz
Bander78 #18834 üzenetére
Megnéztem a Lenovo fórumokat. Itt van például ez a topik. Nagyon lehangoló. Amíg nem oldják meg, tutira nem veszek ilyet. Lehet inkább mégis egy használt x200s-t kellene vennem.
-
lapa
veterán
válasz
Bander78 #18834 üzenetére
én is küzdöttem anno az su-val szerelt x200s-ért, de egyre több jel mutat arra, hogy a cpu szinte semmit sem számít (lásd brd p8600-asa ugyanannyit fogyaszt terhelés alatt is, mint az én sl9400-asom.
ugyanerre utal amit írsz az edge 220s-ről, amivel már csak a kicsiny bill miatt sem foglalkoznék. ott is a platform, pl az olcsó feszültségszabályzók viszik a powert, nem a cpu maga.
reméljük lesz még vállalkozó a referenciatesztre, lehet hogy az x200s semmivel sem hatékonyabb a simánál. és akkor ugyanez lehet a helyzet az x220-szal is, ami megmagyarázná, hogy miért nincs lv meg ulv verzió. az x200s és a t400 alapján az egész lv / ulv egy parasztvakítás az intel részéről, esetleg a tuning (alulfeszelés) hozhat különbséget.
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged