- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Vásárolj megjelenés után CTO MBP-t, rájössz mi az a várakozás. Én volt, hogy 2 hónapot vártam a rendeléstől. Szóval az sem fenékig tejfel. Ettől függetlenül van átfedés, de más a célközönség. A MBP inkább az XPS-ekkel van pariban.
Btw nálam is durranhat majd a pezsgő, mert szerintem én sem viszem be cégbe a gépet, inkább megy magánra a 480.
-
Tikakukac
titán
Mert ez 2 teljesen más közönségnek megy. Bemutató darab azért nem kell TP-ből, mert kinek?
Annak az összesen 10 embernek akit érdekel és végül vesz 2? Felesleges
Utána meg mikor kint egy Lati flotta és ott rohad 1-2 gép 1,5 év múlva is, közben meg el kéne adni, fuh. Egyszer volt ilyenben részem, hát ott izzadt mindenki, hogy mi lesz
-
Tikakukac
titán
A flották adják az apró 99%-át üzletiből. Magánra az ilyen gépet vásárlók száma erősen nulla. A nem cégesre kiadott üzleti számlák száma olyan, hogy majdnem durran a pezsi ha valaki ilyet akar.
A konzumer más, de az meg kit érdekel. Ott már 0. nap is el van vetve a kocka rendesen. -
Tikakukac
titán
A szokásos mondókám sajnos ide is él: nem darabokra tört és dobált gépekben szoktuk pörgetni az alkatrészeket. Ment vagy 20 órát egy helyben a HP-m és alaplap
Csúcs high end elitebook. A vigyázás jó dolog, de az max a külsőt érinti az elektronika tesz arra, hogy milyen selyemtokba rakod a műanyagot. Már direkt romokat használok, eleve úgy is veszem. Abszolút nincs kedvem tripla áron adott gépeknél azon agyalni mikor kopik be a rücsi vagy esik le a gumikeret a bezelről.
-
Tikakukac
titán
Azért remélem nem ennyire borzalmas a helyzet.
Attól függ. Javítóiparban függetlenül attól, hogy az autó/háztartás/szórakoztató cucc/random akármi nem nagyon hallok olyat, hogy hm, hát igen, eljutottunk valahova. Ma épp órás cégnél csevegtünk erről, hogy ott mit éreznek. Ott még van egy szint, aminél ciki a kurvulás. Notiban nincs. Korlátlan pénzből sem kapsz már minőséget. A megszokott a 2-3 éves rota lett, ehhez tartja magát az 500 ropis meg 120k-s gép is.
-
Wikoo
aktív tag
Sajnos teszt még nem lesz, mivel csak egyedi gyártásban lehet berendelni. Még ki sem bonthatjuk a terméket. Ha simán rendelhető lesz a nagykerektől, biztos kérünk majd tesztpéldányt és írok róla. Egyenlőre csak ezek elérhetőek az újabb thinkpadokbol.
Az egyedüli E480 meg sajnos súrolja alulról egy t-s árát.
-
Tikakukac
titán
Bízni mindig lehet, én lelkesen keresem még azt a gépet, ami new era és valóban tartós lesz. Amíg ez nincs meg, addig pedig szorgosan hordom szervizbe mindig az aktuális TP-t, EB-ot és Latit
emvy: Van, hogy nem adja ki a dolog és sajna nem lesz a getroban alkatrész. Csak példa volt. Na olyankor nem móka. Monitorban is volt olyanom, hogy adtak volna instant cserét, csak nem volt. Mire nagyobbat küldtek, addigra eltelt másfél hét. Az is sz@r volt grátisz
Persze ha nagyon tucat a gép, akkor azért esélyesen lesz hozzá alkatrész.
-
Tikakukac
titán
Hát, amíg gari van, addig kb. okés a buli. 5-6 évre semmit nem tudok ami el fog menni. Semmit. Bárhova is nyúlok vagy nyúltam, nonstop szériahibák, úgy pörögnek a refurb lapok gariban, hogy megzuhansz, grátisz ha nincs második géped akkor simán beüthet egy 2 hetes garizás is akármit is vettél.
Tartalék gépet vennék és plafon 3 éves tervet. Már régen vége annak az időnek, amikor voltak mesék tartósságról és minőségről
-
Tikakukac
titán
Smartservice. Nem bolt hanem szerviz, de az előtérben szoktak kidobálva lenni gépek.
Apple az más. Ne is menjünk bele én érdeklődés szintjén voltam beszélgetni, hogy megyek dolgozni még régebben. Hát jézus mariska, az egy más univerzum
Egyszerűen nem éri meg ennyi a lényeg. Ennyiből gémer vasat vesznek a népek. Nem üzletit. Aki olyan helyen dolgozik cég úgyis ad, laktárs is kb. már bármit kérhet lassan. Akkor meg minek vegyen.
-
Dhampir
félisten
A Smart Service-re tippelek.
-
Tikakukac
titán
Smartban van 1-2 gép kirakva, egy telefont megér, ugyanígy minden nagyobb Lenovo-val foglalkozó bolt. Az a baj magánszemély ilyen gépet nem vesz. Amiatt a pár ember miatt ilyet bemutatóra tartani öngyilkosság, hacsak a márkaképviselet nem segít be. Irdatlan bukókkal tudnak ezek a gépek elmenni. Láttam egy Latitude sorozatot a polcon elszáradni jóformán így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Stellar Blade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest