- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
chrometent #54883 üzenetére
Hát kell hozzá, az biztos, de hát kb. mindenem ilyen, természetemből fakadóan mindent buzerálni kell.
Main gépnek ez marad, mindig van másik ami ha erő kell akkor kéznél van, és 5-6 év után megint lesz asztalim végre. Nonstop pörgés van
-
Tikakukac
titán
válasz
chrometent #54878 üzenetére
Az x200/s remek hardverbuzéria alap. Én amúgy most jöttem rá, hogy gyakorlatilag most már semmi sem eredeti abból amit vettem 2 éve szóval azóta darabonként újraépítettem a gépet tökig
Még asszem egy akksi van meg belőle és ennyi.
Ha nagyon tutit akarsz akkor nem tudom mennyiből jön ki. Én alkatrészraktáron ülök szóval így már nem nehéz amúgy meg hát frász tudja.
Ja és igen, buzéria. Ne tudd meg mennyi idő alatt bontok szét és rakok össze egy ilyen gépet, gyanúsan menne csukott szemmel is. Ha belefér 2 hetente a szétbombázás, akkor okés. Nekem mindig van 2-3 laptopom, így nem gond, de használósnak még most sem mondanám a sajátomat, mert még lepolírozom a palmrestet meg megerősítem a sarkokat. Viszont szerintem 2 hét és az alsó részt már nem bántom soha többet, max még egy webcam ugrik be felülre de ahhoz csak keretet kell szedni. És akkor tényleg ki lett maxolva, saccra 150k belegurult a projektbe
Jézus...
Ha meg csak használni kell: 35-40k sima ügy. Kicsit kopott javított lesz, karcok itt ott, de menni fog teszi a dolgát, csak egy jó akksi kell. Vagy ha összehányja az alaplap magát vagy szalagkábel hibás lesz akkor csere vagy modding, de megoldható, tudom a forrásokat most már
-
btudos
nagyúr
válasz
chrometent #54878 üzenetére
Attól függ mennyire vagy igényes. Ha makulátlan külsőt és alapból egy komplett gépet szeretnél, az zsebbenyúlós, de nem jössz ki olcsóbban akkor sem, ha veszel egy kicsit kopottabb gépet, és magad építed tökéletesre. Ha nem cél a tökéletesség, csak a használhatóság (mint nálam), akkor meg lehet venni az olcsóbb modelleket. Én HDD nélkül, és nem túl jó, másfél órás akkuval vettem az X200-at, amin látszik hogy használták. De nem babusgatni vettem, egy 5 éves géptől nem várok csodákat.
Ezt kell szem előtt tartani, van itt a topikban sok példa. Ha megnézed Tikakukacot, Ő összerakta magának a tökéletes gépet, pénzt, időt és alkatrészt nem kímélve, ez egy hosszú út. Ha kisebbek az igényeid, és tényleg csak a hurcolászás miatt kell a gép, akkor azért könnyebb megfelelő gépet találni. Több darab van aprón, ki kell találni mi a fontos neked. Alfánál van garanciás gép is 65-ért, az kb. reális egy jó állapotú gépért, de garancia nélkül ez csökken. Felszereltségfüggő mennyit érdemes adni érte, de sok jó ajánlatot láttam mostanában.
-
soldi3r
veterán
válasz
chrometent #54100 üzenetére
ha eleg ez a cpu akkor szerintem igen
t530-bol lehet, hogy erdemes lenne szemelyesen osszehasonlitanod fhd es egy hd panelest -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MSI Raider GE68HX 13V
- Dell Latitude 5580 Core i5-6300 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" FHD 6 hónap garancia áfása számla
- Eladó Gamer Laptop Asus TUF A15!
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest