- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gurubefree
üzenetére
És hol?

-
Frawly
veterán
válasz
gurubefree
üzenetére
Az igen. Gondolom már csak az az egy gépük volt, nem akartak pénzt visszaadni, meg megbontani bővítéseket kiveendő, így elküldték azt a gépet, ami volt nekik raktáron. Nem hinném, hogy tévedésből küldték volna. Azért egy 512-es SSD-t beletehettek még volna
A 20 giga RAM szép, én még 16-ot sem tudok kihasználni az X220-ban, csak azért bővítettem akkorára, hogy ki legyen maxolva és ne kelljen a jövőben még egy kört futni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A 20 giga RAM szép, én még 16-ot sem tudok kihasználni az X220-ban, csak azért bővítettem akkorára, hogy ki legyen maxolva és ne kelljen a jövőben még egy kört futni vele.