- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Az eredeti hozzászólásomban benne van. Viszont mindegyik eBay-en kapható ilyen átalakító gyakorlatilag ugyanígy néz ki és teljesen biztosan ugyanerre a chipsetre épül (JMicron 20330), úgyhogy nem nagyon hiszem, hogy lenne érdembeli különbség köztük.
-
Tim82
félisten
Úgy néz ki, működik és boot-olható az MR15 és valószínűleg az MR04 is (X60 tabletban kipróbálta valaki). Nem hagyott nyugodni a dolog és rákérdeztem a forum.thinkpads.com-on, aztán valaki tegnap ki tudta próbálni. Remélem, azt is megválaszolja, hogy kellett-e hozzá modbios. Ha nem, akkor berendelem az MR04-et, mert elég nekem egy SD.
-
audi100td
nagyúr
"Kerestem mini PCI-e SSD-t, sajnos nem igazán találni (kissé meg is jártam, mert vettem egy mSATA-sat...) Végül arra jutottam, hogy inkább valami ilyesmit teszek a gépbe: [link] Használ valaki ilyet, lehet itt kapni?"
Attól tartok nem fogsz tudni róla bootolni, max linux-szal, de abban sem vagyok biztos, ezeknél a gépeknél az egyetlen járható út egy normál 2,5/1,8" SATA SSD, vagy super talent corestore, de egyelőre nem tudom win alatt használható-e.
-
Dr. Akula
félisten
Minden ami a tartozéklistán szerepel, azt javítják gariban. A Windows serialt nem fogják pótolni, ha olvashatatlan, akkor buktad. Recovery lemez igényelhető a szervízben, gariidőn belül. A Kingston biztos jó bele, többit nemtom. Ki kell próbálni, notinál nem nehéz elvinni a gépet a vétel helyszínére.
-
Gondwana
addikt
- 8/16 GB PATA SSD
Inkább egy IDE-CF átalakító és egy CF. Ha a SW oldalát rendesen optimalizálod, hogy ne írkáljon állandóan, akkor egy 133x sebességű is megfelel. (CF választásnál arra figyelj oda, hogy pl. Kingston 8GB 133x kártyák csak 3.3V-ról működnek, 5V-ról nem, tehát gépbe HDD helyett max. X40/X41-be jó)
- 14" S-IPS panel
Ilyen (tudtommal) nincs: IBM IPS-sel csak 15" létezett, egyébként meg nézd össze, hogy a kábelek kompatibilisek-e a választott másik kijelzővel panelcsere előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest