Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
3.89-et próbáltam, de az nem működött és még vagy 3 verziót végül egy T43 hotkey driver-ét próbáltam és itt feltelepült az OSD a többit pedig felraktam talán a 4.3.10 verzióból legalábbis a setup exe verziója ez volt, hogy a becsomagolt telepítő neve mi volt azt nem tudom, mert egy jópár már van a gépen
A tablet button driver-t viszont hiába raktam fel nem mennek a gombok a kijelző alatt egyedül a ki/be kapcs és a feladatkezelő gombja működik a képernyő forgatás és a Tablet menüt előhozó gombok nem. A tablet menüben, sem működik minden funkció elsőnek a hangerő, fényerő állítása sem ment, de gondoltam a hotkey driver miatt ez így is volt. A "Configure tablet and pen settings" menüponta nem reagál semmit gondolom valami SW hiányzik. Egy bevált driver és ultlity pack kellene, mert ezek nem akarnak nagyon működni
Az eszköz kezelőben van egy ismeretlen eszközöm, próbáltam manuálisan drivert keresni hozzá, de nem járt sikerrel úgy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G6 FHD, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A tablet button driver-t viszont hiába raktam fel nem mennek a gombok a kijelző alatt egyedül a ki/be kapcs és a feladatkezelő gombja működik a képernyő forgatás és a Tablet menüt előhozó gombok nem. A tablet menüben, sem működik minden funkció elsőnek a hangerő, fényerő állítása sem ment, de gondoltam a hotkey driver miatt ez így is volt. A "Configure tablet and pen settings" menüponta nem reagál semmit gondolom valami SW hiányzik. Egy bevált driver és ultlity pack kellene, mert ezek nem akarnak nagyon működni
Az eszköz kezelőben van egy ismeretlen eszközöm, próbáltam manuálisan drivert keresni hozzá, de nem járt sikerrel úgy sem.