- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, megpróbáltam a leírtakat.
Nálam ez az ME config menu tök más, mint a linkelt pdf-ben, sokkal kevesebb opcióval, gyakorlatilag semmit sem tudok beállítani benne.
A másik, hogy az AMT-t hiába kapcsolom ki BIOS-ban, aktív marad. Kikapcsolom, elmentem, post után írja, hogy config changed, restart, és újra is indítja még egyszer magát, de amint visszalépek a BIOS-ba, megint enabled...
Az újabb drivert fogom még megpróbálni, csak mára elfogyott az energiám.Egyébként fantasztikus, hogy generációk óta szopni kell ezzel a "latency szar az Intel wifivel"-jelenséggel, és kissé nevetségesnek tartom, hogy kiadhatnak így több generációt egymás után. Én nem akarok bele másik wifit venni, én villogó wifi ledet akarok, és azt, hogy az érintetlen, gyári hardver hibátlanul működjön azzal az oprendszerrel, amivel kiadásra került.
Alapvetően amúgy nálam pl torrentezés közben sem voltak hanghibák, míg filmet néztem, vagy játszottam, viszont ma elég extrém felhasználásnak volt kitéve ebből a szempontból a lapos.
Nagy állományokat másoltam róla wifin keresztül (több, mint 60 gigát össz.) egy fancy routerrel egy másik gépre, nem tudom pontosan milyen gyorsan, de szerintem a vezérlő maximuma közelében, miközben GTA V futott rajta. Itt már játék közben hallhatóak voltak a reccsenések, pattanások, amiket a latency bug okoz (ekkor készült a kép is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest