- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
buvartacsko #32180 üzenetére
A tápcsatit legjobb dokkolóval megoldani, akkor nem kell dugdosni állandóan, így nem zavaró. Még X200s-en rászoktam a dokkolóra, azóta nem veszek anélkül.
#32183 soldi3r:
Szerintem önkicsomagolós .exe, simán felmegy.#32186 buherka:
Ami nem romlik el, azt nem kell megszerelni, ez alapszabály. Ugyanakkor én mindig frissítek BIOS-t amikor a Thinkvantage Updater felkínálja, még sose volt belőle probléma. 99.999% hogy neked se lesz.#32186 lapa:
Én 1440x900-ról váltottam vissza 1366x768-ra, az azért elég nagy veszteség. A jót könnyű megszokni. -
lapa
veterán
válasz
nem tudom miért releváns, hogy kinek a hibája a 768. 768 és kész. már a 800 is soktucat pixellel kisebb mint a kívánatos, a -32 pixel az már fájdalomhatáron túl van. persze, második gép meg satöbbi. a kérdés az volt tudja-e.
a wwant már megválaszolta audi100td. hozzáteszem a telefon nem szerencsés megoldás (pl külföldön), ha már b terv akkor inkább ez. de azért egy napot nem dolgozol végig telefonon (vagy a linkelten) 3g-zve. erre azt mondom nem annyira kritikus, de tudnék hirtelen 3 olyan megesett szituációt mondani, ahol ezek a b tervek nagyon nem jöttek volna be.
nem értem milyen az a nem valós probléma. végülis akár csingcseng notebookot is vehetnék, semelyik különbség nem olyan, hogy ne lehetne elélni nélküle. én úgy teszem fel a kérdést, hogy mi többet nyújt az x200s-hez képest a való életben. a válasz pedig az, hogy a nagy cpu-n meg az usb3-on kívül semmit, ehelyett elvesz pár hasznos dolgot.
a nagy cpu utoljára akkor kellett, mikor egyszer dvb modulokat forgattam. ez volt úgy fél éve, de épp nem siettem és csináltam mást közben. az usb3 azoknak jó, akiknek választani "akarnak" az ssd meg a hdd között. vettem egy esata expresscardot, kész. hozzáteszem még nem használtam, mert minden rajta van a gépen.
és igen, nem az x200-ra verés miatt írom, csak nagyon sajnálom hogy ilyen ziccerek lettek kihagyva. hogy lehetett volna simán jobb gépet csinálni. ilyesmi ziccer pl, hogy a "gallery"-ben 100x100 képekkel köpik szembe a jónépet. itt tartanak. hagy ne kelljen már a press részlegben turkálnom hogy lássam a gépet normál méretben. amerikában már a legbucimacibb honlapokon is van normális kép, vagy legalább kocka zoom.
-
audi100td
nagyúr
válasz
X220-nál vagy WWAN vagy mSATA SSD közül kell választanod, csak 2 slot van, egyik ugye kell a wifinek. Hozzátenném, az okostelefonok világában egyre kevésbé látom a WWAN hiányát problémának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest