Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz buvartacsko #32180 üzenetére

A tápcsatit legjobb dokkolóval megoldani, akkor nem kell dugdosni állandóan, így nem zavaró. Még X200s-en rászoktam a dokkolóra, azóta nem veszek anélkül. :)

#32183 soldi3r:
    Szerintem önkicsomagolós .exe, simán felmegy.

#32186 buherka:
    Ami nem romlik el, azt nem kell megszerelni, ez alapszabály. Ugyanakkor én mindig frissítek BIOS-t amikor a Thinkvantage Updater felkínálja, még sose volt belőle probléma. 99.999% hogy neked se lesz.

#32186 lapa:
    Én 1440x900-ról váltottam vissza 1366x768-ra, az azért elég nagy veszteség. A jót könnyű megszokni.

• lapa

veterán

nem tudom miért releváns, hogy kinek a hibája a 768. 768 és kész. már a 800 is soktucat pixellel kisebb mint a kívánatos, a -32 pixel az már fájdalomhatáron túl van. persze, második gép meg satöbbi. a kérdés az volt tudja-e.

a wwant már megválaszolta audi100td. hozzáteszem a telefon nem szerencsés megoldás (pl külföldön), ha már b terv akkor inkább ez. de azért egy napot nem dolgozol végig telefonon (vagy a linkelten) 3g-zve. erre azt mondom nem annyira kritikus, de tudnék hirtelen 3 olyan megesett szituációt mondani, ahol ezek a b tervek nagyon nem jöttek volna be.

nem értem milyen az a nem valós probléma. végülis akár csingcseng notebookot is vehetnék, semelyik különbség nem olyan, hogy ne lehetne elélni nélküle. én úgy teszem fel a kérdést, hogy mi többet nyújt az x200s-hez képest a való életben. a válasz pedig az, hogy a nagy cpu-n meg az usb3-on kívül semmit, ehelyett elvesz pár hasznos dolgot.

a nagy cpu utoljára akkor kellett, mikor egyszer dvb modulokat forgattam. ez volt úgy fél éve, de épp nem siettem és csináltam mást közben. az usb3 azoknak jó, akiknek választani "akarnak" az ssd meg a hdd között. vettem egy esata expresscardot, kész. hozzáteszem még nem használtam, mert minden rajta van a gépen.

és igen, nem az x200-ra verés miatt írom, csak nagyon sajnálom hogy ilyen ziccerek lettek kihagyva. hogy lehetett volna simán jobb gépet csinálni. ilyesmi ziccer pl, hogy a "gallery"-ben 100x100 képekkel köpik szembe a jónépet. itt tartanak. hagy ne kelljen már a press részlegben turkálnom hogy lássam a gépet normál méretben. amerikában már a legbucimacibb honlapokon is van normális kép, vagy legalább kocka zoom.

• audi100td

nagyúr

X220-nál vagy WWAN vagy mSATA SSD közül kell választanod, csak 2 slot van, egyik ugye kell a wifinek. Hozzátenném, az okostelefonok világában egyre kevésbé látom a WWAN hiányát problémának.

Új hozzászólás Aktív témák