- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Azért a kábellel is lehet a probléma. Elég sokféleképpen lehet krimpelni a csatlakozót, ha túlságosan benyomják az érintkezősort, akkor laza lesz, ha meg nem eléggé, akkro nehezen megy a helyére... főleg ha a kábel nem gyárilag készült. Persze, ha valaki korábban nem megfelelő csatlakozót erőszakolt bele, akkor az okozhatott problémát de annak látható nyoma is lenne.
(#31057) r3dsnake: szerintem te becsülted túl a gép sebességét. Az e-450 proci olyan szinten van mint egy 2 magos atom. A vga része viszont a legjobb az integráltak közt. Az energia gazdáskodással kapcsolatban is írtál olyan dolgokat, ami alapján úgy tűnik, hogy félreértettél néhány dolgot a gépek működésével kapcsolatban. Ha pontosan olyan beállításokkal futtattál volna teszteket, mint az általad emlegetett tesztekben tették, akkor valószínűleg nálad is hasonló eredményeket hozott volna.
-
audi100td
nagyúr
Miért kell rögtön rinyálni? Úgy mondod, mint ha egy új gépet vettél volna boltban 400 ezerért, nyilván agyon volt használva az a csatlakozó és az sem rendeltetés szerűen. Ez egy szabványos csati, gondolom műanyag a belseje, volt nekem is T61-em, meg sok más TP-m, és egyiknél sem volt ilyen gond. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ThinkPad vagy nem-Thinkpad. A palmrest nyekergés már más tészta, de azt észrevehetted a gép vásárlásakor is, erre csak azt tudom mondani, nem kell megvenni, én se vennék magamnak többet T61-et, de apró hibáitól eltekintve attól még egy jó gép.
"Könnyen el tudom képzelni, hogy ez a hibajelenség már új korában is fenn állt."
Mitől vagy ebben ennyire biztos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest