- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Apollyon #122661 üzenetére
Ha a khm kevésbé tudatos vásárlók megfogadják az intelmet az még jó is lehet; több használható küllemű és állagú darab keringhet a használt piacon. Mondjuk ha hosszú távon trenddé lenne, akkor viszont a bepörgött modellokádás miatt az újonnan is silány gépek később sem jelentenek majd nagy élményt.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Apollyon #122661 üzenetére
Na én most röhögtem egy jót. Pontosan tisztában voltam azzal hogy mit veszek milyen állapotban és hogy mikori a gép. Azért került annyiba amennyibe éppen és ennek ismeretében költöttem rá annyit amennyit, ehhez még veszek egy akummlátort és részemről letudva a történet...
Igaz nem is várom el a géptől hogy futtasson Win 11-et meg friss játékokat sem. de általános használatra, netezésre, szövegszerkesztésre, pár régebbi játék futtatására alkalmas és utazás során is ha gépre van szükségem arra bármikor számíthatok rá.
Mondjuk az is igaz hogy egy átlaguser ha használtan vesz például szintén egy X260 notit mint én, jövőre bajban is lehet a Win10 támogatás kiesésével és átverve érezheti magát és nem fogja tudni hogy mit tegyen. Szerencsére ez nálam nem merül fel - A Lubuntu linux által ugyanúgy használni fogom tovább a gépem ugyanazon célokra mint most a Win10-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamepad
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Haditechnika, harcászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest