- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
stranger2006 #86215 üzenetére
a win is 100% kezeli, nekem is volt egy évig x200-am 8gb rammal
nálad valami tsúnya' gond van, hogy mi az passz
nincs olyasmi biosban, h 32/64 bit mód? rég néztem már be tp biosba
milyen win? gyáriról image, vagy valami hackelt hülyeség? -
Chaser
legenda
válasz
jjeahh #86213 üzenetére
én a webshopot is kalibrálatlan x200 bh panelen csináltam, fényképeket is azon tettem rendbe
a legvégét amihez már kicsi volt a 12" azt egy 24-es hp graf monitoron javítottam, elég műtermi lett a végeredmény, persze még lehetne jobb is, majd következő kanyarban az lesz, nagyjából már tudom h kell fotózni amit akarok
aztán teszteltem rengeteg egyéb kijelzőn, meg ismerősök segítségével, mindenhol hozza a kötelezőt, persze min. ips-en a legszebb a történet, voltam olyan barom, hogy a zöldre építettem mindentami ugye szeret minden kijelzőn másképp látszani, egyiken korrekt, másikon már libafosch ua. a színkód, de úgy tűnik megoldottam
azzal pl nem számoltam, hiába találom meg a legjobb színkódot, ha a nyomtató nem tudja lekövetni még, és hiába pro ipari nyomtatóde azt is megoldottuk
-
Chaser
legenda
válasz
jjeahh #86211 üzenetére
nekem ilyen gondom nincs, sőt
már kalibrálatlanul tudom mire képes valami, utólag olvasva teszteket panelekről ehhez szó szerint elég jó szemem van
vicc a telóm pl, a rettegett xiaomi, vannak benne icc-k és elég korrekt
igazából egy monitoromat sem kalibráltattam még, olyan pro grafikus melót nem csinálok, de a graf. monitorokon utólag ellenőrizve az eredményt is elég korrektül össze szokott jönni amit akarok -
Chaser
legenda
válasz
#59070464 #86209 üzenetére
ettől sztem már nem érzi jobban magát...
jah egy kis vicc a másik oldalról, eszemf@szommegáll' kategória
8570-et néztem most, pwm mentes-e..hát igazából 3 fajta panellel találkoztam, hd+ mind
valami se, színhelyességre az volt talán a legjobb, pasztel színeknél legalábbis, de pwm-es
1-2 auo-t is láttam, semmi extra, pwm-re meg se néztem
lg, de nem lg-p, pasztellekben nem olyan jó, de egyébként korrekt, kicsit hidegebb árnyalatú, ez viszont 100% pwm free
hogy még típuson belül is mért keverik ezt elég pfffffffffff -
Chaser
legenda
válasz
sztikac #86205 üzenetére
ez nem tp specifikus kérdés, ennyi erővel már w10-et is felrakhattad volna
ugyanúgy lehet upgradelni 7-ről, de bármelyiket
NewmanHD azon túl vagyunk, sokan használtuk/használjuk 8gb-tal a kicsit, 400/500-ast is, ua. a chipset
nála érdekes gond lehet, nem tudom bios default kellemetlenségén túljutott-e már -
Chaser
legenda
válasz
ezsolti #86203 üzenetére
passz, de akár ebayen megtalálod az nvs inteles frujat
65tol már van 430, sztem nem érdemes lappal foglalkozni, gyanitom magában 20-30k kéz alatt, ha nem tudod cserélni az is fizetős, ha defekteset sikerül szerezni megint jó pofa dolog
billzetet kapd ki, száradjon par napig a gep, hatha -
Chaser
legenda
válasz
stranger2006 #86193 üzenetére
>ezekben csak 64 bites cpu van, os nem is mehetne rá ha nem 64 bites,
...64 bites os nem is mehetne rá ha nem 64 bites a cpu
néha kimarad 1-2 szó, sorry, túl gyorsan gépelek és előregondolkozom, beszédben érdekesebb amikor egy mondatot hozok össze így..a lényeg én értem
/akik ismernek valamennyire azok is értik xDDD/load defaults után sztem ilyesminek nem kellene lennie, de passzolom
ha volt a gépben pendrive vedd ki és újra defaults -
Chaser
legenda
válasz
stranger2006 #86186 üzenetére
ezekben csak 64 bites cpu van, os nem is mehetne rá ha nem 64 bites, ez sw-es gond lesz ha látja a 8gb-ot de nem kezeli
bios default mindenképp, memóriákat mindkét slotban egyesével is nézd meg, de ahogy fentebb mondtam, ez 99%-ban sw-es gond, hogy hol az passz, játszani kéne vele, ahhoz látnom kéne, az meg már fizetős móka, úgyhogy ess nekiszerk: degas2428 azonos chipkiosztású és feszültségű jó bele 90%-ban, de ha uo-at veszel ártani biztos nem árt
-
Chaser
legenda
válasz
stranger2006 #86183 üzenetére
ez így erős x akta
lőjj egy bios defaultot sztem első körben
ha 2x4 van benne az egyiknek csak az egyik oldalát látja, modulonként nézd ahogy fentebb mondtam -
Chaser
legenda
válasz
stranger2006 #86180 üzenetére
téma összefoglalóban a kis írásom ezekről
2x4 megy bizonyos feltételekkel, oldalankét 8 chip az elsődleges
külön-külön nézd meg a modulokat, lehet az egyik hibás/valamiért nem érzékeli
slotonként is nézd meg, lehet szösz van benne/hibás
2x4-nek ha minden stimmel mennie kell, sokan használtuk/használjuk úgy az x200-at
2,96 használható. - ez viszont erősen arra utal, hogy 32 bites az os -
Chaser
legenda
pont akkor kinyírhatta a töltő elektronikát, igen, erre próbáltam célozni
mindenféleképp első körben visszaraknék egy gyárit, ha az anomália megszűnik ott a gond, ha nem akkor csináltál magadnak egy gondotazt azért nem árt elfelejteni, hogy gyári bios upgradenél is fennáll némi veszély, hogy belehal valami, ha csak pár %-ban is
modbiosnál nagyobb esélye van, ha az sem túl sok, de tp fórumokon már láttam olyat hogy a kis tp teljesen belehalt egy modbiosba ami másoknál semmi problémát nem okozott -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
ez oké, de notebooknál lepkefing cpu mellett olymind1'
ráadásul ha arról van szó 1333 vs 1600mhz pffffff
bika desktop i7 vagy i5 mellett oké, alkalmazástól függően, ott nem feltétlen mind1 1800 vs 2400mhz pl, de olyan egetverő marginális különbségek nem lehetnek, has tippre 10-15% max
szerk: dc mindenképp az igp miatt is
lehet megtaláloma fogymérőmet és megnézem 1 illetve 2 modullal a gépet, de sztem kb semmit nem eszik
régi nb-k ettek 1-2w-ot, de soknál még ott sem volt borda, azok tényleg forróak voltak, nem melegek, mindezt desktop házban ami bőven szellőzik -
Chaser
legenda
melegszik az oké, az ssd-m 50 fok szokott lenni
fogyaszt max 3w-ot és sokkal nagyobb a hőleadó felülete
a ramnak mekkora?ha van fogymérőd kösd rá, nézd meg 1 modullal majd kettővel, ha nem tévedek nagyot semmi változást nem fogsz látni
wifi modul az tud zabbantani pl ha messze van a routertől és erőlködnie kell, olyannal már találkoztam párszor, amikor kérdőjel volt mért nagyon kicsi az üzemidő -
-
Chaser
legenda
válasz
Gondwana #85773 üzenetére
egyébként innen következtettem erre a samu panelre
mondjuk így utólag nem feltétlen helyesenmert csak annyi van benne az adott digi panel egy olyan samsung panelen van, de az biztos hogy nem tn panelre raktak ilyet
és valszeg akkor ez egy bh panel lesz mert ahonnan ez jött csak olyanok voltak, szóval még jobban is jár vele -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
igen, csak az lehet
de ezen volt egy waacom digi panel is, samsung nem tudom rá volt-e írva, de még a leggyengébb va is jobb bármelyik x200 tn-nél, szóval egyből kellene látni
legrosszabb esetben összekevertem egy tn-nel ami 1-2 éve már itt áll, de az pixelhibás is volt, talán whitespotos is -
Chaser
legenda
válasz
#59070464 #85764 üzenetére
ha nem tn-t adtam kérdés nélkül látod
szériaszám vagy type v akármi számot korábban beírtam ide, vissza lehet keresni, samsung gyártmányegy tn-em is volt, de az tele pixelhibával, azt odaadtam vkinek, ha összekevertem volna látnád egyből, meg egyébként is elég ránézni
-
Chaser
legenda
válasz
thomasrc #85705 üzenetére
többfajta mechanikával szerelik a billzeteket, legalább 3 féle 420-as van, de inkább 4, múltkor volt itt 3db 1-2 hiányzó gombbal, de a 3-ból nem tudtam egy teljeset összerakni
rá kell kérdezni hogy genuine lenovo? ha igen, akkor utólag lehet reklamálniTubi2 ne félj tőle, nem harap
láttam már 3m-es megoldást, jobb mint a gyári kb
gyári újról annyit, 1 év után intenzív használat mellett már akár erősen fényes, a 3m ezzel szemben nem, tehát ha egy szétkopottat is veszel és matricázod vele mindenféleképp jól jársz - most meg nem mondom ki árulja aprón, de megtalálod, kifejezetten adott géphez készítik a matricákat, tehát méretpontos és még a track körüli gombvigásokat is ugyanúgy követi -
alfánál szépek vannak egyébként, én nem gondolkodnék rajta, csak annyit mondasz neki olyan hátuljút küldjön ami nem lyukacsos ha van még, még ha chicony is elég jó komfortérzetet ad úgy
később meg matricázod ha szétfényesedikszerk: jah igen, west árulja
pad matricát is láttam már 420-ra, az mondjuk nem olyan szép, legalábbis erősen látszik hogy nem gyári megoldás, de legalább nem is foszlik le mint a gyári "rücskök" -
Chaser
legenda
ismerek valakit akitől nmb-t vehettél volna újszerűt, akár újat feleennyiért, csak megunta a sok kocsogot' és ilyesmit már nem hirdet
van ugy. billzet, de azt írja gyári, fru is van a hátoldalán
érdemesebb levadászni egy nmb-s t60 szériásat apróról, még ha sz@rrá is van kopva veszel rá 3m matricát 3k-ért, akkor is jobb megoldásszerk:
metal01 igen, és legjobb tudomásom szerint van köztük nmb/alps t60 szériás is -
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #85700 üzenetére
1-es rpm-en semmi hangja, 2-esen már egy kicsi, de azt csak akkor használtam ha cpu igényesebb művelet volt
és természetesen a cpu-t alulfeszeltem és normál üzemmódban 2ghz-en ment csak a p8600
bios is vagy 0-n tud tekerni, vagy min. 1900 rpm környékén első fokozaton, az ment mindig, jó is volt úgy, ha nem állítottam fentebb nagy terhelésnél akkor se melegedett túl semmi, nem állt le a gép, de úgy már meleg volt, olyankor átlőttem 2-esre, extrém esetben 3-asra amíg kellett -
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #85698 üzenetére
nekem úgy ment az x200 majd' egy évig, csak én fixre állítottam a ventit 1-es fokozatra, amikor nagyon strapáltam kettesre..csak a venti nyikkant meg
szerk: ventinek lehet nem tetszett a sok por, lakásfelújítás volt és ment bele rendesen, néha belefújtam a venti nyílásba egész korrekt felhő jött ki
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #85633 üzenetére
sztem az ida-t is használja, néha beugrik
nem rmclock, throttlestop, sokkal stabilabb és egyszerűbb
ida-t nyugodtan lődd kia vid mindig adott cpu függő, még azonos is szériában is teljesen eltérő értékek lehetnek, de van egy tartomány amit megad a gyártó tól-ig
nyilván azért nagyobb a vid mert 2,5ghz-es cpu nem 2ghz-es és más széria -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #85616 üzenetére
usb-dvd kábel jah
-
-
Chaser
legenda
lényege ott van, röviden: sanyo/lg-t mindenképp beszabályozva kell használni és akkor elvileg elég szép ciklust és sok évet kibírnak, panasonicnál régebbi gyártásúaknál nem olyan lényeges - magyarul gyári szabályzással lg/sanyonak nagyobb cella fesz kell uo. kapacitás eléréséhez mint egy panasonicnak -
de majd összeszedjük a mérésekkel
most más helyről kaptam akkukat, lehet itt volt egy értelmes rendszergazdi, de eddig még én sem találkoztam ennyi ciklusos és éves sanyo/lg akkuval
elektronika terén viszont panasonic egyértelműen jobb, sokkal kevesebb hullik ki elektronika hiba miatt -
Chaser
legenda
válasz
#59070464 #85578 üzenetére
pár %-kal gyorsabb, cserébe jobban melegszik
annyi értelme van, hogy az i7-eseken van natív usb3 port
meg lehet ips verzió, csak nem tud róla a boltszerk: tim már mondta
akku téma
HSM mesterrel agyaltunk, mostanában járt nálam 1xxx ciklusos sanyo is 60% körül 5-6 évesen
általánosságban igaz, hogy a panasonic sokkal tovább bírja
de a lényeg hogy mért
HSM mester méregetett, kisebb cellafesszel hozza a max kapacitást mint sanyo/lg, tehát gyakorlatilag itt nincs akkora jelentősége a pwm szabályzásnak - ártani nyilván nem árt -
lg/sanyonál viszont van értelme, azokat érdemes max 80-90% közé belőni
újabb panasonicok - 2012-2013-tól kb - viszont ugyanúgy viselkednek mint az lg/sanyok, szóval gyorsan tudnak hullani és kapacitást veszteni, valszeg ott már nincs az a beépített védelem mint a régiekbensztem 0. hsz-be érdemes lenne belevenni, majd esetleg kulturáltabb formába hozom
-
Chaser
legenda
válasz
Apollyon #85551 üzenetére
csináld meg a biosát és az lesz...
egyelőre örüljünk, hogy whitelist mentes bios van
alulfesz meg tuning qrta drága gamer gépekben van és abban se mindben
ha azt nézed, hogy akár c2d korszakban is volt olyan desktop lap, ami teljesen antituning volt, ugyanolyan árban viszont más gyártótól nagyon király lapok is voltak akkor nem meglepő ez
notebooknál azért nem feltétlen egyszerű egy cirmos reset ha valami nem úgy sül elés a gyártók sem szeretnék opatni' magukat nyilván, teljesen érthető
de a sw-es mod is valami, kvázi bios modként is üzemel, de nyilván csak az adott os alatt él -
Chaser
legenda
válasz
metal01 #85544 üzenetére
én 4-est akartam, nem volt
volt mx2 meg alap fehér paszta, azt kértem pár száz ft-ért
aztán itthon vettem észre az mx2-t is ideadták
ha már itt volt kipróbáltam, elég jó
legközelebb mikor arra jártam kifizettem az árátIscariah ez nem desktop hogy hackegessük ilyen szinten a bios-t
sw-esnek is örülni kell, core i-től már ez sincs - talán ivynél az intel megoldása, jó is hogy eszembe jutott, kipróbálom -
akit érdekelt 8570 kijelző..pwm mentes
ugyanakkor a 2570 nem
60-ast majd később tudok nézni, de sztem ugyanez a felállás -
Chaser
legenda
válasz
s3toraph #85541 üzenetére
9400-est is használtam 500-asban, nagyon baráti hőmérséklete volt
persze minden cpu-nál ez egyedi, de nem sok van amelyiket alig vagy nem lehet alulfeszelni, ki kell próbálni
ha váltani akarsz 9600 vagy 9800, már elég emberi áron van utóbbi is
asszem én is belevágom vmelyik a "vékony kliensembe"
mx2 elég jó, én mx4-et akartam de nem volt -
Chaser
legenda
kellene egy kis segítség
430/530 szériába elvileg jó az 510/520 akku, fizikailag biztos
előbb hívott valaki, már próbálta több akkuval, 430-asa van és nem tölti az akkut - nem elektronika hiba, van két saját akkuja azokat tölti -
fru alapján lenovo szerint kompatibilis 10/20/30 szériával is a 10-es szériás akku
nemrég mintha láttam volna itt hasonlót, de talán 40-es szériánál, lehet épp 30-as volt az is
létezhet hogy 30-as szériához már beraktak valami security v egyéb chipet az akkura
/amilyen kocsogok' lettek kinézem belőlük
/
szerk:
42T4799
42T4801
42T4912 -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #85517 üzenetére
utóbbi biztos nem megoldható
ahhoz kellene biosban egy os select opció...illetve hw-esen épp csinálhatsz egy kapcsolót
esetleg win alatt letiltod, vagy eleve nem raksz fel hozzá drivert -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #85515 üzenetére
sztem nézz rá fru-val képekre
méretben biztos, fedlap is kompatibilis egymással, szóval elvileg igen -
Chaser
legenda
válasz
newmoonlight #85461 üzenetére
sutszi ha jól rémlik csak ivynél megy
-
Chaser
legenda
válasz
newmoonlight #85456 üzenetére
vidd vissza
ha irkálnánk róla megint megjavulna de most nincs kedvem
ezt a random hibát szeretik a legjobban szervizben -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #85421 üzenetére
biztos nem iszik rendesen
newmoonlight ha anyós akkor ingyenvót'
-
Chaser
legenda
válasz
newmoonlight #85418 üzenetére
8k+tréfa lesz
hova küldjem a számlát? -
Chaser
legenda
válasz
newmoonlight #85414 üzenetére
használsz fülest? mert ebben az esetben a driver és az audio él, legalábbis nehezen lehet másképp
viszont belül az érzékelő/mikrokapcsoló beragadhat a jack csatiban
napokban pont ilyen mókát játszottam egy 8540-essel, mire kiderült hw-es gond, de user szinten a fülesénél -
Chaser
legenda
válasz
newmoonlight #85389 üzenetére
nem vagyok b_zi hogy beszopjam - by ravasz az agy...részemről
simán visszavinném, ha tényleg ilyen elemi gond van - erről speciel nem hallotam még - jók lesznek azok az alkatrészek egy normális gépbe is
ha nem ips verziót használsz cseréld egy 2570p-re, azzal biztos nincs ilyen gond -
Chaser
legenda
válasz
newmoonlight #85381 üzenetére
utálom hogy sűrűn igazam van
egyébként ha garis verd az asztalt ahol vetted, ha mást nem adják vissza a zsetont - engem rohadtul nem érdekelne hw-es, sw-es vagy egyéb és vennék helyette tényleg egy normális gépet...bár erről a hibáról még nem hallottam - -
Chaser
legenda
válasz
newmoonlight #85379 üzenetére
van, vegyél normális gépet
vagy usb hang
esetleg próbálkoznék másik driverrel -
Chaser
legenda
válasz
Apollyon #85353 üzenetére
nem hinném, hogy értelmetlent kérdeztél volna
ez a megfogalmazás is ua. kb
a válasz pedig ua. megint
de akkor hogy egészen konkrét legyen:
winben mindegy, hogy ati v. intel vga az aktív, dsub engedélyezett
ha már biostól dsubon akarsz képet látni azt külön engedélyezni kell
csak dp-hez szükséges az atinak aktívnak lenni - van valami kis bizb@sz, amit csak az atihoz mellékeltek, emiatt intelen nincs digit kimenten kép, dsubhoz viszont nem kell bizb@sz, az mindkét vga-n működik - -
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #85337 üzenetére
nálam access nélkül is megjelenik egy olyasmi hogy bejelentkezés más módon van ilyesmi, előtte pin kódot kér, de utána már lehet loginnal belépni, én is csak upc-nél találkoztam ilyennel
szerk: lehet access használatával nem jelenne meg
de amúgy jó pofa, lehet látni merre vannak a routerek fizikailag, én csak arra használtam, nézegetni
-
Chaser
legenda
válasz
bnagylajos1 #85326 üzenetére
lehet van hw-es retesz is wifihez, már rég volt, nem rémlik, de meglepne ha nem lenne, tapogasd körbe a gépet
-
Chaser
legenda
válasz
azbest #85320 üzenetére
madle keress yt videot, hátha akad, de nagyjából amit tubi mondott, elég nagy generál móka
ha új gyárit veszel az is intenzív használat mellett egy évet bír kb, 1cm holtjáték ezeknél nem sok, 2-3 is szokott lenni, én nem vesződnék vele csak ha nagyon ráérekszerk: kijelzőn a csavar takaró matricákat tűvel sérülés mentesen ki lehet szedni
-
Chaser
legenda
ok, az csak piaci áras, többi gépe meg jobb, x240 annyiért vicc
- ettől független nem kellene -
Kiki18 azért vannak ott különbségek
c2d vs core i - c2d már elég szenvedő böngészésnél is -
500-asnál zsanérok lazulnak, 510-nél nem
dp-n továbbít hangot 510, 500 nem
500-as halkabb, 510 nem olyan szintű, de ott a tp fan, megoldható
500-as kijelzője 16:10 ccfl, 510-é 16:9 led - ő az első 16:9-es 15" tp - , sajnos nem pwm mentes - ez utóbbi sokakat zavar, engem is, van akit nem -
500-asnál audio csatik elöl vannak - bowshit -, 510-nél szerencsére nem
500-as hangzásánál 510-é valamivel jobb
elvileg az 510-nél már nincs kijelző rollcage, belső felépítése továbbra is rendben van, szerelni sem vészes, de itt már egyben van a palmrest és billzet körüli takaró elem, 500-asnál ez külön voltszerk: csubuka megnézem majd, olyat egyik 8560/70-ben sem láttam ami vállalhatatlan, de 40-esben még jobb van - majdnem konstans nagy színterű lg-p -
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #85305 üzenetére
ezt most vagy nagyon fake, mert x220-at is 45-ért árul, t430 80, 8470p 68....
vagy rendesen k. anyázni fog innentől sok notebook dealer
nem lehet hirdetést linkelniszerk: sss jah, de hdd-vel se sokkal drágább, t430 8gb ram hd+ 80k
vagy nagyon fake vgay valami trükk van6 hó gar mellett ezek nagyon jó árak még számla nélkül is
-
Chaser
legenda
válasz
metal01 #85278 üzenetére
ami elromolhat el is romlik, idő kérdése
azért bőven benne vannak már ők is a korban, és már nem ibm zászló alatt készültek, ahhoz képest elég korrekt hogy még elég sok szaladgál gond nélkül
szerk: nekem se véletlen van tartalékban gép, kettő is meg egy doboz alkatrész
tegnap pasztáztam egy 510-est, venném ki a hűtőt de meghajlott
mondom b+, ilyen még nem volt
raktam bele másikat, van olyan aminek cpu-gpu hűtője is réz, de ami benne volt annak csak a cpu, nem is tudtam hogy két fajta van ilyen téren -
Chaser
legenda
válasz
eldiablo #85269 üzenetére
a t500 nálam azért 8-10 alkalommal adott képet, mire nem
ha w10 ott lesz a gond
neil_mullen az uni. keret, szabványos téglalap előlappal, ettől független rá kellene mennie a dvd előlapjának, lehet beleválasztottál
szerk: Tim82 előfordul azért, de nem sűrű
volt hogy nálam teszt alatt tökéletesen ment, mire célba ért meghalt az atiés hát egyre öregebb már ez a széria is, 2009-ben indult be erősen a gyártás, legrégebbiek már 7 évesek, legfiatalabbak pedig is 6...ami egyáltalán nem rossz lenovo érához képest, kíváncsi leszek 30-as szériára és attól felfelé
-
Chaser
legenda
válasz
neil_mullen #85258 üzenetére
olyan nincs, ha értelmes keretet vettél, a felfogató pontok szabvány helyen vannak - sok gagyival találkoztam, de olyannal még nem, hogy a felfogató pontok ne stimmelnének -
ha nem megy rá a gyári, miből gondolod hogy lehet hozzá venni? nem értem a logikát
egyébként ha nem tévedek nagyot univerzálisat vettél
univerzális előlap biztos rámegy gond nélkül a dvd-re, van egy ilyen tp dvd-mszerk: ilyet kellett volna venned
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged