- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
x200s-be felesleges ueas' SSD-t rakni, sima 840 vagy 840 evo tökéletes. Persze viheted a következő gépbe, de addigra úgyis sokakl jobbak lesznek, szóval nem érdemes sokat belefektetni ha a gép úgyse használja ki.
szerk: Shatterstar: Még mindig a ramoknál jársz?
Kettő van egymás alatt, a fentebbit kapd ki aztán teszt. Pár csavar kérdése eljutni hozzá, palmrest alatt van. Ha nem hibás amit bennhagytál értelemszerűen az lesz hibás amit kivettél, de azért szólóban nézd meg azt is. Prime95 blend teszt rohadt gyorsan kidobja ha defektes a ram, nem kell memtestelni, az sokkal lassabb.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #53328 üzenetére
Bolti ára 20k fölött van egy 9 cellásnak, leginkább 30k körül
és valszeg csak sanyo cellás lesz. Bayen kb nem tudod mit veszel, ugy-t hanyagold szerintem, annyit csak ér a géped hogy nem egy olyan szutyokra bízod rá.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53322 üzenetére
Ez egyrészt 10k, másrészt US angol. De ekörüli árban sok mindent lehet találni. Nyilván itthoni szervizben nem 10k-t mondtak fél éve se, de 50k enyhén túlzás
Itthoni árakat ismerve magyar 20k körül lehet.
-
Chaser
legenda
válasz
metal01 #53267 üzenetére
Nem szokok
. Az érdekes az, hogy dell E4300-nál nem volt ilyen, 4310-nél sincs, tehát sw-es gond lenovonál, nem is a chipseté.
soldi3r: Ha már pingvin. Kérésre telpítettem suse-t win mellé, működött is frankón. A tulaj valamit fel akart rá tenni, amihez frissíteni kellett a hang drivert. A hangkártya meg megmukkant a gépben, win alatt sincs, lin alatt sincs. Reinstall után se. Létezik hogy a linux kinyírta a hangot?
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53229 üzenetére
Prime95 blend test. Ha ram hibád van az elég gyorsan kidobja.
btudos:
ro_bert17: EU szabályzás miatt kb tavasztól minden gépre legalább 2 év gart kell adni tudtommal.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53226 üzenetére
Azt nyilván ha hibás, de a gépet azért felesleges.
Aida-val, cpuz-vel nézted az everestes dolgot? -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53214 üzenetére
De ha csak ram hiba van felesleges visszaküldeni. És ezek szerint nyilván az van.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53209 üzenetére
Most látom hogy a memtest hibázott? Ha igen ram csere, vagy próbáld egyesével a modulokat. Hibás ram telepítéseknek is berak könnyen. Most raktam fel T500-ra a 7-et, BT-t ez is alapból felismeri. Aztán a szokásos, fel SU, az meg felrak mindent. Nem kell vackolni .net cuccal meg semmivel. Ha nálad ez így nem megy ott valami disznóság van.
Everestre meg ne alapozz, nagyon elvault már, sok hw-t tévesen azonosít. Aida64-gyel nézd a lapot, vagy még inkább cpuz-vel. Nekem 2009-es BIOS van ezen a gépen. Nem is tudok olyanról hogy bármikor gond lett volna ilyen géppel esetleges régebbi BIOS miatt W7-tel vagy bármivel. -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53209 üzenetére
Ha lapot cserélnek benne attól még T500 marad. De SN/tepyot látod a gép alján és BIOS-ban hogy egyezik-e.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53196 üzenetére
Látni kéne
Most telepítettem egy T500-at, nem volt kéznél más csak vista, naná, hogy a BT-t felraktade kb semmi mást nem
Bios-ban csak wimax rész van, akkor az kapcsol minden wireless részt.
Live linuxot próbáltál? -
Chaser
legenda
válasz
tamas.nick #53174 üzenetére
Nálam win update ki van lőve..soha nem is ment
A fentebbi jelenség only intel vga-s modellekre vonatkozik nálam. -
Chaser
legenda
válasz
tamas.nick #53170 üzenetére
Ez érdekes, kb soha nem rakom fel a rapid storege-t. Mindig először felrakom az SU-t, pl T400-nál kb mindent fel is ismer és felpakolja szépen a dolgokat. T500, x200-nál is hasonlóan, ugye chipset ua.
Fény OSD valóban elkallódhat. Nálam only intel vga-val a fentebbi gépeknél az a tapasztalat, hogy a lenovos driverrel van ugyan fény OSD, de dobálja a fényerőt állandóan random...
Régebbi intel driverrel OSD nincs, viszont nem dobálja a fényerőt.
Ha fény OSD nincs is pl a vga driver miatt, de ha a hotkey fea. fenn van, power manager driver friss, akkor hang OSD mindenképp megy. Ahogy előugrik a wireles részleg is FN-nel, az ultranav, power management, stb.szerk: chab7: Megmondom hogy. Csatlakoztattam a hdmiédvi adaptert a dokkba, abba pedig a hdmi-hdmi kábelt és lőn kép a tv-n, kb ennyi volt
És igen, hivatalosan T60-nál intellel nem megy, gyakorlatban megy.
Ez nálam működött T400/500-on is gond nélkül.
Lehet az adaptered nem komálja? sok verzió van belőlük, igazából különbségeket passzolom. Ha hangot akarsz átvinni ott se mindegy melyiket használod, nem mindegyik viszi át. Bár ezt úgy rémlik csak a következő TP széria tudja.
Én egy zotac vga-hoz kapott dvi-hdmi konvertert használok, minden géphez jó volt eddig, arra alkalmas gépen hangot is kiküldi hdmi-n a tv-re. -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53158 üzenetére
Nincs fenn a hotkey features sztem. Első körben pl frissítsd a pwm driverét frissebbre ha régi lenne fenn.
Nem akarok védeni senkit, de sztem itt user error lesz valaholde az a jobbik eset
abacsx: Elhiszem én neked, valószínűleg nem a legmegfelelőbben gépelsz?
Egy skint én csak rádobnék, ez tényleg nem túl guszta. -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53156 üzenetére
hangerő, fény OSD megy?
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53150 üzenetére
Jah bocs, nem láttam hogy ezt keresed. Fn+F5 ha jól rémlik. Ez az OSD. Kell hozzá power manager sw, annak drivere, hotkey features és nálad is lesz.
szerk: Sensei: Az nem ez a sw.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53147 üzenetére
Itt lehet bekapcsolni.
-
Chaser
legenda
válasz
abacsx #53137 üzenetére
Mért nem veszel rá egy védő skint? Egész frankók vannak.
Ezt a nem ütök le egyszerre két gombot dolgot nem tudom megérteni. Nem rencergizda' alkatom van, kezeim se csöppek, de valahogy nem szokásom egyszerre két gombot leütni hagyományos billzeten se..bennem van a hibaszerk: Intelligencs, Gondwana :
Tegnap majdnem vettem egy x230-at. Alfanál lesz nemsoká, de most rápörögtem, lehet nem várom ki. Ha nem jön be legfeljebb eladom. E6230 is birizgál
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53123 üzenetére
Nálam ilyet akkor írt ha nem volt BT a gépben.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53105 üzenetére
Most nincs TP-m, de úgy rémlik van BT rész valahol, talán wifi környékén.
Nekem is ezért van most dell, meg a jobb gari miatt. De nem az igazi a sw-ek miatt - pl rendes akku manager cucc nagyon kéne, TP fan progi se megy dellen, de a többi sw is jóval használhatóbb. Mikor eladtam egyik TP-met srác álla lehullott sw-ektől, dellről jött át..fekete-zöld kombó meg mindig is tetszett, sör helyett én monstert iszok
szóval ezek hiányoznak...
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53102 üzenetére
Nekem csak a TP sw-es része, meg a trackpoint hiányzik a mai latikból. Abban is jobb a TP. Meg a fekete burkolat-zöld led kombó
Mai TP-k billzete nem tudom milyen, latiké 10/10.
BT ikon van a kijelző led soron? BIOS-ban be van kapcsolva? -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #53099 üzenetére
Ez igaz. Dellnél a sw-es körítés nagyon hiánycikk TP-hez képest, ha minőségben egyre jobbak is.
-
Chaser
legenda
TP-hez mostanában kérnek itthon számlát vagy valami papírt vagy elég type/SN, esetleg szerviz függő?
x230 mennyire vállalható? hiányzik a tépéfiling' -
Chaser
legenda
Azért néha less rá..jártam úgy, hogy kijött a csomag, de az okos postás nem találta a cjmet.."címzett ismeretlen" státusszal visszaküldték oda ahonnan jött. Ezt másnap vettem észre, már nem tudtak csinálni semmit...a csomag még 1 hétig mo-n volt de nem tudták kiadni
még aznap 0001-kor vissza státuszba került, csak a feladó tudott volna reklamálni, de nálunk nem ilyen a feladószelvény..nevetséges amit leművel ithon a posta de már a csájna se jobb...
szerk: Dhampir: Volt hogy sz@ros telefontok megjött 6 nap alatt...
-
Chaser
legenda
Én most hulla vagyok, keress rá hsz-eim közt T61 mod bios vagy modbios szóra és biztos meglesz, vagy ha csak modbiosra keresel másnál meglesz
Tikakukac: Az ilyen apróságok vették el az egésztől a kedvem. Meglett a legfrankóbb IPS panel, aztán lett 4:3-as T61 is, de nem bazzeg sípolt a cpu résznél valami?
Elvileg 20k indítás volt a hdd-ben..na mondom nem rizikózok. Abban volt a kijáró N gomb is, amit jó billzetemből pótoltam mikor eladtam. Végére összejött volna biztos, csak már nem tudtam volna neki örülni.
-
Chaser
legenda
Gyárilag nem, de mod BIOS-szal megoldható.
Tikakukac Átérzem a dolgot, azért is szálltam ki a T61-T60 IPS projectből..végére biztos bedöglött volna az alaplap
billzet gombok meg...hát nem lett vakerán a T60-hoz gomb az új tulajnak?
Én meg ennek örömére kicsit leamortizáltam egy x200 billt, lekopott egy csavar mellett a szitázás, nem vettem észre..azt hittem csak beragadt a bill mert nem volt még kinn
-
Chaser
legenda
De inkompatibilitás. Vagy user error
Érdekes nekem sok TP-ben volt a samu, minddel repült...nem ilyen 40 sec boot idő. Majdnem minden gépbe olyat rakok aki SSD-t kér, sehol nem volt még gond 830-cal. Ha jól rémlik laptopszalon is samu830-at tol be SSD bővítésre, szóval..
-
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko #52745 üzenetére
Érdekes nekem semmi gondom nem volt vele, se x200-akkal. Vga driverből soha nem a legfrissebbet raktam fel, mert akkor random kapcsolgatta a fényerőt érthetetlen módon, de régebbi intel driverrel tökéletes volt. Ez viszont igaz volt T400/500-akra is. Amúgy új szériás TP-t én se vennék...
-
Chaser
legenda
válasz
CharlieDrop #52722 üzenetére
Kizárt dolog mert nem tudom
Tim82
Ámberek, közérdekű. x200 x201 9 cellás pana akku új 15k-ért van aprón, csapjon le rá akinek kell. Perpill ahogy elnéztem kinnről még 6 cellás sanyo se nagyon fér bele ennyiért jelenleg.
-
Chaser
legenda
Nincs érvem. Próbáld ki, utána nem lesz több kérdésed. Vannak olyan SSD-k amikben van saját TRIM úgymond. Akár XP alatt is lehet használni. De sztem ne ragaszkodj a vistához mert azzal jött ki. SSD egyáltalán nem csak bootkor mutatja meg magát, indíthatsz bármit kb, még ha sok sw-t is indítasz egyszerre akkor incs homokóra. Ami hdd-n 10 sec alatt indul itt 2-3. A mostaniak meg egyre megbízhatóbbak és gyorsabbak. SATA2 miatt teljes egészében nem tudod kihasználni, de már az írás is egyre gyorsabb. Ha pl videot vágsz néha vagy PS-elsz megérzed mennyit számít.
-
Chaser
legenda
válasz
Integra #52695 üzenetére
Nem tud mást adni ha fizettél...
Most náluk ünnep van 7-ig már 1 hete
szóval lehet ezért nem válaszol. Ha nem válaszol záros határidőn belül go to íbéjjj, ennyi.
chab7: Pénzt visszakapod, max buktál pár hetet, kb ennyi veszteséged lehet. Gyanúsan olcsó az tény. De bátraké a szerencse.
-
Chaser
legenda
Ha ez nem fake akkor bestbuy
Sok vesztenivalód nincs.
Tubi2: Gyártó. 3 féle beszállító volt - talán van is - TP billzethez. NMB, Chicony, harmadikat mindig elfelejtem
NMB a legjobb, aztán az elfelejtett, sor végén Chicony.
szerk: lakkusjj Az az, ALPSszerk: Tamoo Paszta csere biztos nem árt. Azonkívül mivel c2d, remekül alulfeszelhető, ami akár 20 fok minuszt is jelenthet. De 10-15-öt biztos. Throttlestop, rmclock szavakra keress rá. Én az elsőt ajánlom.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #52667 üzenetére
GTA5?
egy GT750-es SLI-s Y510p-n már szépen mehet
szerk: RazorGTR1: DVi-HDMI átalakítót többször használtam gond nélkül T60/T400/500-aknál.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #52613 üzenetére
Majd ha 1x kipróbáltad megérzed
most adtam el a 120-as samsungot nemrég, helyette 5400rpm-es toshiba van. Nem lassú hdd szinten, de ég és föld. 6520-ban 7k2 WD volt, 4310 SSD-vel csúnyán verte
persze nem cpu erőben, de mindennapos használatban ajaj...most gyűjtök egy 250-es samura.
-
Chaser
legenda
Jah úgy persze, nem hiába DTR
az audio csatit ne is mondd, az tényleg defektes megoldás ha valaki ágyban, fotelben is gépezne.
tamas.nick: T400-ban tényleg érdekes a TL, de 4:3-as 15-ös T61-ben még érdekesebb volt. 6520-ban már 4 fokozatú backlit volt, 4310-ben csak fix van de nem rossz. De azért el tudnám viselni a TL-t is, a kettő nem váltja ki egymást. Kék ledek meg brrrr, azért szerettem bele a TP-kbe mert matt feketék, zöld ledekkel, aztán jöttek az extrák, TL, rollcage, sw-ek.
Viheted az enyémet, nekem 4300-as hw is elég -
Chaser
legenda
válasz
tamas.nick #52572 üzenetére
Szívesen. Sw-ek terén azért ne számíts TP szintre, abban még mindig az a legjobb, 6520-nál se voltam elragadtatva ilyen téren, pedig az mnár két szériával újabb. De maga a gép rendben van. Ami még jó benne, TP-vel ellentétben ha jól láttam itt kb bármelyik latit vagy precisiont lefedi ugyanaz a modell. A kék ledek nem tetszenek
de a billzet kárpótol...lazán T60 szint vagy inkább felette kicsivel és akár backlit.
xcds: Én nem untam, csak nagy már a mostani életvitelhez. Lakáson belül is sokkal jobb ez a kicsi 13", persze nézni jobb lenne a 15-öst
De minden nem megy egyszerre. És fontos hogy legyen optibay lehetőség, sajnos emiatt x200 kiesik. Ultrabase-zel meg nagyon batár lenne hordozni
corestore megoldással meg nem szórakozok, nem ér annyit.
szerk: karamblo Masszivitásban T400 kicsit jobb mint az 500. Hűvösnek kb ugyanolyan hűvös x200 T400/500. Persze nem mindegy melyikben melyik cpu van és van-e ati vga a 4/500 verziókban vagy nincs. Amiben mondjuk x200 kiemelkedik, annál nem fárad el a zsanér szerintem évek alatt se. Volt már nálam pár, egyikkel se volt ilyen gond. T4/500-aknál sokkal esélyesebb akár hamarabb is.
-
Chaser
legenda
válasz
tamas.nick #52569 üzenetére
A titok ott van, valószínűleg több fajta paddal szerelik ezeket. 4300-asoké nagyon hitvány volt amik eddig nálam jártak, kivéve a mostanit, az okés, kijelzője is. 4310-es padja még jobb, persze nem TP szint. Viszont a billzete az nagyon jó. Track is egész használható, hűtés rendben van. Enyémnek fullos a zsanérja, szóval nem tudom hogy mennyire kopik, de úgy néz ki nem nagyon
Tubi2: Non-FPR palmrest helyére mehet FPR-es.
-
Chaser
legenda
Az a lényeg. De ez tényleg gép függő, melyik mennyire "cicereg".
Francia91&Dhampir&soldi3r: Köszi a tippeket.
Most egy E4310-et nyúzok, valszeg ez marad is. Nagyobb mérettől már a hideg rázBilzete nagyon jó és az nálam lényeges. Vendégségbe van most itt egy x200, azért ott figyel a TP feeling rendesen
-
Chaser
legenda
Évente van nálunk hallásvizsgálat, szóval nem hasraütésből mondom milyen hallásom van. Este nagyon csöndes a lakás, ha autó nem megy a ház előtt és csak a gép volt bekapcsolva venti akkor se hallatszott 1900-on, ellenben az 5400-es hdd hangját simán hallottam
SSD-vel néma volt a gép.
-
-
Chaser
legenda
válasz
mhorvat #52522 üzenetére
A biosban csak az aktiválási kód van szerintem. Van másik géped? Dobj rá egy w7-et a másikban aztán be a T530-ba, ugyan mit csinál.
szerk: Az én gépemben is van serial, de azt teszek rá amit akarok. Az csak annyit csinál elvileg, hogy nem kell külön aktiválnod azt az os-t.
-
Chaser
legenda
válasz
mhorvat #52513 üzenetére
Ha nem megy úgy, hogy csak ssd van benn, akkor ott defekt van valahol. első körben megnézném másik gépben mit produkál. Bios valszeg legújabb van, de lehet jött már frissebb, az is megérhet egy próbát. Ahogy ssd-re egy újabb fw ha van. Ha ezek se segítenek vagy hw hiba az ssd-ben, vagy inkompatibilitás.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
mhorvat #52478 üzenetére
Lehet összevesztek a chipsetek. Egy fw frissítést megpróbálnék az ssd-nek. Ha van lehetőséged másik típussal meg kellene nézni, mondjuk egy samsunggal, ott inkompatibitás minimális szinten fordul elő. Úgy próbáltad, hogy az ultrabay nincs benn csak az ssd? Illetve dvd-ről is próbáltál telepíteni?
-
Chaser
legenda
válasz
abcukistván #52459 üzenetére
Szerintem mindegy. S-ekben gyengébb a cpu, térfogatban/tömegben valamivel kisebbek. S-eknél szeret megrepedni a palmrest a sarokban, konstrukciós hiba.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #52447 üzenetére
32 vs 64 bites korlátozás biztos nincs. Nyelv az már lehet változat függő, van olyan amelyiknél csak egy lokalizáció van - hivatalosan -, xp-nél így volt, elvileg így van a többinél is.
-
Chaser
legenda
válasz
Schuby #52409 üzenetére
Ez tényleg korrekt
Ha nem álltam volna át 13"-ra beruháznék én is egyre. De már nem szívesen váltanék nagyobbra. Érdemi munkára ez is kicsi, 14-es is, de azért 13-as élhetőbb hordozásban. 15-ös meg nagy és nehéz.
Nem tud valaki IPS HD kijelzőt 13"-ban?szerk: Tubi2: Ha sokat hordozod, pláne tömegközlekedésen, 14-esnél nagyobbat ne vegyél. De még inkább 12-13". Elméletileg minden gépbe lehet nagyobb felbontású kijelzőt rakni, amiből széria szinten jött ki nagyobb felbontású.
Munkaállomás jó meg szép meg minden, de nem hordozni. Régebbi TP-knél meg a "p" ugyanaz mint a "t" kaszniban. Előbbi erősebb hw-t kap, lényegében a vga firegl vagy quadro, egyébként kb ugyanaz, még a kijelző felbontása lehet nagyobb gyárilag. -
Chaser
legenda
Hát fene tudja. Egy jó x200 jóval olcsóbban is meglehet akár magyar billzettel. Aztán majd melyik megy tovább majd eldől
Akkuidőben sztem nincs különbség a két gép közt. 4310-emben ue. a cpu van, elég jól bírja 4 cellás 75-os akkuval. Pont annyival ment többet az x200-am mint amit a nagyobb akku és 100%-os kapacitás indukált.
szerk: persze ips egyikben sincs gyárilag, csak moddal. Alapból a tabletekben lehet ilyen vagy egyéb pva panel. Lehet cserélni, de mostanság elég drága lett.
-
Chaser
legenda
válasz
lakkusjj #52393 üzenetére
Ez olyan mint a T60-ak billzetei
Tubi2: Azt neked kell tudni, hogy elég-e akkora méret. Nekem elég volt, IPS panellel. Anélkül nem nagyon, nagyon kicsik a betekintési szögek. Járt nálam már 1-2 x200, 5-10 fokos tartományban életképes a megjelnítés. Kb ue. a panel van x201-ekben is. Minőségével biztos nincs semmi gond, x200 201 egyik legjobb TP szerintem. Ha olcsó csak akkor vedd, x200-ak már annyira olcsók inkább azt érdemes venni. 8GB ramnál x201 sem tud többet, max cpu-ban és vga-ban erősebb. x200-akban levő c2d-ket meg szépen lehet managelni feszültség terén is.
-
Chaser
legenda
T500-hoz kellene ahci driver amivel megy a trim, sysupdate felrakta ezt is, de restart után már régebbi driver volt. Nagyon tompa vagyok most keresgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged