Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Chaser
üzenetére
Hidd el én is jobban örülnék annak ha user error lenne,de itt annál jóval többről van szó! A system update-nek mindenhogyan működnie kéne függetlenül attól,hogy a Win7 frissítés fent van-e. A T61-n minden zokszó nélkül felment a gépre és tökéletesen működik,de ugyanez nem mondható el a T500-ról. Pedig mindkét gép azonos rendszerrel lett telepítve (Win7 home premium, 64 bit).
Se a BT, se a system update nem hajlandó feltelepülni normálisan
Ha pedig ezek nem mennek elsőre akkor biztosan hw-s gondok vannak a háttérben! Ja és minden programnak a legfrissebb változata van fent a gépen, beleértve a power manager-t és a hotkey-t is 
A napokban megpróbálkoztam mindenféle trükkel,hogy működésre bírjam a BT-t,de azzal se jutottam előrébb. Ami röhej, mert a gagyi konzumer Dell Inspiron-on 2 perc alatt beüzemeltem a bluetooth-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha pedig ezek nem mennek elsőre akkor biztosan hw-s gondok vannak a háttérben! Ja és minden programnak a legfrissebb változata van fent a gépen, beleértve a power manager-t és a hotkey-t is