- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
Bocs, 2x ment el.
-
g.gergo
senior tag
Ez a Lenovo válasza arra, h az én T400-as gépemen a gyengébb verziójú billentyűzet található:
"Az Ön által említett billentyűzet típus sem volt hibás, csupán kevésbé volt merev. A Lenovo ezért módosította a gyártást és újra a merevebb billentyűzetekkel szereli a ThinkPad-eket. Ez a dolog az Ön gépét nem érintheti, mert a ThinkPad T60-61-es sorozatból készültek ilyen modellek 2008 elején, azóta azonban nem."
Ezek szerint akkor hülye vagyok, nem tudom, h milyen típusú gépem van, sőt azt sem tudom, h 2008-ban vagy 2 hete vettem.
-
-
g.gergo
senior tag
Cserélni, valszeg kikopott.
Én egyébként laboratóriumi célú szilikonolajjal ([-Si(CH3)2-O-]n) kenem, amely nem híg, nem sűrű (Víszkozitás (cSt) 340 - 360), így nem dobja ki magából forgás közben a venti, ill. forgást sem folytja le.
De ez is csak ideig-óráig jó, ami megkopott az megkopott.
-
g.gergo
senior tag
válasz
BobMaster #1657 üzenetére
Persze igazad van. Vissont ezektől a driverekkel, meg ilyen-olyan utillity-kel telepakolt rendszerektől nem tudom ki h van, de én - lehet, h én ezt is hülyén fogom fel -, de rosszul vagyok. Hazahoztam ezt a gépet is, belököm, kis regisztráció meg ami kell, feláll a Vista, és 86 futó folyamat, és akkor még az én alkalmazásaim nem is voltak fenn. Elkészítettem a recovery lemezeket és túrtam is le, és W7 fel, és most "kicsit" kényelmesebben megy a gép. És csak azokat tettem fel, amik nekem kellenek (Access Conn., Active Prot., Power Man., Hotkey driver és persze system update)
cqr: Pont ezt akartam én is írni, sztem 1-2e ft-ot így is letudnak pumpolni rólunk. De persze így is megéri.
jorden06: Biztos nem leszek népeszerű ezzel a véleménnyemmel ebben a topikban, de én első helyre a toshit, majd hp-t, majd levégül a lenovo-t raknám.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Shadowfax #1645 üzenetére
Miért is lennék gyerekes? Csak mert vmit amire azt mondják, h ingyenes, az valójában 5000 ft., és ezt megkérdem?! Nem az 5000 ft. érdekel, leszarom, m nem pénz érte. Te nem szólnál, ha bemennél egy boltba, m adnak vmit ingyen, és a pénztár előtt kiderül, h az bizony pénzbe kerül?! De! Szóval azért csak leírhatom erről a véleményem nem?!
Milyen 500 ft-os DVD-ről beszélsz? Itt tőlem légvonalban 500 m-re arrébb Szlovákiában a Verbatim DL lemez is sokkal kevesebbe kerül.
-
g.gergo
senior tag
Hali! Nem ide kapcsolódik szorosan, de ide írom, hátha jobban kapok rá választ. Szóval arról volt szó, h aki 2009.07.26 és 2010.01.31. között vesz előretelepített Vistás gépet, az INGYEN upgrade-het azonos verziójú W7-re. Namár most itt akárhogy nézem, azaz ingyenesség ~ 17€ kerül, ami ugye 4700HUF . Vagy ezt én nézem be annyira? Vagy hogy is van ez? Ennyit az ingyenességről?
-
g.gergo
senior tag
válasz
-sanci- #1466 üzenetére
Én meg T400 6474-W66-ra tettem szert a mai napon. Úgy tűnik jó. Nálam (kopp-kopp) nincs probléma a képernyővel, nincs holtjátéka, stabil minden pozícióban, nem esik vissza. A touchpad körüli műanyag nem hajlékony, optimális átmenet a merev és a lágy között.
Viszont a keyboard az süppedős. Kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ezt díjmentesen cseréli a szervíz vagy nem? Amúgy nem vészes, amennyi súllyal "nehezedek" rá, attól meg sem mozdul, de ha odanyomok neki, akkor meghajlik, mint a youtube-s videón is. Ezért nem adok ki pénzt, de ha ingyen van, akkor cseréljék ki.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Napfénysüti #1327 üzenetére
Köszi, de nem kell, nehogy beszakadjon a műanyag.
Egyébként ki lesz próbálva mindenképp, de előtte körbejárom a témát, h mit is kell majd jobban szemügyre vennem. Most van egy 17" Dell-em, ott pl. eszembe nem jutott nyomogatni a billentyűzetet.
-
g.gergo
senior tag
Lejárt a szerk.-i idő. Még vmi: A P ill. a T jelzéső Intel C2D CPU-k között mi a különbség? M most láttam, h kiszemeltemben P8400 van.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Napfénysüti #1318 üzenetére
Ebben a videóban viszont a billentyűzet is hajlik ám.
-
g.gergo
senior tag
Üdv T400 és más TP tulajok!
Egy ThinkPad T400 6474-W66 megvásárlását tervezem. Visszaolvastam vagy 2000 hsz-t, így nagyjából képbe helyeztem magam a TP-ket illetően. Két kérdésem lenne. Olvastam, ill. láttam a Youtube-on is, h a T400 "tocspadja" ill. a billentyűzet műanyagja nyomásra behajlik. Ez erősebb nyomásnak kell kihelyezni a műanyagot, vagy egy egyszerű kézrátételnél is hajlik össze vissza? Ha egy kicsit hajlik erősebb fizikai behatásra, az nem gond, de ha nagyon hajlik/csavarodik akkor az gáz, és elgondolkodtató, ennyi pénzért ne legyen már FS vagy MSI laptop feelingje a embernek. Úgy egyébként a gép patent, egybe van rakva, zanérjai, illesztései nem recseg nem ropog? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged