Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz HSM #60284 üzenetére

Ez marketing. Gusztustalan tényleg, de ügyesen csinálják. Soha nem jelentették ki, hogy i5 vagy i7 az csak 4 magos lehet...:)
    Viszont dolgoztak már maguk ellen, már c2d korszakban is. E4300, 2MB cache, 800-as FSB, E5xxx, 2MB cache, 800-as FSB, utasításkészletek egyformák. az első c2d, a második pentium. Aranyos:) Az E6300 volt az első c2d, azt később kiadták pentium néven is, de már több mint 1GHz órajellel magasabban járt, FSB, cache ua., talán utasításkészletben volt valami az eredeti javára, de az se feltétlen.

A kérdésre a válasz: természetesen nem. Másik generáció, valszeg foglalatban sem egyeznek. De ha egyeznének akkor chipsettel ütközne. Ha nem, akkor megoldották volna hogy a BIOS ne kezelje. Mint T500-nál is a k_vadot.

szerk: 14" HD+ panelek nem szépek, csak elviselhetőek. Ebben a méretben én még szépet nem láttam, gyártótól függetlenül.

szerk2: Amúgy meg vicc, a 10" tabletekbe már sokszor HD IPS kerül, a lenovonak is van ilyenje. Láttam egy üzleti szériásat is, dokkolható, billzeten csikló, hát nem olcsó de klassz:) És ezek már végre winesek SSD-vel. Egy alap 10-es 130k körül van. Mondjuk annyit nem adnék érte, pláne hogy gari tán csak 1 év van rájuk.

Új hozzászólás Aktív témák