Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
Békés és Boldog Karácsonyt !
-
Johni5
őstag
Most ha a 2600K-ra is 2700-at dob,akkor szétb@sz az ideg

Még jó,hogy XXX fölött gyugodtabb az ember,mint huszon évesen.
-
Johni5
őstag
Hogy van az ,hogy g540-el ugyan annyi pontot kapok PcMark7-ben,mint i3 2100-al

A HDD AHCI-ben van.8800GTX v 4870x2 v 5970 tökmindegy
SSD-vel toljátok? -
helkis
veterán
látom a végére azért a nagyok is befutottak! [link] köszi mindenkinek!

a tavalyi győztest legyőztük, asszem mondhatom, hogy nulla előkészülettel, illetve csak víz és levegő (eredeti halmazállapotukban
) használatával! 
a stage-et a 8.helyen zártuk, 1-7. helyezetteknél több ln2-es eredmény is volt, szóval nagyon korrekten helytálltunk ismét!

-
Johni5
őstag
PCMark7-et 775-el intézem holnap(Q9550 és 5970)
3DMark 11-nél VGA marad,csk egy AMD konfig kéne sos-ba.
G540-el hozott 5e pöttyöt.Ennél sokkal jobb lesz. -
helkis
veterán
oks, van fent G540-es eredmény, attól jobb kell ha fel akarsz kerülni 2maggal..

-
helkis
veterán
toltam pár eredményt, wprime1024-re még van 18óra hogy valaki még dobjon valami finomat!
egy nagy cache-es procival, elég szép eredményt lehetne elérni, főleg ha meg is van tépve a kicsike..
illetve a pcmark07-be várom tom_tol pontbombáját!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de persze egy 3960x-el is jöhetne valaki..

-
planbmokus
senior tag
Holnap adok neki!
PCMark 7-be tudok eredményt küldeni, van jó kis vas, remélem javít az átlagon! -
tom_tol
addikt
úgy látszik megszűnt a nagy lelkesedés

-
Johni5
őstag
1 IGP erdményt PLEASE!!! 1 1/2 óra és fájront.
-
helkis
veterán
fel sem tudom rakni, mert nem raktam be a hátteret..

no mindegy, egyébként ide kell feltölteni: [link] -
Johni5
őstag
Azért az új szandikám nem is megy olyan rosszul annak ellenére,hogy G540-es cerka.
Tegnap vettem az Aquaban a duót.Menne a 3DMark 11 is,csak nó kulcs
5750 WR2 -
Johni5
őstag
IGP-re nincs 2 erdmény?Ne már.
-
Johni5
őstag
Unigine Heaven gf 200. +200-300 pötty
NV Pult
Texture Quality :High performance
Vsync : Force off
Aniosotropic filtering : off -
04ahgy
nagyúr
5GHz+ 2500K/2600K (amelyik grafikus magban jobban megy) + Z68-cal és Llano A8-3850-nel tudok a versenyre nevezni! (Ezek az eredmények várhatóan versenyképesek is lesznek.)
Backupnak ilyen rendszereket vonultatok fel: AMD 785G, 790GX, 890GX egy izmos Denebbel, ha el nem viszik addig, esetleg FX-8150-nel.
Minden rendszerhez van 2100MHz+ CL7-7-7-20 RAM.

HGyu
-
tom_tol
addikt
aki akar a 3dmark01 igp-re eredményt feltenni az lassan nyilatkozhatna, esetleg összehozhatnánk egy elfogadható eredményt
megnéztem a G33-t 13420 pont, de szerencsétlen lap semmiképpen nem hajlandó 450 fsb felett működni

-
justflash
aktív tag
Ennyit tudott a vas, fogja a ram, érdemes szereznem 1066ost és felhúzni 3.2-3.4 környékére, vagy ne szórakozzak vele?

-
Johni5
őstag
Decemberi WPrime32-re nem jó a 2180-as kocka Conroe magra
A fene. 
-
Johni5
őstag
Közben javítottam a 2k-t majd 11k-ra 3DMark01 IGP-ben.
-
enemy107
senior tag
rasparthe-ra nézzetek már rá, ti tapasztaltabbak vagytok HWBOT téren, vagy én értek félre valamit, vagy egyszerűen csal mint az állat, lebutított yorkkal küld E5800 eredményeket.
-
helkis
veterán
jövő hétre érkezik egy A4-3400-es kombó, remélem jól fog muzsikálni..

-
Johni5
őstag
wprime 1 magos befutó:Sempron 145 lesz.(Szerintem)
-
Johni5
őstag
Ha a Decemberire gondolsz,akkor viszon úgy látom IGEN.
Nem kell háttér. -
kop8
őstag
A wprime versenyekre lehet régebbi eredményekkel is nevezni?
Vagy újakat kell csinálni? -
IreN!CuS
őstag
válasz
planbmokus
üzenetére
Talán a 2 magos Wprimeba tudok majd segíteni én is hátha elég lesz amit tudd
Ha már az előzőnél nem jött össze. -
planbmokus
senior tag
PcMark 7-ben és Wprime 1024-ben be tudok segíteni, de ha valakinek van jó vízhűtése Vp környékén, akkor szóljon, mert 5Ghz környékén elfogy a Frio ereje...
-
dadi3333
csendes tag
frankom megcsináltam és egy teszt eredményre lennék kiváncsi de azért köszi Probáld ki nyugodtan és majd rájössz faszám amikor 12terránál füstöl a proci
UUUUPPP csapjál szúnyogot ha nem értesz a gépekhez

-
jones965
Modder
Sajnos ezt az eredményt nem fogadja el a rendszer.

-
Johni5
őstag
775-ös konfigosoknk figyelmébe ajánlom a Decemberi versenyt. WPrime 32.
-
04ahgy
nagyúr
Ne rágd magad...
IGP: Llano, Sandy HD3000, 890GX, 790GX, 785G. Ezek a legerősebbek, ilyenekkel kellene küldeni. Ha megengedett a HD3000 mellett másik, de eltérő Sandy is, akkor a 790GX/785G párosból valamelyiket egy HD2000-re lecserélni.
Most már úgy érzem, jól fog jönni a CL7/2150MHz...

HGyu
-
tom_tol
addikt
ez így alakult
elég szégyen a 8500-as eredményem, de ez a proci a leggyengébb a valaha nálam járt wolfok közül
valszeg. ezért is maradt meg, nem volt képem odaadni senkinek3m2001 IGP-re
egyik gyerkőc gépében van egy G33M-S2 lap, de csak akkor veszem el tőle ha szükség van rá
-
Grat azoknak akik tudtak eredményt felrakni és előrébb vitték hazánkat a 9. helyre!
Sajnos én tegnap elaludtam, úgy hogy a beállított ébresztőre sem kelltem fel, így nem csináltam eredményt...Sorry srácok, a következő körökben ott leszek!
-
04ahgy
nagyúr
Az oroszok és a lengyelek nagyon odatették magukat, azonban két olyan nemzet, akikre felnézek tuning terén!
Szerintem nagyon szépen helyt álltunk, mert szőröstalpú szomszédainkat állva hagytuk ebben a körben, és Kanada, USA előtt vagyunk. Majdnem a belgák nyakában. Léggel-vízzel...
Teljes mértékben egyetértek tehát veled. Ha idén a korábbi két év nyertese előtt (szomszéd
) végzünk, az jó. 
HGyu
-
helkis
veterán
lezárult a UCBench 2011 stage a Country Cup-ből..
sajna eléggé hátra szorultunk, éreztem, hogy páran a végére fognak beküldeni megdönthetetlen eredményeket..
ha azt is néznénk, hogy ki mennyiből tudta előteremteni az adott pontokat, szvsz az élmezőnyben lennénk..
külön grat 04ahgy-nek, aki a 10.helyen végzett az eredményével az összesítésben!

ideje a többi fázisra edzeni!

magas pontszámokat mindenkinek!
-
subaruwrc
félisten
gyerekek, hol van bacsis ?
-
04ahgy
nagyúr
Hmmm. Bulgária nagyon feljött. Ilusindo (Indonézia) i3-530-as eredménye meg az órajelhez képest nagyon-nagyon soknak tűnik. [link].
HGyu
-
alibaba78
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ha jol vettem ki eddig, a HWBOT az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb, ezzel az "iparaggal" foglalkozo vallalkozas, amelynek a honlapjara velemenyem szerint sokan, tobb orszagbol idot, penzt es energiat nem kimelve toltogetik fel a sokszor vert izzadva, es a hardware "eletet" kockaztatva elert eredmenyeket egy-egy ilyen verseny alkalmaval. Hat igazan vehetnek a faradsagot, es pontosithatnak azt a szabalyzatot, es nem utolsosorban ertekelhetnek legalabb a torzstagok eziranyu kerdeseit egy valasszal, nem? Anyway, nem tuzet szitani szeretnek, de totalisan egyetertek a velemenyeddel.

04ahgy: Kedves 04ahgy! Ha elobb latom a logout irasodat, talan en is tudtam volna kolcsonkerni egy 2 magos joszagot, de nyilvan te is tisztaban vagy vele, hogy alapvetoen nem gyakorolok a futoversenyekre, ha nem eleg hosszu a labam, tehat eselyem sincs, hogy erdemi helyezest erjek el. Szeretnek segiteni, ezert ha kell, es lesz lehetosegem bekapcsolodni/hozzatenni egy picit az eredmenyeitekhez, hat rajtam nem mulik. Orulok, hogy mi, egyszeri juzerek is is tudunk segiteni, ha tudunk.

-
04ahgy
nagyúr
válasz
alibaba78
üzenetére
Sajnos konkretizálták, hogy csak gyári két magos CPU-nak van létjogosultsága, azonban az eredményeket tekintve a magfeloldott Sargas-t még engedik.
Egy 500MPT-s eredmény valóban jól jönne, Over remélem este nitróz AMD-t...
És kedves alibaba78, a lelkesedés ne csak erre a körre szóljon, van még bőven versenyszám.
HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz
alibaba78
üzenetére
naja, nem egyértelmű a szabály és a fórumban magasról le is szarták és átlépték az ezirányú kérdésemet hogy : eztmegmármérígy ?

evvan. majd a többiben odabaszunk mindenkitaz amd 3d11 re már van konfigom, és ahogy nézem wprime 1024m-re is egy eredmény kell, azt majd 04ahgy kollégával megoldjuk

-
alibaba78
őstag
Egy kerdes, ami lehet, csak nekem nem tiszta. Beszallhatok 4 magossal is, ha 2 magot letiltok?
(#106) subaruwrc:
Limitations
Use 2 processor core(s) in total.
A verification link is required.
A verification screenshot is required.
Please attach a picture of your overclocking rig.
Must use competition background: downloadBar tovabbra sem egyertelmu, miert nem, de a nem, az nem.
-
-
jones965
Modder
Az unigine DX9-be is beszállhatnátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) használatával! 
G540-el hozott 5e pöttyöt.Ennél sokkal jobb lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A fene.