Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Pcmarkra toltok még eredményt vagy beérjük 1 ponttal? Csak azért kérdem, mert feleslegesen nem teszem fel a win8-at?

-
tom_tol
addikt
lehet nem jó a szintaktika ?
-
jones965
Modder
Délután kipróbálom a win 8 alatt, hátha sikerrel járok.
#290) 04ahgy : pedig én korábban felajánlottam, hogy míg nem véglegesítem az új modomat, addig odaadtam volna a 2 db GTX 580-at a chillerrel együtt, sőt a lap is alkalmas lehetett volna 4 way sli-re.
Eső után köpönyeg.Szép lesz a 2. hely is. -
subaruwrc
félisten
-
04ahgy
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i
üzenetére
Az a Thuban nitró alatt mikre lenne képes!?

Igen, már csak egy izmos pontszám kellene, jól látod. És pont Lynnfield nincs mindezidáig, pedig az AMD FX megjelenése előtt azzal tartották a RAM órajelrekordot. Nagyon jól megy azok IMC-je is. Akinek i5-750 / i5-760 / i7-860 / i7-870 / i7-875K procija van, hajrá...
HGyu
-
Johni5
őstag
P8Z68 v lx ben megpróbálom 1200 fölé tolni a ramot délután.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i
üzenetére
Ha a CPU-t leveszed 2 magra, meg egy kicsit a szorzóján csökkentesz, akkor még emelhető kicsit az NB fesz (nem terhelésre, validra), a RAM is ventivel hűtve kaphatja az ívet (1,9V), van még abban tartalék így CL10-en. Főleg ha hűvös este van nálatok.

CPU órajel tehát 3500MHz körül is frankó, az NB-t viszont minél nagyobbra tudod venni, annál magasabb RAM frekvenciát lehet tuning esetén bestabilizálni. Mármint egy valid + screenshot erejéig.

Meg ha még javítasz rajta, ne feledd a fotót a rendszerről csatolni. Feltétel.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Mindenkinek köszönjük a részvételt! Már csak egy jól szaladó Lynnfield kellene, abban talán lehetne csapni Jones965 eredményéhez hasonlót. Az azért szép volt, egyből a világon az első 40-be kerülni RAM clock tekintetében. Elismerésem!

Mogyi: frankón megy az a Thuban IMC, azt meg kell hagyni!
HGyu
-
jones965
Modder
-
helkis
veterán
válasz
M_o_g_y_i
üzenetére
egy ember - egy eredmény (itt), de a jobb marad meg mindig..

sajna a win8+z68+vertex2 kombó nem komálja egymást.. pedig már mindenben biost frissítettem, az ssd-t átraktam notiba, ott az ich9-re minden gond nélkül (ahci-t leszámítva) felment, ki is próbáltam, elég furcsa így elsőre, de tényleg gyors, még a notin is.. ezt a telepítést visszaraktam a gépbe, de megint jön az előkészítés, hardverfelismerés és a behalás..

-
subaruwrc
félisten
válasz
M_o_g_y_i
üzenetére
told fel legalább legyen meg az 5 eredményünk valahogy
ha nagyon nem vagytok ki a vízből, holnap még pattintok gyorsan egy 1050 mhz körülit
tom_tol
hát most ezért én fel nem rakok egy pcmarkot

tegnap nem nézegettem hogy lehet kilőni de ha a 3d11 ből indulok ki, akkor a help menüpont alatt elvileg ki lehet szedni a pipát a systeminfo scanből
már ha van ilyen neki. ellenkező esetben kénytelen leszel egy olyan emberkére várni aki előtt ott a pcmark :S -
subaruwrc
félisten
a pcmark 7 eredmények elfogadottak systeminfo nélkül is
-
M_o_g_y_i
őstag
No, itt vagyok.

Gyorsba beszállok akkor, még regisztrálnom is kell...
-
jones965
Modder
Eddig jutottam, viszont ehhez már nem tudtam képmentés csinálni.
Elég lesz a valid is? -
04ahgy
nagyúr
Memclockot már csak annak van értelme feltenni, akinek LGA1156 (Lynnfield, Clarkdale) / LGA1366 Bloomfield / LGA 2011 / AM3 (Deneb, Thuban) procija van, mert az LGA1366 Gulftown, LGA1155 Sandy Bridge, AM3+ Zambezi eredmények esetén csak akkor kerül fel, ha a meglévőt megdöntik az eredményt feltöltők, és akkor a mostani helyébe lép.
HGyu
-
ffodi
veterán
Mivel a win 8-on ie10 van, ezért a böngésző sebességét megtolja rendesen az ie9-hez képest.
subaruwrc:
Át szabad gányolni másik böngészőre a tesztet? Mert ha nem szabályellenes, akkor megtolom úgy. Az amerikaik 2600K-s eredményéről egyébként az jön le, hogy ők ezt megtették, mert win7-en 40+ pages/s, ami a gyári ie9-cel esélytelen.

Szerk:
Valakinek még Bulldozeres pcmark-ot kellene tolni, mert különben nem lesz meg a három különböző foglalat. Esetleg s2011-es rendszerrel.

-
Johni5
őstag
Javítottam 3 MHz-t,de BLCK 106 a vége.
-
Johni5
őstag
Mem clock még jöhetett volna a listára.
Az asztalon a 3 utas SLI híd nekem arra utal,hogy az nem jött össze. -
ffodi
veterán
Ez a PCmark7 elég fura eredményeket ad. Win8-on nagyon megugrik a böngésző teszt. Lehet fel kell tennem egyet, mert 5GHz alatti 2600K-val tolnak 6600-7000 körüli pontokat. Illetve az hogy lehet hogy egy agility 3 odaverjen egy vertex3-at, vagy egy Hyperx-et (ami ugye 1-2 helyen gyorsabb is, mint a vertex)?
Illetve nem lehet valahogy megcsinálni, hogy ne az IE-t használja böngészőnek? Mert az IE8-et lefrissítettem IE9-re, és 21 helyett 26-27 pages/s lett az eredmény, ami sokat dob. Vannak hasonló eredmények fent, és sok esetben az említett teszt 40-45 pages/s-el fut win7-en. Tuti átrakták chrome-ra, vagy valami, mert ez nem tiszta.

-
jones965
Modder
válasz
jones965
üzenetére
Piszkáltam még rajta. Hidegen biztos meglenne az 13xx Mhz, de most nincs kedvem pakolászni.
Memory clock 1291.4 Mhz.
Mod:Ezen a memórián egy szemnyi légfuvallat nem volt.
-
Johni5
őstag
Decemberi OC-ra egy wolfi legalább jöhetne.

-
Johni5
őstag
válasz
planbmokus
üzenetére
Próbáltam én is,de driverekkel akadtak problémáim.
-
Johni5
őstag
Használható,a Bullnak talán jobb is.
Ha valakinek kell Bios,akkor HWBotos szerveren ITT talál párat.Én is innen szedtem az F7a biost,mert a gyári kritikán aluli volt.BD Patch is található fent. -
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
Széééép!
Én nem is nyúzom a Gulfot, most ki van véve a vízhűtőkörből is. Az Overlockernél tartott OC Gathering eventen Bulldozerrel próbálunk szerencsét a Stage 7-re (nV Fermi 3-way SLI), és a RAM órajeles Stage 4-re is. Természetesen úgysem tudunk 5 eredményt kitermelni, max. 2-3-at, úgyhogy amíg otthon vagytok, toljatok ti is, amit csak bír a rendszer.Más: esetleg magasabb BCLK és nem 2:18, hanem alacsonyabb FSB
RAM ratio esetén könnyebb stabilizálni. 200MHz felett bőven viszi az a lap a BCLK-t, és ha a QPI/VTT-t megfeszeled (1,5V körülre), akkor 1,9V-ot is kaphat a RAM, persze ez csak egy RAM validra. Talán még akad benne pár MHz.(#205) tom_tol: Hard drive model: 238GB LSI MR9260-4i SCSI Disk Device. - szerintem ez a magyarázat.
HGyu
-
jones965
Modder
memory clock 1272.9 Mhz
tom_tol: ha ez valid, akkor én holnaptól opera énekes leszek.
-
Johni5
őstag
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2165852
-
04ahgy
nagyúr
Én készülök valamivel (SSD + i7 990X).
(#194) helkis: tényleg nulla előkészület volt. RAM órajelre azért gyúrjunk rá mindenki. Az elég jól mehet léggel is, le kell venni a késleltetést, az időzítések növelésével. Sandy-sek, hajrá: 2133MHz RAM beállítás, magas időzítés, BCLK tuning! AMD FX-esek és Gulfosok szintén hajrá! Egy modul is elég, úgy stabilabb.
A csapat meg a 3D11 overall AMD stage-et vállalja, de aki tud, azért toljon AMD-vel, ha elfüstölne valami, legyen azért backup.
Boldog maradék karit mindenkinek!
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://img849.imageshack.us/img849/7070/memory1387.th.jpg)