Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Vannak olyan bench-ek, ahol pl teszt futása alatt pl nem is lehet látni az fps értékekekt, vagy mint Te is írtad magát a képet. HWBOT-on a végpontszám számít, illetve ahol megkívánja a valid futuremark link. A többi az useren múlik.
A cpu-z bug előfordul, attól még a megfelelő tab-ok megnyitásával rendben van az eredmény.
-
jones965
Modder
Köszi, az esetet követően leleveleztem a moderátorral a témát, és átküldte a szabályzat ezen pontját.
A dolog pikantériája részemről, hogy a tesztelést követően anomáliázott a rendszer, így most egy win7 van az érintett gépen. Ha éppen lesz pár szabad órám a napokban, megfontolom a re-tesztelést.
A csapat érdekében.
-
jones965
Modder
Azt hiszem befejeztem a HWBOT-ra való eredményeim publikálását. Az hogy egy hozzá nem értő moderátor, nevezetesen websmile folyamatosan beleköt eredményeimbe, melynek kapcsán elgondolkodtat, hogy érdemes-e rendszereket azért szétszednem/átépítenem, hogy egy elért eredményt kukázzanak.
Konkrétan: a most futó country cup vantage eredményemet törölte az alábbi megjegyzéssel: [websmile] moderator changed status from 'null' to 'incorrect submission' - reason: please provide a futuremark link when you use win8/10 for vanatage, amd is hit by rtc bug as well - thank you
Ha nincs tisztában a vantage alatt beállítható tweak-ek fogalmával és ráadásul a kiírásban nem is szerepel, hogy futuremark valid linket kell mellékelni, akkor elmehet a jó francba. Ráadásul a win10 alatt veszítettem is gpu pontokat a rendszer miatt, de ezért az egy tesztért nem akartam egy használatban lévő gépre win7-et telepíteni. Nem kicsit vagyok dühös, amire mint említettem ez az eset csak feltette a pontot. 
-
jones965
Modder
A faxi kivan, hogy aquamark-ban folyamatosan invalid fájl lesz feltöltéskor xp alatt készült Z170-es chippel. Bármit teszek, ugyan az.

Esetleg 32 kontra 64bit? -
jones965
Modder
Valahogy nem érzem a késztetést ezek beszerzésére. Valószínűleg bennem van a hiba.

Ezen túlmenően be kellene még szerezni pár eszközt, ami kompatibilis ezzel a platformmal. A kevés időmet meg inkább a most toppon lévő hardverek tuningjával töltöm.Ettől függetlenül örömmel tölt el, hogy Veled együtt vannak még, akik az efféle tuningnak is hódolnak.

-
jones965
Modder
Száraz statisztika, de szerintem figyelem felkeltő.
Érdekesség képpen a HWBOT-on lévő csapatok pontszámát, és a hozzá tartozó csapat létszámot alapul véve a Magyar csapat az első ötben szerepelne a listán az egy főre eső pontok számában.
HU- 1081 score/17 user
RU- 473/164
AU- 267/113
RO- 234/132
PL:- 370/57
PURE- 1638/42A konzekvencia szerintem ebből eredően magától értetődő. Gratulálok srácok!

-
jones965
Modder
Na ez igaz, látod nem olvastam végig a kiírást, a hardvereknél leragadtam.
Na úgy látom, hogy én most kimaradok minden kiírásból, ES példányok kizárva.
Majd a PlayIT-en ha nitróztunk, akkor z97 platformon készítek Nitrós eredményeket.Az 5960X proci most sajnos ide nem megfelelő.
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS
üzenetére
Köszönöm a megtiszteltetést!

Ma este ismét lesz session, ha minden jól megy a GTX 780Ti és GTX 980 is LN2 alatt fog teljesíteni.
Ez attól függ, mikorra érek ma haza.Futtatok WIN8 alatt Fire strike ultrát mindkettőn, meglátom mire lesz elég. Illetve látom van Ice storm lehetőség is, arra meg van HD7970 kártyám. Azok még nem kaptak nitrót, itt az ideje annak is.
-
jones965
Modder
Nvidia panelban a powert teljesítményre, a textura szűrést minőségre.
A 3dm11 fullout eredményen egy kicsit köszörültem:

-
jones965
Modder
Johni5 miért törölted a 3dm03 eredményedet? Van jobb?
-
jones965
Modder
Na hiába a más platform, a cup-ban úgy látom azonos versenyben egy user csak 1 eredménnyel lehet fent.

-
jones965
Modder
Feltöltöttem én is egy 3770K-s eredményt, bent is van a cup-ban, ellenben az összetettbe nem számolja be. Akkor lehet, hogy mind a 7 eredménynek más platformon kell lennie.
Mostnézem, 194msec -el több, mint Johni5-é.
-
jones965
Modder
válasz
tom_tol
üzenetére
Valószínűleg a legfrissebb.
Nekem ezzel sikerült benchelni a 3970x-et. -
jones965
Modder
Vannak érdekes emberkék. Mondjuk ekkora tapasztalattal részéről nem is csodálkozom.

-
jones965
Modder
A win8 behozta a fire strike extrem-ben a combined score lemaradásom. Pont most szedtem ki a rendszerből a chillert, így cpu-ban és gpu-ban is maradt benne még pont.
A 15k+ meglenne.
14491 -
jones965
Modder
Toltam egy frissítést cloud gate-ban, ennyit bírt a chilleres proci,
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Valaki tudna tanácsot adni, miért ennyire kevés a combined teszt pontszámom?
Az ha a helyére kerülne, 15K felett lenne a végpontszám. A bios beállításokon át a feszültségen és szorzókon mindent variáltam, de semmi. Alap cpu értéken több combined pontot hoz, mint tuningolva. -
jones965
Modder
Na ezt se sokáig lehet majd így látni, gyorsan le is mentem.

-
jones965
Modder
Ez az eredmény mehet a kiírásba, vagy újat kell futtatni?
-most nézem, hogy mégsem lesz jó, lévén extrém beállítások mellett kell futtatni. Na azt hiszem akkor tényleg nem sok keresni valónk lesz itt.

-
jones965
Modder
Megvan a pro oc kiírás folytatása: link
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Ma elővettem a Titan-t és 3770K procis platformot, sikerült is javítanom a Firestrike extrem-ben, hozott plusz 4 pontot, mire feltöltöm látom, hogy visszaestünk a 12. helyre.

Mindegy, szerintem ilyen körülmények mellett tisztes a helytállásunk.
-
jones965
Modder
A reportoló mókusunknak vajon mi baja van ezzel az eredményemmel.
No nem azért, mintha érzékenyen érintene egy több mint 2 éve posztolt eredményem.
Közben látom, hogy a HD2000 helyett a HD1000 közé van betéve.
Ettől megy rosszul valakinek a rangbesorolása?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Problem solved, avagy mégsem, mivel már nem engedi az időpont miatt áthelyezni.
-
jones965
Modder
Én már régen felvetettem, hogy lehetne közös session. Tudnék pár cuccot beletolni, amíg el nem adom őket.
Lassan kezdek besokalni a hardverektől.subaru: szép a memory clock eredményed.
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Ahogy nézem összevonták a 2 felső ligát.
Reggel meg is lepődtem, hogy a fenébe esett vissza mindenki 20-egynéhány helyet. -
jones965
Modder
Következő benchelésre váró proci,
A kollágák közül senki nem tölt eredményt a jelenleg folyó team cup-ra?
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Valamelyik tehetségtelen riválisom reportolta ezt az eredményem, azzal az indokkal, hogy többkártyás rendszer.

Idézem: 3DMark11 Performance because of using multiple cards.
Az eredményen valamint a validáláson is egyértelmű a dolog a kiírás szerint. Azért mert 4 kártya van egymás mellett ( ami a tesztek alatt is így volt, látszik is a pci-e sávszélességen- ergo minimálisat még veszítettem is vele), még nem mentesíti a jelentgetőt a hozzá nem értése alól.
Na most holnap után ha 3 kártyás eredményt linkelek ugyan ezen konfiggal, azt is reportolják?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jones965
Modder
Toltam egy eredményt én is bclk-ra.
-
jones965
Modder
Nagyon szuper eredmények, kár panaszkodni.
Sajnos én már biztos hogy nem tudok részt venni ebben a versenyszámban, bár már a hardvereket előkészítettem, de sajnos időm nincs rá, az LN2 szállítás pedig naphoz kötött.
Gratulálok minden csapattagnak, és a többi kollégáknak is az elért eredményekhez.
-
jones965
Modder
Szerintetek ez normális eredmény ilyen értékeken?
Nvidia kártyánál, ahol egyébként sem lehet trükközni a tesszelációval, jobb eredményt ér el, mint egy agyon húzott tess-off kártyával?
Na közben reportolták is.
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Akkor amit most leírtál sem a személyeskedésről szól ugye?

Teljesen úgy állítod be a dolgokat, mintha a Ti érdemeitek bármelyest is csorbulna azáltal, hogy én milyen eredményeket érek el.
Végül is akkor nevezzük ponthajhászásnak a tevékenységemet, részemről oly mindegy, vagy ha nem tévedek minden sport erről szól, nem de bár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A cpunak meg adjál amennyit víz alatt elbír. Jönnie kell még oda 1-2 pontnak.