Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetne életet lehelne a 3DMark2001SE -be? Kiírja, hogy 128mb warning, mert vmiért nem lát eleget (gondolom nincs felkészítve 8gigára). Próbáltam mindent rendszergazdai jogosulság, a kompatibilitási üzzemódok illetve egy programnév.cmd -vel ami az affinitásba belenyúl és 1 szálra rakja ÉS ezek kombinációi...de semmi.
Rányomok az okra és ugyan ott fut a háttérben, de nem történik semmi...a win xp felrakása nem opció
-
NFree
addikt
Sziasztok , lenne egy kis problémám , szóval nem tudok belépni a hwbot-ra , elfelejtettem a jelszavam. Hiába kérek mail-t, nem érkezik semmi . Szóval hogy tudnám újra használni a profilom ? Tudtok-e ebben segíteni.
-
goro1000
aktív tag
Sziasztok
Valaki véletlen nem tudja hogy kell az xp-ét z170-re telepíteni? -
goro1000
aktív tag
Ezek a hardverek:Intel Core i3-6320, G.Skill RipjawsV 8GB (2x4GB) DDR4 3200MHz, GIGABYTE GA-Z170X-UD3. Jövő hét kedd, szerda érkezik meg a cucc.
-
goro1000
aktív tag
Sziasztok
Lesz egy olyan konfigom amivel ezen a versenyen indulni tudok.Segítséget szeretnék kérni mert ezekhez a cpu benchmarkokhoz nincs tapasztalatom. -
goro1000
aktív tag
Sziasztok
A hètvègèn a hwbotra raktam fel eredmènyeket ès nem írja jóvá a pontokat csak egyrèszèt.20 pontbol csak 4et.Mi lehet az oka? -
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
aquamark már win7-es benchmark, jobban adja a pontot és ott nem volt invalid gondom. 557256 marks with Nvidia GeForce GTX 980 Ti at 1316/1800MHz
-
jones965
Modder
A faxi kivan, hogy aquamark-ban folyamatosan invalid fájl lesz feltöltéskor xp alatt készült Z170-es chippel. Bármit teszek, ugyan az.

Esetleg 32 kontra 64bit? -
Achill3uS
nagyúr
a közösség és a csapat nevében is köszönjük a részvételt! toljad neki mert ilyen cuccaid és elhivatottságod csak neked van
és ahogy jones mondta énis inkább az up to date cuccok kínzását részesítem előnyben, ha elkezdenék retro hw-t gyűjteni nem férnének el a lakásban, tuti megvennék minden régi lapot amit valaha tuningoltam, és azt is amit nem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
jones965
Modder
Valahogy nem érzem a késztetést ezek beszerzésére. Valószínűleg bennem van a hiba.

Ezen túlmenően be kellene még szerezni pár eszközt, ami kompatibilis ezzel a platformmal. A kevés időmet meg inkább a most toppon lévő hardverek tuningjával töltöm.Ettől függetlenül örömmel tölt el, hogy Veled együtt vannak még, akik az efféle tuningnak is hódolnak.

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
jones965
üzenetére
Zsír új Asus K7M alaplapok eladók a srácnál ennyit simán megér, és amúgy tényleg zsír újak a lapok

Szóval van cucc, csak keresgetni kell
-
bacsis
Közösségépítő
Helló Urak!
Senki nem tolja a Old School is Best School aktuális körét?
Toltam fel pár eredményt, bent vagyunk a TOP3-ban, jó volna ott is maradni 
-
Simi37
őstag
Tolnám föl az eredményt erre:
"Sorry, we are experiencing temporary issues. Technical reason: org.apache.torque.TorqueException: java.sql.SQLException: Lock wait timeout exceeded; try restarting transaction"
5x próbáltam, egyszer sem jött össze. Nektek se megy vagy nálam van valami? -
Johni5
őstag
Mielőtt eredményeket töltötök fel,szeretném felhíni a figyelmet a szabályokra.
Túlnyomó részben win8 8.1 és 10 NEM engedélyezett.PL itt sem :[link]
A rules(szabályok) alatt van,hogy mik a követelmények egy képen,és hogy melyik op van ill nincs engedélyezve.CPU illetve VGA benchmarknál a cpu-z cpu és cpu-z mem mindíg kötelező.VGA benchmarnál plusszba a gpu-z szükséges a szabályos beadványhoz.
A szabályoknak nem eleget tevő feltöltések jelentésre,illetve ennek megfelelően törlésre kerülnek.Ha valami nem világos,itt vagyunk,lehet nyugodtan kérdezni,nem eszünk meg senkit.
-
Simi37
őstag
Na BF miatt beszereztem a 3Dmarkot 5€-ért...már csak egy értelmes gépet kéne alá tenni, hogy legyen mit nyúzni (de úgy istenesen)

-
korion
senior tag
igen ez igaz!(még "reggel"volt számomra)
szóval bereggeltem és gondoltam csinálok my XTU profilt,ha már fent a gépen,de az XTU-ról mit másoljak be a HWboot-ra?
vagy hogy csináljam?
hiába megyek oda,h akkor kiválasztom a My Hardware Library-ből de semmi!ott van a My wall oda milyen képet másoljak be?
előre is köszönöm!
üdv és jó pihit!

-
korion
senior tag
sziasztok!
hogy kell feltölteni,vagy hitelesíteni,mert én nem jöttem rá!
de a haver se jött rá,pedig ő jobb ezekbe..előre is köszönöm!
hozzuk fel a magyarokat!

-
Alpi.
addikt
Én más gonddal is kűzdök. Kicsit meg vagyok bolondulva.

Egész nap Athlonokat tettem be, aztán vettem ki, mire sikerült találni egy középszart, ami legalább megközelítette a 3 ghz-et. Utána fél napig értetlenkedtem, miért nem adja hozzá a csapathoz.
Kétségbeesésemben elolvastam a szabályzatot. 1 ember csak egy subbal vehet részt.
-
Simi37
őstag
Na akkor itt is megléptem a vízválasztó bűvös 1GHz memória órajelet. Laptop és DDR3
Korábban (szinte csak 3D06nál) kapott már párszor kék halált és illesztő is állt meg de most valamilyen csoda folytán hibátlanul lement szóval kemény 10 pontot vertem a korábbira és nem felejtettem el kinyitni a details fület
Meg most volt eszem sarokba rakni az ablakot...így most minden látszik kivéve a háttér
jó azért egy kicsit látszik... -
tom_tol
addikt
Még mindig csak a win7 jó ?
-
-
Simi37
őstag
De bírom a random reportokat -.- A 3dmark systeminfo még letiltott dvga mellett is azt hozta ki és fel is reportoltolt vki ezért fölraktam videót a dologról...így a moderátor nekem adott igazat...a csávó meg válasznak "I dont care" hát kösz csak random reportol vagy mi -.-
Country Cupra fog feltölteni eredményt vki rajtam kívül?
-
Achill3uS
nagyúr
valaki tudja arra a választ miért nem lehet hwboton egy extrém tuningos sem csapat nélkül, mert naponta berak auto valami extreme overclockers of hungary csapatba? míg a többi ligánál is van ilyen csapat, ott látok embereket csapat nélkül lenni. subaru megkérdezte fórumon ez mi, és törölve lett a hsz-e. ez valami illuminati csoport vagy mi?

-
triklin
tag
Sziasztok.
Indult új challenge hwboton, amire rápróbálnék.
Egyetlen problémám van, hogy nincs fx5700 nál erősebb vga-m. Így feltenném a pofátlan kérdést, hogy valaki lenne-e olyan rendes, hogy pár teszt erejéig, kölcsön tudna adni egy fx5950 kaliberű vga-t?
Természetesen mindenért vállalva a felelősséget, tehát értékbiztosítva!Üdv.

-
helkis
veterán
BUÉK!
25. 20645,7pts Hungary 205 overclockers
szerintetek a 30k pont elérése mennyire esélyes idén?
üdv! -
jones965
Modder
Száraz statisztika, de szerintem figyelem felkeltő.
Érdekesség képpen a HWBOT-on lévő csapatok pontszámát, és a hozzá tartozó csapat létszámot alapul véve a Magyar csapat az első ötben szerepelne a listán az egy főre eső pontok számában.
HU- 1081 score/17 user
RU- 473/164
AU- 267/113
RO- 234/132
PL:- 370/57
PURE- 1638/42A konzekvencia szerintem ebből eredően magától értetődő. Gratulálok srácok!

-
jones965
Modder
Na ez igaz, látod nem olvastam végig a kiírást, a hardvereknél leragadtam.
Na úgy látom, hogy én most kimaradok minden kiírásból, ES példányok kizárva.
Majd a PlayIT-en ha nitróztunk, akkor z97 platformon készítek Nitrós eredményeket.Az 5960X proci most sajnos ide nem megfelelő.
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS
üzenetére
Köszönöm a megtiszteltetést!

Ma este ismét lesz session, ha minden jól megy a GTX 780Ti és GTX 980 is LN2 alatt fog teljesíteni.
Ez attól függ, mikorra érek ma haza.Futtatok WIN8 alatt Fire strike ultrát mindkettőn, meglátom mire lesz elég. Illetve látom van Ice storm lehetőség is, arra meg van HD7970 kártyám. Azok még nem kaptak nitrót, itt az ideje annak is.
-
Achill3uS
nagyúr
igen láttam, örülök is nektek

http://hwbot.org/league/teams?offset=29
a csapat kapásból a 39. helyre ugrott fel az első napon a szerver frissülése után, és még bőven lennének akik csatlakozhatnának, uh ne fogjátok vissza magatokat, de köszönöm az támogatásotokat eddig is! subaruwrc-t és jones965-öt csapatkapitánynak promotáltam a Pro OC cup részvétele miatt, ugy gondolom megérdemlik, mindketten megküzdöttek érte és komoly szinvonalat képviselnek a hazai extrém oc-ben, ezzel is jelezve demokrácia van, ez az egyesülés a közösség érdekeit szolgálja (aki nem ért egyet hallgasson örökre
) 
elindult a csapat facebook group-ja is, aki szeretne oda is bekerülni kicsipapucs kollégát keresse és kap linket ő az admin. hajrá!
-
Johni5
őstag
Mi már léptünk.

-
Achill3uS
nagyúr
sziasztok,
feldobtam valamit az extrém topicban, ami minden magyar hwbotozót érintene, kérlek olvassatok vissza és tegyetek belátásotok szerint
http://prohardver.hu/tema/extrem_tuning_topic/hsz_5785-5785.html
köszönöm
-
Johni5
őstag
Sziasztok!
Elindult a 2014-es kupa.Bárki bármit tud,töltse fel. -
joshua7
veterán
Srácok, ahogy nézem, simán tolnak a boton föloldott shader-es eredményt a 6950 kategóriájába. Szerintetek van értelme külön szenvedni a 6950/6970-nel vagy tölthetem föl uaz az eredményt mindkettőhöz?

-
ST05
őstag
Egy ES haswell is "pasztás" lehet a kupak alatt? Kérdezném itt a szakértőket

vagy megeshet, hogy az ES forrasztott? köszönöm -
triklin
tag
Sziasztok.
Elkezdtem mókolni egy kicsit a 3850agp-vel (inkább csak saját szórakoztatásra, mert hwbot-ra nem való
), de tanácsot szeretnék kérni, hogyan tudnék a gpu-nak több feszt adni? Az elmúlt pár napban elég sok írást végigbogarásztam neten, de a legtöbbmindent innen tudtam meg. Namost elviekben a szoftveres feszültségállítás nálam elérhető, de semmiféle programmal nem tudom ezt használni. RBE vel is csak a def 1,214v ról 1,254-re tudom emelni. Jól sejtem, hogy szoftveresen ennyi az össz lehetőségem? Elviekben a 3870 en alkalmazott "pencil" mod jó lenne nekem, de a példában szereplő értékek természetesen mások (kissebb fesz, stb).
Foglalkozzak ilyenekkel vagy csak satírozzak és csókolom?
Hűtés oké, meleg szobában is 55 alatt vagyok.
(789/1080)Köszi előre is

-
helkis
veterán
Huston, we got a problem: [link] szóval a catzilla eredményünk nem lesz jó.. kellene ide valami lliano-s cucc, ez alapján:
1. A10-6800K / HD 8670D - devastator'
2. A10-5800K / HD 7660D- devastator
3. A8-3870K / HD 6550D - beaver creek
4. A6-6400K / HD 8470D - scrapper'
5. A6-5400K / HD 7540D - scrapper'bár nem értem, miért csak ezek jók, ha hybrid rendszerről van szó, akkor a trinity csak azért nem jó szerintük mert ott csak ki van jelezve a gpu-zben a két gpu és nem írja át egy gpu-ra..
már megint kezdődnek a vicces dolgok.. 
-
ST05
őstag
kösz a megerősítést ,én is így gondoltam..

közben a vicc az egészbe, hogy benéztem mert nem is 314 hanem 317 es a batch-em, de oly mindegy
nyilván még az i5 öm batch száma ragadt meg bennem és rosszra kerestemnagyon kemény a hybrid titán eredményeitek, mi lett volna ha mind a 4 vizes

congratulations
-
ST05
őstag
sziasztok !
HWbot topikjában találtam ezt: ( 4770k-ra vonatkozóan )"Maybe grab L314 or L306, I saw highest results from those..." --- link
Lehet erre alapozni, vagy teljesen random, vagy csak brutál tuningnál van értelme batch-et nézni?
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
üdv újra itt urakok

HA úgy vn, megpróbálok én is besegíteni
-
ffodi
veterán
Időközben nekem is sikerült a varázslat spi 32m ügyben win8-on, mondjuk csak egyszer, többször eddig nem nagyon sikerül "jó" eredmény produkálni.

Hamarosan feltolom, meg készül majd a 4770k-s eredmény is.

Stage 4-re pedig kéne még vadászni egy fasza (akár mobile) i3-at, és akkor az is megvan.
-
helkis
veterán
stage7-be toltam elvileg egy hibrid eredményt, egyből elsők is lettünk.. ebben a kategben, már csak egy pci, és egy agp-s eredmény kellene..
természetesen "másoktól".. 
-
jones965
Modder
Nvidia panelban a powert teljesítményre, a textura szűrést minőségre.
A 3dm11 fullout eredményen egy kicsit köszörültem:

-
helkis
veterán
stage2-ben egy szerény eredménnyel sikerült 24pontot szerezni, jelenleg másodikok vagyunk!

most futtattam először 3dmark 2013-at, mire érdemes itt figyelni? inkább proci kell vagy gpu vagy vram órajel?
azért ez a 470 a 670-ekhez képest sehol sincs..
hogy kerültek egy kategbe? 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszönöm!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Toltam fel pár eredményt, bent vagyunk a TOP3-ban, jó volna ott is maradni

Természetesen mindenért vállalva a felelősséget, tehát értékbiztosítva!

azthittem hülye kérdés is maga, de ezen most meglepődtem