Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi, ebben nagy szerepe volt természetesen az új intel platformnak és nem utolsó sorban a jó kis Asrock Fatal1ty P-M lapnak.
Tegnap például 2x olvasztottam a rendszert coldbug és jegesedés miatt, de megérte a fáradtságot. Mára maradt kb 5 liter LN2, azzal hoztam még össze a mai eredményeket.
Sajnos a legjobbat nem sikerült lementeni ( superpi 1M: 05:64 @ 6485Mhz-en), mert az utolsó cpu-z megnyitásakor elszállt a rendszer. Ez van, sajnos ez ilyen sport. -
jones965
Modder
Az utóbbi időben elég sok energiát fektettem az extrém tuningba, célom volt a korábbi dobogós helyezés, valamint a kitűzött Hungary No1.
Nos most ez sikerült, még ha csak nagy valószínűség szerint időlegesen is. Egy darabig pihi lesz, átengedem a terepet a többieknek, a modding-ra helyezem a hangsúlyt, mivel idén is szeretnék kijutni a DCMM-re.Mindenkinek sok sikert, és magas pontokat.

-
Johni5
őstag
A HWbot-on idén nem lesz C.C. helyette csapatok versenye kezdődik Juniusban.Érdekesség,hogy ez most 3 hónapos lesz.Remélem most a PCMark 7 kimarad.
Íme a részletek [link] -
Johni5
őstag
3770T 45w@100W Miért????
-
helkis
veterán
jones965 - ha visszajött a 3770k-d, benevezhetnéd a havi buliba..
[link] -
Johni5
őstag
Az áprilisi verseny sajnos nem sikerült túl fényesen.Érdemleges eredményt nem tudtam letenni az asztalra.De a részvétel volt a fontos.Talán ebben a hónapban jobbak leszünk.
-
04ahgy
nagyúr
Aham, így, az előzmények ismeretében mindjárt más a leányzó festése. Khhhm, fekvése. Velem is előfordult már, hogy 3 submithez - 03-05-06 ugyanazt a képet töltöttem fel.

De hát ugyebár a pontos, precíz megfogalmazás ez esetben elejét vette volna még az akaratlan félreértéseknek is.

Valóban, sokkal másként hangzik a nem megfelelő helyett feltöltött megfelelő screenshot, mint a javított screenshot.

(#967) Johni5: Így már teljesen más a megvilágítás, mint fentebb is írtam, másként jött le. Reggel van még, nah...
Vagy Hofi hogy is fogalmazott? Másnap.

HGyu
-
helkis
veterán
a 42575p-ös kép helyett (ami egyébként a linken helyesen volt eddig is! (és akkor készült amikor az eredmény)) a 84576p-os 03-as eredmények képe került oda.. erre izgult rá az arc..
tehát a szó szoros értelmében nem a kép lett javítva, hanem ki lett cserélve a helyesre..
a javítás abból állt, hogy edit-tel megnyitottam az eredményt, majd a levettem a hibás képet és feltöltöttem a jót..ha a csalás lenne a hobbim, akkor nem 3dmarkoznék..

-
04ahgy
nagyúr
Hogy javítottad a screenshotot? Annak akkor kell – méghozzá helyesen – elkészülnie, mikor az eredményt lefuttattad. Nem szeretnék semmi rosszra gondolni, de fotósként a képek javítása kontextus ösztönösen is egy bizonyos programot juttat eszembe.
Mivel semmi rosszat nem feltételezek, ezért kérdezek, mert a fantáziám szegényes, és nem tudom, milyen módszerekkel lehet még screenshotot javítani.
HGyu
-
Johni5
őstag
Most ezt nem vágom.Ez most 4870 a 4850-esek között?
-
helkis
veterán
válasz
jones965
üzenetére
lusta vagyok..

vagyis inkább úgy mondanám, hogy rendkívül tudom utálni, ha feleslegesen kell dolgozni..amikor az az eredmény felkerült még csak 4850 512/1024-re lehetett feltolni.. hogy miért ide rakták nem tudom.. mivel továbbra is lusta vagyok, majd átrakja, aki akarja..

-
helkis
veterán
egyik eredményemet blokkolták vagy törölték, egy hibás screenshot miatt. [link]
javítottam a képet, kell valakinek jelenteni, hogy tolja vissza a rendszerbe?
ha igen, akkor kinek kell írni, stb..
előre is köszi! -
ffodi
veterán
Gondolom az IC 14-es lábára, mert az a visszacsatolás. Pont az a kép hiányzik(rossz), amelyiken be van jelölve melyik ellenállást kell besatírozni. Keresd meg az IC 14-es lábát, és nézd meg hova van kötve. Olyan ellenállásértéket keress a környékén multiméterrel, melynek értéke kb. 6,2K. Ha megvan akkor próba. A VGPU-t pedig figyeld on-line műszerrel.
-
Johni5
őstag
Ezzel az új HWbotos Aquamarkkal valahogy nem vagyok kibékülve:Az SLI egy kalap fos rajta.
-
subaruwrc
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
ezt most úgy mondod mintha nem lennék tisztában a lightning képességeivel.
elmondom gpu reactor nélkül készült az eredmény

pontosítanék, ez nem a lightning érdeme.
egy válogatott, jobb ref is megy ennyit ..mod
erős marketing BS szaga van a dolognak, tekintve hogy mostmár egyre több és neves embertől van az a vélemény hogy minimális / 0 pozitív hatása van a gpu tuningolhatóságára, maximum nagyon belemagyarázva lehet neki egyáltalán hatást tulajdonítani, viszont a kártya egyéb részeihez képest nagyon gyenge minőségűnek, már már gagyinak hat, és még a 4 gpu-s kiépítést is gátolja ..
mod2
nem, de ha ez megnyugtat, egyik non ref 7970 sem a szívem csücske, amiatt meg főleg nem hogy egyiken sincs válogatott gpu, vagy legalábbis ez még nem bizonyosodott be egyértelműen. bár én egyikért sem fogom pénzt adni, attól még józan paraszti ésszel elvárnám, hogy tényleg többet kapjak egy ekkora halom pénzért. Mert azért közel 200k ( pontos árakkal nem vagyok tisztában ) egy videókártyáért horribilis sok, akármilyen technikai újítások vannak benne. Ha nagyon őszinte akarnék lenni, idáig a lightning maximum a hűtés halkságában jobb mint a referencia vagy a DC2, de speciel hőfokokban nem sokkal. -
jones965
Modder
A 3Dmarkiller's-t behoztam az 5. helyre az MSI kiírásában.
-
Johni5
őstag
Úgy tudtam,hogy lehetetlen,de megoldottam.[link] Erre mit lépnek,mert ez szerintem szabályos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Johni5
őstag
Egy 8800GTS 320-ast egy 8800 GTX-el SLI-be lehet kötni valahogy

-
subaruwrc
félisten
-
04ahgy
nagyúr
Nekem este óta köhög a HWBOT, azaz konkrétan nem megy az oldal. Ugye nem az én készülékemben van a hiba?
HGyu
-
Johni5
őstag
6950@6970 melyik kategóriába megy ?6950 v 6970

-
tom_tol
addikt
-
Johni5
őstag
Még a g92-es karit(kat)Nem vetem be.Egyenlőre a 640MB-os 8800GTS is megtette a hatását

-
Johni5
őstag
Áprilisi verseny 88xx minden kategória.
-
joshua7
veterán
Srácok, 8600GT-vel van valakinek tapasztalata? Az érdekelne, hogy tápcsati nélkül sokkal lassabban megy-e tuningban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=2001117447.jpg&res=crop)
A 2600k-t valszeg elhozom pár tesztre(1.48v 5350MHz)

![[link] [link]](http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=prilis1.jpg&res=crop)