- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Milyen cpu-ról beszélsz? Én memóriát írtam, és azt, hogy kérdés mennyire stabil, mert az, hogy elindult vele a windows még nem sokat ér. De ha még cpu-t írtam volna, 1,8V esetében elég gyorsan elhaláloznának otthoni körülmények között, nem menne az sehol 5-6 évet.
#18 MasterDeeJay
Ahogy janosnak is írtam, sokat nem érsz vele, hogy 5000MHz, ha közben meg nem stabil illetve a nagyon rossz időzítések miatt csak rontasz az egész gép sebességén. Az, hogy értelmesen oc-zol egy cpu-t vagy szétfeszeled két külön dolog, ugyanez igaz a memóriára is, nem hiszem, hogy nagyon sokáig elmennek ezek a ramok 1,8V-on. -
Nekem pont fordítva volt. Nem nagyon volt olyan amibe ne lett volna tartalék. Van félrerakva egy doboznyi vegyes ramom. Ddr2ből a ocz reaper van 1200-on is megy. Volt adata ddr1 566-osom 640-en is ment....
Tapasztalatom az volt hogy a chip a lényeg.
Ecc reg ramok meg a jedec szabványt követik. Azaz ddr3nál 1866, ddr4-nél 3200 ami max rá lehet írva de a chip meg lehet ugyan az mint a jóval nagyobb órajelű modulokon. De ugyan így ddr3 800-1066 is mehet a dupláján. Nincs olyan mint az asztaliaknál hogy eleve szart válogatnak rá. -
tibaimp
nagyúr
Érdekes!
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy az Intel nem tenné elérhetővé az "normál" CPU-knál továbbra sem ezt a lehetőséget, mert azzal az olcsóbb Xeon-oknak ásna jó mély gödröt, mert azok kb. ebben térnek el a normál i5/i7-től, hogy van ECC meg 2 CPU tud együtt dolgozni egy megfelelő alaplapban.
Az AMD oldalról nem tudom mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest