- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Dragon3000 #16 üzenetére
Jaja, csak ha 5-6 évesen kinyírsz egy 100 MSRP árú CPU-t, az addigra már rég nem egy 100 értékű, hanem ~15, és akkor se ér már 15-től többet, ha nem nyírtad ki.
"Mész amíg élsz!". Én így hajtok mindent. Sohasem nyírtam még ki a saját kezem alat semmit. Annak idején kaptam egy autót a frissjogsimhoz apámtól, megtuningoltam magamnak kínai klón klón chiptuning kábellel (mindenféle limit full kiszedve, turbó nyomás, befecskendezési mérték jócskán megelve, stb), és máig padlózgatm a gázpedált 20-40km-en át autópályán, és még mindig él 400k km után. Volt, hogy 6 éven át nem cseréltem le egy i5-2500K CPU-t, amit olyan feszültséggel etettem vízhűtés alatt, amire azt mondta Ph fórum, hogy pár hónap alatt degradálódni fog. Sohasem degradálódott, mikor végül eladtam, még mindig tudta ugyan azt a kitesztelt tuning órajelet (fél-negyed évente újrateszteltem, főleg ha új UEFI firmware jött ki, pedig még a ResBAR frissítést is megkapta). Kb. inggombbokért adtam el leporízolott kupakkal. (Az autót is kb. annyiért lehetne most eladni, egy bolti felsőkategóriás VGA áráért. Tervben van, ha lecsengett a háborós gazdaság...)
Megéri állandóan félni...?
Ugyan úgy eldurranahat bármi 1 nappal a gariidő lejárta után stock beállításokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő