- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Dragon3000 #16 üzenetére
Jaja, csak ha 5-6 évesen kinyírsz egy 100 MSRP árú CPU-t, az addigra már rég nem egy 100 értékű, hanem ~15, és akkor se ér már 15-től többet, ha nem nyírtad ki.
"Mész amíg élsz!". Én így hajtok mindent. Sohasem nyírtam még ki a saját kezem alat semmit. Annak idején kaptam egy autót a frissjogsimhoz apámtól, megtuningoltam magamnak kínai klón klón chiptuning kábellel (mindenféle limit full kiszedve, turbó nyomás, befecskendezési mérték jócskán megelve, stb), és máig padlózgatm a gázpedált 20-40km-en át autópályán, és még mindig él 400k km után. Volt, hogy 6 éven át nem cseréltem le egy i5-2500K CPU-t, amit olyan feszültséggel etettem vízhűtés alatt, amire azt mondta Ph fórum, hogy pár hónap alatt degradálódni fog. Sohasem degradálódott, mikor végül eladtam, még mindig tudta ugyan azt a kitesztelt tuning órajelet (fél-negyed évente újrateszteltem, főleg ha új UEFI firmware jött ki, pedig még a ResBAR frissítést is megkapta). Kb. inggombbokért adtam el leporízolott kupakkal. (Az autót is kb. annyiért lehetne most eladni, egy bolti felsőkategóriás VGA áráért. Tervben van, ha lecsengett a háborós gazdaság...)
Megéri állandóan félni...?
Ugyan úgy eldurranahat bármi 1 nappal a gariidő lejárta után stock beállításokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest