Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Dragon3000 #16 üzenetére

Jaja, csak ha 5-6 évesen kinyírsz egy 100 MSRP árú CPU-t, az addigra már rég nem egy 100 értékű, hanem ~15, és akkor se ér már 15-től többet, ha nem nyírtad ki.
    "Mész amíg élsz!". Én így hajtok mindent. Sohasem nyírtam még ki a saját kezem alat semmit. Annak idején kaptam egy autót a frissjogsimhoz apámtól, megtuningoltam magamnak kínai klón klón chiptuning kábellel (mindenféle limit full kiszedve, turbó nyomás, befecskendezési mérték jócskán megelve, stb), és máig padlózgatm a gázpedált 20-40km-en át autópályán, és még mindig él 400k km után. Volt, hogy 6 éven át nem cseréltem le egy i5-2500K CPU-t, amit olyan feszültséggel etettem vízhűtés alatt, amire azt mondta Ph fórum, hogy pár hónap alatt degradálódni fog. Sohasem degradálódott, mikor végül eladtam, még mindig tudta ugyan azt a kitesztelt tuning órajelet (fél-negyed évente újrateszteltem, főleg ha új UEFI firmware jött ki, pedig még a ResBAR frissítést is megkapta). Kb. inggombbokért adtam el leporízolott kupakkal. (Az autót is kb. annyiért lehetne most eladni, egy bolti felsőkategóriás VGA áráért. Tervben van, ha lecsengett a háborós gazdaság...)
    Megéri állandóan félni...?
    Ugyan úgy eldurranahat bármi 1 nappal a gariidő lejárta után stock beállításokkal is.

Új hozzászólás Aktív témák