Hirdetés
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
Üdv!
Huawei Y300 utódaként szereztem be egy ilyet, pár nap használat után a következők lennének a tapasztalataim:
Belépőszint, de én ezt kerestem.
Alap feladatokra, így telefonálás, email, sms, némi internet és navigáció megfelel.
Az elődhöz képest nyilván összehasonlíthatatlanul gyorsabb, az EMUI hasonló így azt szokni nem kell, kicsit sajnálom az értesítési ledet meg a fizikai gombokat. Egész használhatónak tűnő képeket lő. Egy negatívum van eddig, a hangszóró egyértelműen gyatrábban szól, legalábbis a bejáratott csengőhangom esetében. Az Y300 három napig elment egy töltéssel nálam, ez két napig bírja.
Öreg telefonról továbblépni szerintem jó választás lehet, ha az ember nem ezen akarja élni az életét.
Elégedett vásárló vagyok pillanatnyilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest