- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
Üdv!
Huawei Y300 utódaként szereztem be egy ilyet, pár nap használat után a következők lennének a tapasztalataim:
Belépőszint, de én ezt kerestem.
Alap feladatokra, így telefonálás, email, sms, némi internet és navigáció megfelel.
Az elődhöz képest nyilván összehasonlíthatatlanul gyorsabb, az EMUI hasonló így azt szokni nem kell, kicsit sajnálom az értesítési ledet meg a fizikai gombokat. Egész használhatónak tűnő képeket lő. Egy negatívum van eddig, a hangszóró egyértelműen gyatrábban szól, legalábbis a bejáratott csengőhangom esetében. Az Y300 három napig elment egy töltéssel nálam, ez két napig bírja.
Öreg telefonról továbblépni szerintem jó választás lehet, ha az ember nem ezen akarja élni az életét.
Elégedett vásárló vagyok pillanatnyilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS ROG Ally
- Óra topik
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest