Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
Az mitől lehet, hogy a telefon ennyire lassú?? A családban 2 is van, egyik gyorsabb, a másik lassabb. Ugyanazokat az appokat raktam rá. Valószínű lecserélem egy P9 lite-ra.
-
nahrok
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő.
Hogyan tudom beállítani a telefon névjegyzékben a hozzá rendelt fotó nagyságát?
Jelenleg csak egy kís köralaku kép jelenik meg a hívó partnerről.
Szeretném ha kitöltené a képernyő nagyobb részét.
Más telókon ( samsung, sony ) ment ez a dolog.
A választ elöre is köszönöm. -
köpet
aktív tag
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Egyik munkatársamnak van egy ilyen készüléke. A probléma a következő, ami miatt ide írok:
Bejövő hívásnál a kijelző zárolva van, a telefonon megjelenik egy üzenet, hogy a hangerő vagy a főkapcsoló gombját meg kell nyomni a feloldáshoz.
Hogy lehetne ezt az üzemmódot kikapcsolni rajta, hogy megjelenjen a zöld és piros hívás gomb a kijelzőn?
köszi. -
iff
senior tag
Észrevétel: huzamosabb ideig megy a készülék újraindítás nélkül, akkor a cpu csak 1040 MHz-en megy max. , újraindítás után 1300 MHz (egy ideid).
A wifi automatikus lekapcsolása (wi-fi ébren tartása alvó módban - soha) kb. 15 perc volt. Rendben működött, addig amíg vissza nem állítottam a készüléket "gyári" állapotra (sok minden volt már rajta) (többször is megcsináltam). Most, vagy 30 perc múlva kikapcsol, vagy nem kapcsol ki (inkább nem). Gondolom, nem a készülék hibája, hanem a droidé. De mi csesződött el, a gyári adatok visszaállítása miatt? -
feloman
aktív tag
Nekem pár hete van még csak, céges telefontként van használva. Főleg telefonálok vele, folyamatos mobilinterneten van, viber, messenger és e-mailek folyamtosan frissülnek, így egy napot biztosan elmegy . Nem fotózom sokat, de nappal elmegy a képek minősége, de már kicsit sötétebb van, nagyon romlik a minőség. Ami nagyon zavaró tud lenni, hogy már ez a pár program háttérben való futtatása is nagyon lefogja rendszert- ez köszönhető az 1 gb ramnak - sokszor újratölti magát, másodpercekig nem reagál a telefon. De ha egyszer utoléri magát, utána a programok pörögnek - csak ki kell várni ugye... Cégesnek elmegy, de amúgy biztos nem vennék magamnak ilyet, csak ha dupla ekkora memóriája lenne. Ilyen meg van sok a piacon
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam céges telefonnak egy Telenor függő Huawei Y5 II-es telefont. A telefon nem jelzi, hogy lenne frissítés, de a Firmware Finder jelzi, hogy van egy ota frissítés. Szerintetek felmehet rá, vagy csak függetlennél lehet ráfrissíteni.
Előre is köszi a választ! -
iff
senior tag
Szia!
Teljesen jól használható napsütéskor is. Én autómatára és max. kb. 50% on haszlálom, ha maxra veszem fel, kiégeti a retinámat.
Jól állítható a fényerősség. Kb. fél éve van meg a teló, eddig teszi a dolgát 2 kártyával. Elég sokat használom mobil internettel is.
Fényképek készítésekor ill. videóknál azért jó ha van fény, és akkor elég jó képek készíthetők.
-
janeszgol
félisten
-
iff
senior tag
Szia!
Hétköznapi használatra teljesen megfelelő. (face, e-mail, böngészés stb.) A régi Face alkalmazás (már ennél nem támogatott az üzenet küldés) kevés ramot evett, viszont az újabb már sokat, (mások is panaszkodnak rá) erre a Face Lite-t tudom ajánlani. Tiltani vagy engedélyezni lehet a háttérben futó alkalmazásokat, "Védett alkalmazások" alatt. Lehet szabályozni, hogy kikapcs után mi fusson a háttérben, ezzel az akkut is kímélni lehet.
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen telefont keresek édesanyámnak, a kérdésem pedig a RAM-ra vonatkozik. 1 GB-vel rendelkezik a telefon és a kérdésem, az alap GSM használatra plusz kevés netre (facebook, messenger stb.), fotózásra mennyire elég ez? Sajnos nincs tapasztalatom, mert a sajátomban 2 GB van, így tőletek kérdezem, mik a tapasztalatok mostanság.
Köszi a helpet!
Üdv! -
köpet
aktív tag
Üdv!
Huawei Y300 utódaként szereztem be egy ilyet, pár nap használat után a következők lennének a tapasztalataim:
Belépőszint, de én ezt kerestem.
Alap feladatokra, így telefonálás, email, sms, némi internet és navigáció megfelel.
Az elődhöz képest nyilván összehasonlíthatatlanul gyorsabb, az EMUI hasonló így azt szokni nem kell, kicsit sajnálom az értesítési ledet meg a fizikai gombokat. Egész használhatónak tűnő képeket lő. Egy negatívum van eddig, a hangszóró egyértelműen gyatrábban szól, legalábbis a bejáratott csengőhangom esetében. Az Y300 három napig elment egy töltéssel nálam, ez két napig bírja.
Öreg telefonról továbblépni szerintem jó választás lehet, ha az ember nem ezen akarja élni az életét.
Elégedett vásárló vagyok pillanatnyilag. -
iff
senior tag
Huawei y5 ii kártyafüggetlen Dual SIM-es telefon.
(CUN-L21)Processzor sebesség: 1,3 GHz Quad-Core mt6735, 28 nm
GPU: Mali-T720
SIM foglalat: Micro
Kamera: 2 megapixeles ledes vaku , 8 megapixeles dupla ledes vaku
Operációs rendszer: Android 5.1 (Lollipop) (EMUI 3.1)
Csatlakozó: Micro USB, 3,5 mm Jack
Méret: 143.8 x 72 x 8.9 mm
Súly: 135 g
Doboz tartalma: USB kábel, felhasználói útmutató, mobilkészülék, töltő, 1db lcd fólia
Memóriakártya-foglalat: microSD, microSDHC, microSDXC
Kijelzőméret: 5 "
Kijelző felbontása: 720 x 1280 Pixel
Kijelző színmélysége: 16 millió színű
Memória: 1 GB RAM, 8 GB ROM
Működési frekvencia: 900 MHz, 1 800 MHz, 1 900 MHz, 2 100 MHz, 850 MHz
Adatátvitel EDGE, 4G, 3G, HSDPA, WCDMA, GPRS, HSUPA, Bluetooth, WiFi, 2G, GPS
Alkalmazások: naptár, jegyzet, számológép, ébresztőóra, további alkalmazásokkal bővíthető, diktafon, Google Play, névjegyzék
Hangfunkciók: hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Multimédia funkciók: FM rádió, 3gp, 3g2, mp4, wmv, MP3, WAV, AAC, OGG, JPEG, BMP, PNG, GIF
2db SIM kártya kezelése, másodlagos kamera, microSIM, 4.0 Bluetooth, Accerlometer / Gyro-sensor, GPS, WiFi, dual kameraAkkumulátor: 2200 mAh (Li-ion)
ár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest