- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
Az mitől lehet, hogy a telefon ennyire lassú?? A családban 2 is van, egyik gyorsabb, a másik lassabb. Ugyanazokat az appokat raktam rá. Valószínű lecserélem egy P9 lite-ra.
-
nahrok
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő.
Hogyan tudom beállítani a telefon névjegyzékben a hozzá rendelt fotó nagyságát?
Jelenleg csak egy kís köralaku kép jelenik meg a hívó partnerről.
Szeretném ha kitöltené a képernyő nagyobb részét.
Más telókon ( samsung, sony ) ment ez a dolog.
A választ elöre is köszönöm. -
köpet
aktív tag
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Egyik munkatársamnak van egy ilyen készüléke. A probléma a következő, ami miatt ide írok:
Bejövő hívásnál a kijelző zárolva van, a telefonon megjelenik egy üzenet, hogy a hangerő vagy a főkapcsoló gombját meg kell nyomni a feloldáshoz.
Hogy lehetne ezt az üzemmódot kikapcsolni rajta, hogy megjelenjen a zöld és piros hívás gomb a kijelzőn?
köszi. -
iff
senior tag
Észrevétel: huzamosabb ideig megy a készülék újraindítás nélkül, akkor a cpu csak 1040 MHz-en megy max. , újraindítás után 1300 MHz (egy ideid).
A wifi automatikus lekapcsolása (wi-fi ébren tartása alvó módban - soha) kb. 15 perc volt. Rendben működött, addig amíg vissza nem állítottam a készüléket "gyári" állapotra (sok minden volt már rajta) (többször is megcsináltam). Most, vagy 30 perc múlva kikapcsol, vagy nem kapcsol ki (inkább nem). Gondolom, nem a készülék hibája, hanem a droidé. De mi csesződött el, a gyári adatok visszaállítása miatt? -
feloman
aktív tag
Nekem pár hete van még csak, céges telefontként van használva. Főleg telefonálok vele, folyamatos mobilinterneten van, viber, messenger és e-mailek folyamtosan frissülnek, így egy napot biztosan elmegy . Nem fotózom sokat, de nappal elmegy a képek minősége, de már kicsit sötétebb van, nagyon romlik a minőség. Ami nagyon zavaró tud lenni, hogy már ez a pár program háttérben való futtatása is nagyon lefogja rendszert- ez köszönhető az 1 gb ramnak - sokszor újratölti magát, másodpercekig nem reagál a telefon. De ha egyszer utoléri magát, utána a programok pörögnek - csak ki kell várni ugye... Cégesnek elmegy, de amúgy biztos nem vennék magamnak ilyet, csak ha dupla ekkora memóriája lenne. Ilyen meg van sok a piacon
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam céges telefonnak egy Telenor függő Huawei Y5 II-es telefont. A telefon nem jelzi, hogy lenne frissítés, de a Firmware Finder jelzi, hogy van egy ota frissítés. Szerintetek felmehet rá, vagy csak függetlennél lehet ráfrissíteni.
Előre is köszi a választ! -
iff
senior tag
Szia!
Teljesen jól használható napsütéskor is. Én autómatára és max. kb. 50% on haszlálom, ha maxra veszem fel, kiégeti a retinámat.
Jól állítható a fényerősség. Kb. fél éve van meg a teló, eddig teszi a dolgát 2 kártyával. Elég sokat használom mobil internettel is.
Fényképek készítésekor ill. videóknál azért jó ha van fény, és akkor elég jó képek készíthetők.
-
janeszgol
félisten
-
iff
senior tag
Szia!
Hétköznapi használatra teljesen megfelelő. (face, e-mail, böngészés stb.) A régi Face alkalmazás (már ennél nem támogatott az üzenet küldés) kevés ramot evett, viszont az újabb már sokat, (mások is panaszkodnak rá) erre a Face Lite-t tudom ajánlani. Tiltani vagy engedélyezni lehet a háttérben futó alkalmazásokat, "Védett alkalmazások" alatt. Lehet szabályozni, hogy kikapcs után mi fusson a háttérben, ezzel az akkut is kímélni lehet.
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen telefont keresek édesanyámnak, a kérdésem pedig a RAM-ra vonatkozik. 1 GB-vel rendelkezik a telefon és a kérdésem, az alap GSM használatra plusz kevés netre (facebook, messenger stb.), fotózásra mennyire elég ez? Sajnos nincs tapasztalatom, mert a sajátomban 2 GB van, így tőletek kérdezem, mik a tapasztalatok mostanság.
Köszi a helpet!
Üdv! -
köpet
aktív tag
Üdv!
Huawei Y300 utódaként szereztem be egy ilyet, pár nap használat után a következők lennének a tapasztalataim:
Belépőszint, de én ezt kerestem.
Alap feladatokra, így telefonálás, email, sms, némi internet és navigáció megfelel.
Az elődhöz képest nyilván összehasonlíthatatlanul gyorsabb, az EMUI hasonló így azt szokni nem kell, kicsit sajnálom az értesítési ledet meg a fizikai gombokat. Egész használhatónak tűnő képeket lő. Egy negatívum van eddig, a hangszóró egyértelműen gyatrábban szól, legalábbis a bejáratott csengőhangom esetében. Az Y300 három napig elment egy töltéssel nálam, ez két napig bírja.
Öreg telefonról továbblépni szerintem jó választás lehet, ha az ember nem ezen akarja élni az életét.
Elégedett vásárló vagyok pillanatnyilag. -
iff
senior tag
Huawei y5 ii kártyafüggetlen Dual SIM-es telefon.
(CUN-L21)Processzor sebesség: 1,3 GHz Quad-Core mt6735, 28 nm
GPU: Mali-T720
SIM foglalat: Micro
Kamera: 2 megapixeles ledes vaku , 8 megapixeles dupla ledes vaku
Operációs rendszer: Android 5.1 (Lollipop) (EMUI 3.1)
Csatlakozó: Micro USB, 3,5 mm Jack
Méret: 143.8 x 72 x 8.9 mm
Súly: 135 g
Doboz tartalma: USB kábel, felhasználói útmutató, mobilkészülék, töltő, 1db lcd fólia
Memóriakártya-foglalat: microSD, microSDHC, microSDXC
Kijelzőméret: 5 "
Kijelző felbontása: 720 x 1280 Pixel
Kijelző színmélysége: 16 millió színű
Memória: 1 GB RAM, 8 GB ROM
Működési frekvencia: 900 MHz, 1 800 MHz, 1 900 MHz, 2 100 MHz, 850 MHz
Adatátvitel EDGE, 4G, 3G, HSDPA, WCDMA, GPRS, HSUPA, Bluetooth, WiFi, 2G, GPS
Alkalmazások: naptár, jegyzet, számológép, ébresztőóra, további alkalmazásokkal bővíthető, diktafon, Google Play, névjegyzék
Hangfunkciók: hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Multimédia funkciók: FM rádió, 3gp, 3g2, mp4, wmv, MP3, WAV, AAC, OGG, JPEG, BMP, PNG, GIF
2db SIM kártya kezelése, másodlagos kamera, microSIM, 4.0 Bluetooth, Accerlometer / Gyro-sensor, GPS, WiFi, dual kameraAkkumulátor: 2200 mAh (Li-ion)
ár
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Autós topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest