- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgonzy
tag
Persze felhasználó függő, de nekem az üzemidő olyan 5 nap. Amikor 20% alá esik a töltöttség, akkor teszem töltőre, de ha elfelejteném, akkor is kibírja azt a napot. Ez nagyon jó a wearOS után. AOD bekapcsolva, szeretem, ha akkor is van a kijelzőn valami, ha nem fordítom magam felé az órat, így választok számlapot is.
pulzus, stressz, alvás monitorozás folyamatos, kb. 3 naponta gps-es 5-8 km séta, túra, üzenetek, hívások jelzése. megnézem a bőr hőmérsékletet, de csak hogy legyen ott valami.
Így vagyok a véroxigén szint méréssel.is. A gps pontosnak tünik, sajnos ez sem tudja amit a garminok, hogy amikor megállok, akkor nem számol. Viszont rákérdez kilépésnél, samunál volt hogy véletlenül leállításra mentem, és ott egyből ki is lép. A plusz appok órára ingyenesek, de mindnek kell valami app a telefonra is, az mind fizetős. Egyet vettem meg, amiben lehet listákat léttehozni, de az sem az igazi kicsik a betűk, és nem lwhwt állítani. Nekem tetszenek a számlapok, persze hiányzik a beállíthatóság. Majd ha a samu is szép órákat készít, és nem 1-2 nap lesz az üzemidő, akkor lehet visszatérek, de egyelőre nem ez az irány, nekem az ultra is csúnya, és drága is.
-
pgonzy
tag
Tudtam ismerem a nick-et valahonnan.
Sok számlapot találtam az 5pro-ra általad.
Valóban, ez egy sokkal zártabb, kevésbé konfigurálható rendszer. Igazából én csak az alap appokkal használom, a telepíthetők szinte használhatatlanok, meg a dizájn se az igazi ezeknél.
Viszont maga az óra nagyon szép, én találtam pár számlapot ami tetszik, valóban hiányzik a konfigurálhatóság lehetősége, bár ebben a garmin lapok a nyerők, ott viszont már annyira aprólékos, hogy már az zavaró néha.
Hiányzik jó néhany dolog a wearOS után, de én megszerettem a GT4-et.
Sajnos nincs tökéletes óra, mindenkinek el kell döntenie, hogy a felhasználói szokásaihoz mi a megfelelő. -
pgonzy
tag
Szia!
A lépésszámra nincs külön panel szerintem. Vagy ahogy írtad is, óraszámlap, vagy a tevékenység panelre bökve tudod megnezni.
A hangoknál ki lehet kapcsolni az edzés közvetítést, vagy csak lehalkíthatod.
Remélem ezeket kerested.
Látom wearOS mellett használod, nekem 5 pro van, de már szinte nem is használom a GT4.mellett, csak a mobil fizetés hiányzik igazán. -
pgonzy
tag
Sziasztok!
Egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok. A Viber hívásokat egyáltalán nem kezeli az óra, még csak értesítés sem jön hívás közben. Viszont az üzenetek átjönnek gond nélkül, az is hogy volt nemfogadott hívásom.
a telefon sima samsung s23. A sima hanghívás, whatsapp hívás kezelés működik. Van ilyen probléma a Viberrel, vagy Nálam van valami gond. A viber engedélyezve van a huawei appban. Arra nem emlekszem, mivel viszonylag új tulaj vagyok, hogy egyaltalan nem.müködött, vagy csak most kezdte el. Nekem ma tűnt ez fel.
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Feltöltöttem az órát legutóbb 100%-ra. Kb 1 napja 100%-on is van, jó üzemidőben, de ennyire talán nem.
Volt már valakinél ilyen, van valami trükk, vagy csak egy visszaállítás. Próbáltam kikapcsolni, újraindítani, levalasztani, újra a töltőre tenni....de nem számolja az akku fogyást.
-
pgonzy
tag
Nem tudjátok véletlenü ez melyik számlap lehet?
Egy hirdetesben lattam, de nem találom. -
pgonzy
tag
Közben rájöttem, csak nem nyomtam elég gyorsan a felső gombot kétszer.
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Végül beszereztem egy GT 4 black órát, egyelőre tetszik. Egy dologra nem jöttem rá eddig, amiben szeretném a segítségeteket kérni. Hogyan lehet sport tevékenységből kilépni úgy, hogy az a háttérben fusson? Nyomogattam mindent, de nem sikerült
, gondolok itt arra, ha mondjuk meg akarom nézni a beérkezett üzenetet, vagy más adatot.
-
pgonzy
tag
Köszönöm a válaszokat. Úgy néz ki, hogy a watch GT 4 elég lesz akkor nekem. Egy dolog, ami talán hiányozni fog, az pedig az ambient light szenzor, de úgy gondolom emiatt nem veszek az ötöst.
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy Huawei óra vásárlásán. A GT 4 és GT 5 között nem nagyon tudok dönteni. Tudom, hogy a GT 5 valamennyivel jobb, de vajon megéri a felárat? Most hogy a GT 4 az új frissítéssel kapott egy csomó új funkciót, mennyivel jobb a GT 5, vagy is miben nyújt többet? Sajnos van egy funkció, amit úgy látom egyik óra sem tud, ez a vízivásra figyelmeztetés. Esetleg a frissítésekkel ezt megoldották már? Még egy kérdés. Egy videóban azt láttam, hogy amikor ment a stopper, akkor nem lehetett váltani más alkalmazásra. Ez általában is így van, nem tudnak az órák egyszerre több feladatot futtatni, vagy ez csak a stopperrel van így?
Köszönöm, ha rászánod az időt, és válaszolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged