- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Kár érte , hogy ezt is kiherélték . . . Bár annyira nem tudják eldugni hogy ne találjuk meg .
Na igen próbálok Én is , de már beszéltünk róla , hogy aminek a számlapja jó és tetszik is , annak több esetben az AoD ja nem tetszik , vagy nics . Ilyenkor hiányzik a gyári szabhatósága .
( amúgy a múlt hét elején valami frissítés jött és egész fatya free lapokat találtam )
-
gjoco1
addikt
Na igen , nekem ettől sokkal beszűkültebb a használati szokásom + van olyan nap , amikor nem is használom .
Mint ma például . Naponta max 4-5 óra .
Felmerülhet a kérdés , hogy akkor minek is nekem " okos " óra . Mert csak ( női válasz ) .Persze természetesen ízlés dolga a face . Én kűlönösen válogatós vagyok .
Átnéztem a több 100 lapot ( free ) , mert a fizetősek sem különösen tetszenek .
Ami fentmaradt a rostán , abból is kb 4-5 ami kedvencem .Amiket váltogatok :
Minimal Red
Deep Coulor
Simple Pointer
Black CommerceÉs van egy , ami most bejön ( tegnap találtam ) no name : Free
Ez nagyon szép minimal fekete alapon fehér mutatók és a perc mutató vége zöld .
Dátum és lépés számláló . Ha a kisemberkére bökök előjön a lépés szám - távolság és az emelkesés .Ennyi . . . Persze töltöttem többet is , de azok mennek a levesbe előbb utóbb , mert csak a helyet foglalják .
Én is így látom amúgy . . . . A két órámat kellene összegyúrni és meglenne a számomra tökéletes vekker .
Amúgy a SGW 5 Pro még legalább combosabb akkut kapott . Legalább egy szűk nap plusz a többihez képest .
-
gjoco1
addikt
Samsung watch 6 classic mellett használom igen , de több dolgot hiányolok ebből . Kicsit olyan érzésem van , hogy elég szépen ki lett herélve ez a Harmony OS .
Közben találtam egy " panlelt " , aminek a külső szélén megvan a lépés száma , de hangya fasznyi számokkal .Na ezt szeretném elkerülni , hogy böködjem . Azt persze megtaláltam .
A hangokkal kapcsolatban pedig azt hiányolom , hogy nem lehet egyénileg szabni az értesítési és vagy az ébresztő és a csengőhangot . VAGY Én nem találom .
A hang beállításnál csak egy lehetőséget látok . Szabályzás és kikapcsolás . Pacsi .
Eléggé butus ezen a téren . Azért a WearOS szerintem felhasználó barátabb . Csak hát ugye ott az akkumlátor élettartam nagyon karcsú .Nálam is elég régen a polcon figyel a SGW 6 Classic amúgy és fontolgatom az eladását . . Meglátom . . .
Viszont az óra számlapos Toikban meg szükségem van wearOS vekkerre a megosztások miatt . . Nagy dilemma . . -
A GT5-ben jobb szenzorok vannak, bemutatokban kiemelik a fejlettebb alvásmonitorozást. Kb ennyivel jobb mint a GT4. Azt meg mindenki döntse el maga, hogy egy ekkora órával akar-e, tud-e rendszeresen aludni. Én a Huawei Fit-el alszom, az ébreszt rezgéssel. A GT4 már zavaróan nagy nekem alváshoz.
-
Szia!
Elindítottam az órán a stopper, majd átváltottam más alkalmazásokra, a stopper ment tovább a háttérben, az óra a fóképernyőn jelezte, hogy fut a háttérben a stopper, arra pöttyontve, bármikor vissza tudtam abba lépni, még a menüben sem kellett megkeresnem, hogy megnézzem, hol tart.
A két típus kózötti árkülönbözet kérdése egyénfüggő, valaki nem lát annyi újítást, hogy megérje, más meg igen. -
col
addikt
Nagyon jó a GT4, én egy éve használom, gond nélkül.
A vízivásra figyelmeztetést is meg tudod oldani, ha a Huawei Egészség appban beállítod, mert van ilyen funkciója - beállítod, mennyi vizet akarsz naponta inni - és akkor az óra jelez a megfelelő időben, hogy igyál vizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest